Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rurkaaaaaaaaaaa

rurki

Polecane posty

Gość no to lekko gruba jesteś
:o

Gość hrynka
dziewczyny, piszecie, ze przy 176 cm wazycie 50 kg to chyba nie ejste normlane? to ja chyba jestem monstrum, bo przy 178 waze spoooro wiecej niz 50 kg. wazac 67 bylam na skraju wyczerpania, zero biustu, zebra na wierzchu, bladosc i ciagle zmeczenie. nie wyobrazam sobie, jak wyglada dziewczyna mojego wzrostu, ktora wazy 50 kg?? aha, w takim razie rurki chyba nie dla mnie ;)

Gość jesli masz zgrabną pupe to nie

Gość taka mala Reflekcja
Pfffffff... wg tego co tu piszecie to rurki moga nosic tylko anorektyczki ;| kazdy moze nosi jak sie tylko dobrze w tym czuje... ja mam 154 cm wzrostu i waze 50 kg i mam nosic workowate dzwony bo akurat mi kosci po bokach nie wystaja ? ;> No ale coz mozna sie spodziewac przeciez to Polska i tu liczy sie zdanie innych i to co inni o nas mysla ;/ w innych krajach stare babki po 50 nosza mini i nikt na to nie zwraca uwagi ;/

Gość echhhhhhhhh

Gość echhhhhhhhh
a ja mam 174, 53 kg i w rurkach nie wyjde bo mam za grube w nich nogi i koniec

Gość taka mala refleksja
sory mialo byc 164 cm wzrostu xP

Gość Ymć.
Mnie to zastanawia jedna rzecz. Dziewczyna napisała, że ma `176 i waży 50 kg, i wcale nie jest chudziutka` A czajcie akcję że ja mam 165 i czasami ważę 57 kg. I jestem ani gruba ani chuda. To musi widac kości żeby być chudą.? e.? lol. _________________________ Chłopcy nie psy. Na kości nie lecą.

Gość lalunia 69
Ja mam rurki a jstem nie taka mloda.;) zielone , mniebieskie , fioletowe i dzinsy. Lubie je. Mam 159cm. wzrostu i ważę 50 kg. Trzeba się ocenic w lustrze. I wysokie obcasy najlepiej.:)

Gość emosiikkgirls
ejj laski pomuszcieee ja jestem chydaa strasznie chudaaa i jak ja mam rurki nosic jak mi odstaja od nug nie musze muwic jak to wyglada takie workowate je mam...tlyko slyszlam cos o rurkach dla typowo chudych dziewczym wiecie ta co wiecej na tego temata??pls

Gość poli1993012815

Gość poli1993012815
a czy ja moge nosic rurki mam ok 170 cm wzrostu i waze 45 kg :(:( czy do mnie beda pasowaly??? Boje sie reakcjii ze wygladam brzydko i w ogole jak patyk:?:? POmocy!!!

Sprzedam rurki oryginalne Baby Phat w stylu vintage, z tweedowymi naszywkami. Rozmiar 36 - ale się naciągają. Założone tylko raz. Kupiłam za $69 Cena: 60 zł Jeśli jest jakaś chętna to niech pisze na maila. Podam wymiary itp http://img19.imageshack.us/img19/392/dsc01453small.jpg http://img198.imageshack.us/img198/2255/dsc01454small.jpg http://img200.imageshack.us/img200/6986/dsc01470small.jpg http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/655/28/57/655285712

Gość i co z tymi skorzanymi
modne czy nie ?

Gość Mała-Książniczkaaa aaa

daleko mi do szczupaka ale mimo że mam sporo kilo na sobie uważam że mam proporcjonalną sylwetkę i właśnie kupiłam sobie rurki mam 172 a ważę 71 kilo a rozmiar mój to 40 lub 38 , myślę że dlatego że ćwiczę intensywnie więc się brzydko nie rozlewam i chyba to się liczy w doborze ubrań. wymiary to 104 góra 70 pas i dół 100. naprawdę czuję się super w rurkach:)

Gość jjjaaa
to jest temat sprzed 4 lat :o teraz wszytkie grube i chude laza w rurkach...