Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iPod

iPod kto sie na tym zna?

Polecane posty

Gość iPod

Kupiłam sobie niedawno iPoda, i jako, że jestem totalnie ciemna we wszelkich kwestiach technicznych, mam problemy z przegywaniem na niego muzyki:o tzn: w instrukcji jest napisane, że przy podłączeniu iPoda z komputerem powinien automatycznie otworzyc sie program iTunes, i przez niego mozna wszystko przegrywac, mi sie nic takiego nie otwiera. Proowalam na wiele sposobow i nadal nic:o Da sie jakoś inaczej przegrrać te utwory? z góry dzięki:)

Gość iPod
pozowle sobie podniesc:P

Witam! na jakim porcie masz go właczone na USB ?? Powinno wykryc odrazu i pokazac sie jako dysk flesz i przegrac sobie te wszytskie utwory za pomoca nacisnij, przeniesc, upusc:) Ja tak robie i tak mam w odtwarzaczu MP4

Gość iPod
biedak--> dzieki za odp, nie za bardzo sie w ogole znam na tym wszystkim, ale iPod jest normalnie podlaczony do portu usb, i nic sie nie otwiera, a jak sie otworzy to wwindows media player:o kurde gdybym wiedziala ze tak bedzie nie kupilabym :(

Gość iPod
upup pliiiiis

Gość jeaaa....
"i nic sie nie otwiera, a jak sie otworzy to wwindows media player" No to się otwiera czy nie otwiera? Zdecyduj się w końcu! Opisz to wszystko jakoś logicznie i dokładnie, bo nie wiadomo o co ci chodzi.

Gość upupupupujkp
pomóżcie bo nie mami ko pomoc:( w was jedyna nadzieja:)

Gość iPod
ok sorry: powinno sie otworzyc w programie iTunes bo przez niego mozna to przegrac na odtwarzacz, i ten program sie nie otwiera w ogole a jak wejde przez moj komputer->iPod-> to otwieraja sie te utwory w mediaplayer

iPod----->jak masz win xp to sie otworzy a jak nie to trzeba zainstalowac.

Gość jeaaa....
A jestes pewna, że masz w ogóle ten iTunes w komputerze zainstalowany?

dajesz prawy przycisk na te utwory,ktore otwiraja sie w wmp i klikasz na \"otworz za pomoca\" i szukasz programu ktorym chcesz aby sei otwieraly.

jesli oczywiscie masz ten program zainstalowany. p.s. mialo byc otwieraja

Gość iPod
no wlasnie nie otwiera:o jak dalam do wyszukiwania to znalazlo i bylo napisane ze sie nnie da otworzyc jeaa- w instrukcji napisane jest ze itunes powinno zainstalowac i otwierac sie automatycznie po podlaczeniau ipoda

Gość iPod
probowalam "otworz za pomoca" i wogole tego nie ma. czyli mam to zainstalowac, jak? czy moze to wszystko usunac i od poczatku? dzieki za wszystkie odpowiedzi

Gość a moze nie wlaczylas
ipoda? :O

Gość iPod
wszystko jest podlaczone:)

Gość iPod
nadal nic pomocy, jestem za glupia zeby sobie sama poradzic:(

Gość nie moge jak moze
a ja moze otwierac iTunes jak nie ma sie go np w kompie zainstalowanego a sadze ze taka jest przyczyna........ ja mam inne pytanie ja mam iTunes i mam kompa mac tylko nie wiem skad dokladnie te piosenki przenosic- to jest darmowe czy potrzeba placic? bo ja mam to od dziś tzn iPoda :/