Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k4si4

suszarko - lokowka

Polecane posty

czesc! potrzebuje rady, zamierzam kupic sobie suszarko lokowke, zauwazylam teraz, ze niektore maja plastikowe a inne metalowe koncowki a ktore sa lepsze? nie wiem, moze metalowe sa trwalsze, ale chyba bardziej sie grzeja i bardziej niszcza wlosy? nie uzywalam tego nigdy, bede wdzieczna za sugestie:)

Gość buka poka
Nie wiem, które są lepsze. Ja od ponad 10 lat używam plastikowej i nic sie z nią nie dzieje. Ostatnio pojawiły sie problemy z wtyczką, więc przymierzam sie do nowej, tez plastikowej. Nie wiem czy to ci cokolwiek pomogło.

Gość fetrhgtrhgr
ja mam brauna plastikowa, kupilam za 150 zl, sprzedaje teraz na allegro za 100zl. uzylam z dwa razy i stwierdzam ze moje wlosy nie sa podatne na modelowanie, dlatego sprzedaje...

Ja od kilku dobrych lat mam plastikową clatronika, którą kupiłam za 20 zł pewnie, nie pamiętam już. Nie psuje się, moje włosy wyglądają po niej o niebo lepiej niż po lokówce. Nigdy nie wydałabym stówy za lokówko-suszarkę. Mam jeszcze drugą, holdena chyba, też za grosze, na wyjazdy, też spisuje się nieźle, tylko ma krótsze te plastikowe kołeczki (nie wiem, jak to nazwać) i nabiera się mniej włosów za jednym razem. Ale z obu jestem zadowolona, obie mają plastikową końcówkę.

dziekuje wam bardzo:) tez nie zamierzam duzo wydawac, bo nie bardzo mam mozliwosc tak naprawde;/ balam sie, ze wydam 20zl na sprzet z plastikowa koncowka i niedlugo go szlag trafi, ale skoro nie to bardzo sie ciesze:)