Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość personifikacja4

groźby

Polecane posty

Gość personifikacja4

czy smsy z grozbami pt przyjade to cie rozniose,juz ci wspolczuje,znajde cie kwalifikuja sie pod kodeks karny?

Gość personifikacja4
no pomozcie

Gość ***Asiak***
jasne że karalne, ale w praktyce gówno z tego wyjdzie... jesli to jest telefon na kartę to raczej nie namierzą... ja byłam z czymś takim na policji, to mnie wyśmiali - a co pani myśli, że my mamy takie metody jak w W11? (czy jak tam się nazywa ten program)

Gość personifikacja4
ale ja wiem kto to i gdzie pracuje

Gość ***Asiak***
aaaaaa! myślałam, że to jakiś anonim! no to oczywiście, że możesz go podać do sądu... tylko zastanów się, czy Ci się to opłaca... nie lepiej w mordę mu? :-)

Gość personifikacja4
to dziewczyna boje sie jej naprawde.ona jest nieobliczalna wlasnie napisala "zajebie cie ty szmato"

Gość ***Asiak***
a nie masz jakichś znajomych, duuuuuuużych chłopców? nastraszą ją trochę!to jakaś była Twojego chłopaka , czy coś w tym stylu?

Gość personifikacja4
wlasnie tak byla dziewczyna mojego chłopaka wiesz nie ta droga chce to zalatwic aby nie wywiazala sie jakas wieksza awantura i bijatyka. Ona wlasnie ma takich kolegow i kolezanki ze moga mi krzywde zrobic

Gość personifikacja4
czy ktoś przeszedł cos podobnego?

Gość ***Asiak***
ja tam jakoś w przedstawicieli prawa nie wierzę... ale spróbuj może zgłosić ją na policję, albo podać do sądu... a Twój chłopak nie może czegoś z tym zrobić? przecież to idiotka jakaś...

Gość personifikacja4
wlasnie ona jest idiotka i to nie obliczalna bo po trupach do celu napisala mi ze jesli ona nie jest szczesliwa to ja tez nie bede a na mojego chlopaka ma kogos naslac

Gość ***Asiak***
Boże, co za wariatka! współczuję Wam! rozważcie opcję zrobienia jej krzywdy, zanim ona Wam zrobi! z niektórymi nie da się innymi metodami!

Gość ONkkkajajjaaa
kiedys mialam podobna sytuacje jak chodziłam jeszcze do szkoły sredniej,,,wspólczuje ci naprawde,, ja spac po nocach nie mogłam..

Gość ***Asiak***
personifikacja - daj znać, czy nic Ci nie jest

mysli, ze jest bezkarna i moze robic co chce. Pojdz na policje,moze ja to otrtzezwi i troche sie przestraszy