Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie tego nie lubię

Nie lubię jak moja matka się podnieca

Polecane posty

Gość jestes beznadziejny
tu nie chodzi o to kto kupil , kto na siebie zarabia itd. ludzie ! szanujcie troche swoja rodzine , swoja matke....co w tym zlego jesli matka sobie pogra ?

Gość Bardzo interesujące
do 'Ty interesujący' Napisał tylko, że rodzice kupili mu komputer, a nie że od nich aktualnie bierze kasę. Nie można tego utożsamiać, bo kompa to może mieć od kilku lat i od tego czasu dużo mogło się zmienić. Przeczytałem jeszcze raz wszystkie wypowiedzi i nie ma tam napisane czarno na białym, że jest całkowice zależny od rodziców. Poza tym w mojej wypowiedzi chodziło mi o waszą nadinterpretacje. Nie znacie go i już oceniacie, zamiast po prostu zapytać.

Taaa, może starzy powinni ci zabronić oglądać tv, który stoi w ich pokoju :P:P:P

No to może ban na łązienkę powinni założyć? Czy też nie potrzebujesz? :P

Gość inna matka
moze poczytaj trochę ksiazkę lub gazetę....jak bedziesz cały wolny czas spędzał przy komputerze,to nic dobrego z Ciebie nie wyrosnie.. żona kiedyś bedzie na ciebie narzekac....i na twoją matkę,ze cie niczego pożytecznego nie nauczyła. Matce też sie cos od życia nalezy,nie tylko gary i sprzątanie.Jak lubi pograc,to czemu to Cie tak wkurza.?Chyba juz jesteś uzalezniony od kompa,skoro poza nim nie potrafisz zorganizowac sobie wolnego czasu....Smutne to i przykre...Współczuje twojej matce-sama mam syna w Twoim wieku i nie wyobrazam sobie,zeby go mogła denerwowac to,ze ja chce skorzystac z komputera...

Gość jestes beznadziejny
no wlasnie, b. rzadko przebywasz w pokoju rodzicow :( dlaczego ? widac nie chcesz miec z nimi nic wspolnego :( , widac brak rozmow miedzy wami, tylko komp, TV , kazdy dla siebie i to wszystko. I to sie nazywa wspolczesna rodzina :( . Zyja niby razem w wlasciwie osobno. :O

Gość inna matka
a moze zamiast sie wkurzac naucz ja,jak korzystać z internetu? Pokaz,jak wejsc na kafeterię,allegro,pudelka....Wtedy to juz całkiem miałbyś przechlapane:D Nie dopuściłaby cie do komputera:)

Sama gram na zagraju - tylko tam są oryginalne scrabble i DARMOWE - na kurniku to są literaki - chałowata grafika. Wiem, że to uzależnia, ale ja gram już tak długo, że nabrałam dystansu. Poczekaj, MAmusia nabije trochę rankingu i sobie odpuści, znudzi jej się troszkę. Cierpliwości :))

Gość jestes beznadziejny
mam wrazenie ze nie chcesz miec z nia nic wspolnego i denerwuje cie ze siedzi w twoim pokoju :( jestes strasznym egoista :O pokibicuj jej troche , posmiej sie z nia !!! bedzie wesolo i w koncu mamie sie znudzi i pojdzie robic cos innego ....

A jaki nick ma Twoja MAma? Powiedz jej, żeby grała z lepszymi od siebie, wtedy na pewno jej się rank podniesie. :)

Gość Ale ciebie porąbało ...
Czy komputer jest tylko twój, twój to bedzie jak sobie kupisz za swoje zapracowane pieniadze, a poza tym moze naucz mame i jej pokaz jak obsługiwac komputer... Ja nauczyłam nawet moja babcie :-D, babcia ma przynajmniej rozrywkę i ciesze się z tego :-D

Gość matka córki
Cisze sie,ze nie mam syna.U nas tez komputer stał 4 lata,ja tylko stukałam w kulki/nic innego nie potrafiłam/.Moja córka zamiast mnie non stop krytykować nauczyła mnie wielu rzeczy ,teraz sprawnie poruszam się w komputerze,miała wtedy 16 lat ,czas na ciebie zebyś trochę dorósł.

Gość matka córki
My nie mieliśmy nigdy do czynienia z takimi nowinkami i na pewno trudniej się"odblokować",jedynym naszym technicznym przedmiotem był tv i rt na pokrętło,wiec dlaczego się dziwisz? Ja kiedys panicznie się bałam ,ze coś zepsuję:),teraz już wiem,ze komp wszystko zniesie:)

Gość a może powiedz JeJ
delikatnie: "mamo, ty ciągle w te gierki, jak dziecko..." :P może zrozumie aluzje..albo ustalcie sobie jakies godziny wspólnego korzystania z kompa (mama będzie grać, jak Ciebie nie bedzie, więc nie będziesz się wkurzał, bo nawet sie nie dowiesz..): o tej godzinie mama, w innych godzinach Ty..

Gość matka córki
pisząc o znoszeniu wszystkiego przez komp,miałam na myśli wszystko poza głupotą,a czytać komunikatów mozna sie nauczyc:).

Kwestia jest tego rodzaju, że poza wychodzeniem na rower w zasadzie nigdzie indziej nie wychodzę. W takim wypadku zostają jej tylko te 2 godziny, które spędzam na rowerze. Dla niej to mimo wszystko zbyt mało, bo tłumaczy się, że albo w tym czasie musi gdzieś wyjść, albo zrobić pranie itp. Ja nic na to nie poradzę.

Gość taka jedna mamuśka
Czytam i czytam i... postanowiłam też coś naskrobać. Mamy komputer od 4 lat,net jakieś 1,5 roku i wiesz co..teraz dopiero postanowiłam "nauczyć " się jego posługiwania się w necie.Do tej pory służył mi tylko do pracy-przepisywanie i takie tam duperele,też miałam swoją ulubioną gre w karty ale od czasu kiedy dzieci postanowiły mnie nauczyć i powiem szczerze nauczyły mnie przestać się bać obsługi komputera to zaczełam żyć.Nie ma już tylko:praca,dom,praca,dom,Teraz mogę wszystko i to tylko dzięki cierpliwości moich dzieci:D. Co prawda moje latorośle nie są tak "duże" jak Ty ale...chyba możesz chociaż spróbować nauczyć mamę poruszać się w necie???Tyle chyba możesz???:> ;)

Gość koles ja nie moge
jestes straszny:) co to znaczy ze nie masz co robic? a do pracy isc nie laska? gwarantuje ze zycie zawodowe dostarczy Ci takich wrazen co zaden komputer:D a moze mamusia by sobie kupila swoj komputerek co?

Gość ale cienias
no wręcz niesamowite! Nawet chyba dziweczyny nie masz:)