Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siodemka

jestem w 7 tc nie mam mdlosci..

Polecane posty

Gość siodemka

w zasadzie to zadnych objawow ciazy- bola mnie tylko piersi i nie mam miesiaczki.. za tydzien ide na usg:( czytalam ze jak nie ma sie objawow ciazy to moze byc puste jajo plodowe.. dziewczyny czy znalazlyscie gdzies info o tym ile % ciaz to puste jaja plodowe??

Gość justaaaaaaaa
ja tez sie cieszylam ze nie mam zadnych mdlosci , objawow tyle ze do 6 t.c a teraz to tragedia :(

ja rozpoczęłam 8 tydzień i tez nie ma mdłości tylko czasem trochę mdli. ALe nic stradsznego. A dzidziusia pod koniec 6 tygodnia już widziałam

Gość CCCCCCCCCC
Ja jestem w 22 tc i też nie miałam żadnych objawów (poza brakiem miesiączki) I wierz mi - nie jest to puste jajo.

Gość sylwika
Nie masz mdłości i to Cię martwi. Powinnaś skakać pod sufit. Moja koleżanka prawie bez przerwy "naciągała" na muszla klozetową. Nie wierz w to że jeżeli nie ma się mdłości to ma się puste jajeczko, ja czułam sie tak jakbym wogóle nie była w ciąży a mam ślicznego dwuletniego synka.

Przestańcie się napędzać, do diaska!!! W obu ciążach nie miałam żadnych dolegliwości (dopiero od 3-go trymestru puchłam, ale to inna bajka) i mam dwóch synów! Akurat teraz nerwy nie są Wam najbardziej potrzebne!!!

A ja w 3. ciąży czułam sie tak samo jak w drugiej, prawidłowo donoszonej-mdłości, wyczulenie na zapachy...w 10. t.c. okazało się, że jest puste jajo płodowe. Nie ma reguły jednym słowem.

Nie martw się!!! ja nie miałam absolutnie żadnych objawów ciąży (prócz braku miesiączki)zarówno w 1 jak i 2 trymestrze.Tez sie schizowałam ze moze cos nie tak, lekarz mnie za kazdym razem musiał uspokajac ze wszystko ok, i ze skoro ja sie czuje dobrze to dzidzia tez:-)ani razu nie miałam zadnych mdłości, nudności, zachcianek- nic z tych rzeczy, napradwe!!! a teraz koncze juz 25tc:-) pozdrawiam serdecznie

Gość spoko jeszcze cie dopadną
sama mialam dopiero w 11-13 tc i nie były zbyt uciążliwe. Moze należysz do tych szczęściar, które nie dowiedzą co to mdłości. Po braku mdłościu bez sensu jest podejrzewać puste jajo płodowe.

Gość łeeeeee
ja pocieszyłam się brakiem objawów do 6 tc, a potem jak chwyciło, to przez 9 tygodni mdłosci, wymioty, ślinotok i zgaga. Wymęczyłam się jak jasna cholera.

Gość biedna
niemam zadnych objawow ciazy i tez martwie sie czy ok wsystko,to juz 8tydzien...

spokojnie kobiety nie pankujcie :) ja również nie miałam mdłości i wogóle całą ciążę czuję się znakomicie - teraz jestem w 21 tygodniu :) każda z nas inaczej reaguje na ziany i nie każda musi mieć złe samopoczucie - cieszcie się tym cudownym czasem i tym że macie dobre samopoczucie - pamietajcie że pozytywne myslenie to połowa sukcesu :)

Gość nie długo sie zaczna
wszystko przed toba

Ja nie miałam żadnych objawów ciąży, żadnych mdłości, kompletnie nic, a moje maleństwo niedługo przychodzi na świat :) także nie masz się o co martwić.

Gość mam dwoje dzieci
a nigdy nie miałam żadnych mdłości, nie bolały mnie piersi

Gość nie czytaj głupot
o pustym jaju. Ja do tej pory mdłosci nie miałam, a konczę 8 miesiąc

Gość TEŻ NIE MIAŁAM NIC
W 10 TYGONIU POCZUŁAM KRÓTKOTRWAŁY BÓL KRĘGOSŁUPA W OKOLICY LĘDŹWIOWEJ I MAŁAM JAKIEŚ DZIWNE PRZECZUCIE, W 12 TYGODNIU POSZŁAM NA PLANOWANĄ WIZYTĘ OKAZAŁO SIĘ ŻE CIĄŻA W 10 TYG. OBUMARŁA :(

Gość łotwaa
ale bzdury!!! mnie ani razu nawet nie zemdliło delikatnie - nic a nic!! nie wiem, co to są poranne mdłości. Mnie tylko bolało na początku podbrzusze, tak jak przed okresem. Ale to czy siema czy nei ma objawów to nie jest żaden wyznacznik czegokolwiek!!!!

Zgadzam się całkowicie, brak jakichkolwiek objawów to nie powód do niepokoju tylko do radości. Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, a teraz w drugiej mam wszystkie. Nie ma reguły, nawet ta sama kobieta nie przechodzi 2 ciąż identycznie.

Gość biedna
dziekuje dziewczyny troszke mnie pocieszylyscie:)

Nie ma co schizować !!!!! Każda z nas jest inna,każda inaczej znosi ciąże,poród czy połóg....i takich INACZEJ idzie jeszcze tysiące wymienić :D U mnie jedyny ,,objaw" ciąży to brak okresu.Dopiero w 3 trymestrze przyszły bóle piersi oraz ciągłe bieganie do wc.