Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia1504

Fiat cinquecento.... !

Polecane posty

Gość agusia1504

Dziewczyny postanowiłam kupic ten samochodzik co o nim myslicie.... A do panów mam pytanie czy umieszczajac radio z cd pod lekkim skosem tak jak jest w tych samochodach beda płyty funkcjonowac? Dzieki za odp... Chyba bede miala swoj pierwszy samochodzik :)

Gość agusia1504
Już nie mogę się doczekac, aż przylepię naklejklę "pionieer" na tylnej szybie :classic_cool:

Gość agusia1504
haha bardzo smieszne podszywaczu

Gość agusia1504
W ogóle to marzę o pimp maj rajd.Chcę włożyc za nagłowki ekrany z mojego rubina i neptuna :classic_cool:

Gość podszyw kontrolowany
Ładnie to tak się logowac i nie dac szans podszywom?😠

Chcialabym rowniez sie dowiedziec jak najlepiej przerobic tylne siedzenia aby miec tam lepszy seks na parkingu.

Gość hjasdgfhgsjk
nos jamnika dwukasetowego ; po co Ci radio samochodowe kobieto

Gość oto co myslimy o tym
pozal sie boze "samochodziku". Jest beznadziejny, nie wiem dlaczego to miano samochodu nosi. Obrzydliwy wewnatrz, okropny na zeewnatrz. Silnik to w ogole jakis ma? Kup se cos lepszego. chyba ze kasy nie masz, a sie usralas na jakiegos grata.

Tak to jest kwestia ceny jak zaznaczyłam na dojazdy do pracy i uczelni.... a tak mam z narzeczonym lepszy ;)

Gość aqgusia 1504
Bozesz Ty mój.Ile nas tu jest?

Gość Obudz sie
nasz pierwszy samochodzik to było własnie CC 700.bardzo lubiałam to autko,moze i nie najpiekniejsze ale jak trzeba było gdzies podjechac to utko jak znalazł.dzis juz jezdzimy innym,ale zwsze z duzym sentymetem wracam pamieciom do mojego CC:)

Gość hmmmmmmnmm
strzez sie FIACISZY!! :O psuja sie, sa tandetne .. nie warto :( nie polecam ogolnie :(

to chyba narzeczony ma, nie ty :P

Gość Obudz sie
Mysmy naszym faicikiem jezdzili 3 lata i ani raz sie nam nie zepsuł:D:Dzaznaczam,ze kupilismy go juz kiluletniego.teraz tez jezdzimy fiatem punto i jest spoko autko;)Nic nie mam do fiacików:classic_cool:

Jedni chwala fiaty inni nie...teraz to juz w ogole zgłupiałam...Polecacie czy nie ? Jak dla kobietki fiat cc chyba jest odpowiedni?

Gość Obudz sie
No z tym chwaleniem to jest róznie.jedni chwala fiaty ,inni narzekaja na nie.Ale tak jest chyba z kazdym samochodem:)kazda marka auta ma swoich zwolenników i przeciwników;)jesli chodzi o CC to jak dla kobietkiautko w sam raz:D

dla ciebie najlepszy będzie MAN. Dużo wytrzyma

Gość _ff_
Ja mam cienkiego ;), rocznik '94, przejechane od nowosci nieco ponad 60 tys. km.(jestem drugim wlascicielem od 2001 r.), zadnych sladow korozji. Polecam :).

Gość do ff
a co sprzedac chcesz go? :) Moge dac ci za niego 1000zl gora 1500zl. Tuz to ma silnik jak maluch. Ja bym ci radzila juz lepiej stary ale jary samochod toyota corolla rocznik moze byc 90 ale naprawde japoniec nie do zdarcia. Ja nim jezdze i nic sie niedzieje, Oczywiscie trzeba dbac o stan techniczny aby wszystko bylo sprawdzane na czas ;)