Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem dziewicą

jestem dziewica, ale tak juz bym chciała sie pozbyc tego

Polecane posty

Gość jestem dziewicą

dziewictwa!! mam taka ochote na seks. Miałam doświadczenie tylko w seksie oralnym, i szło mi znaczy nam fajnie:) ale ja juz teraz wiem ze potrzebuje prawdziwego seksu!! ale jak na złosc nie mam chłopaka stałego. Kilka miesięcy temu zerwaliśmy. No i nie wiem, bo czasem mam taka ochote, ze majteczki sie ślizgają:) a i mam takiego jednego kumpla któremu sie bardzo podobam, juz kilka razy mieliśmy sytuacje, ze sie dobieralismy pożądnie do siebie, ale ktos nam przeszkadzał. kurcze chyba sie z nim puszcze, ze tak powiem bo chyba wybuchne niedługo....

Gość marmoladdka
ehhhhhhhhhhhhhhhh

Gość nie jesteś dziewicą
jesli uprawiałas seks oralny ..PRzykro mi..To ,ze ktos ma błone nie znaczy ,ze jest dziewicą..Z chwila gdy zaczynasz uprawiac jakikolwiek rodzaj seksu tracisz dziewictwo..

Gość nie jesteś dziewicą
i jeszcze jedno..To jest chyba żart ,ze nazywasz ssie dziewicą?Czy sobie jaja robisz?

Gość hmmmmddddd
ale dla wielu naiwnych facetów błona jest wyznacznikiem dziewictwa

Gość terrazzino
tez tak mialam jak ty. strasznie mi sie seksu chcialo, a staleogo faceta nie bylo. no i sie puscilam z pierwszym lepszym :O najwiekszy idiotyzm mojego zycia. zaluje jak cholera. niedlugo po tym poznalam mojego obecnego chlopaka. i pomyslec ze gdybym poczekala jeszcze ze 2 miesiace moglabym z nim to przezyc..

Gość jestem dziewica
jestem dziewicą w sensie posiadania penisa w pochwie. A nie ogólnie seksu. Poprostu do penetracji jeszczer nie doszło. Ale mam taka ochote...

Gość jestem dziewica
terazzino, no ale sama wiesz że czasem nie myśli sie rozumem tylko cipką;) więc nie moge wiedziec jak sie bede potem czuc

Gość toora
kup sobie wibrator i po kłopocie

Gość jestem dziewica
a co mi po wibratoze! on nie ma ramion, klaty, nie ma głosu, ust, jezyka. Nie mozna sie kochac z wibratorem, bo nie czuje sie bliskosci ciała, reakcji, oddechu.

Gość jestem dziewica
a i ne mam błonki 🖐️ straciłam na palcach chłopaka

Gość jestem dziewica
postanowione! dzisiaj sie puszcze 🖐️

Gość terrazzino
wiem jak bywa jak sie ma chcice :) mnie moja sytuacja nauczyla bardzo brutalnie ze seks bez milosci to straszna kiszka.. choc sa ludzie ktorym takie uklady odpowiadaja, ja jednak wiem juz ze do takich nie naleze

Gość jestem dziewicą
zaraz idę na ulice i stane pod latarnią:classic_cool:

Gość goracy Kaziu
nr gg?

Gość nie nazywaj sie dziewica
jesli probwalas orala ..

Gość jestem dziewicaa
aktualnie nie mam gg, bo cos mi sie zwaliło chodzi o to, że nie miałam w sobie penisa.

To prowokacja! Gdyby autorce naprawdę zależało na seksie, a nie na gadaniu o nim, to nie traciłaby czasu na pisanie na Kafeterii, tylko się z kimś umówiła - jest teraz taka ładna pogoda - warto skorzystać. Nie mówię, że od razu na pierwszym spotkaniu musi do czegoś dojść, ale... przez pisanie o seksie jeszcze żadna dziewica błony nie straciła. :P

Gość Aliz
I ilu sie doliczylas, wlacznie ze soba? :P

Gość Aliz
A zatem jestes tez kiepska z matmy. :( Bo ze w seksie, to juz wiemy... :P

Gość Aliz
No wlasnie o tym mowilam - nie tylko jestes kiepska w seksie, ale wrecz beznadziejna! Rowniez umyslowo. :(

Gość ginnekolog
Teraz wszystkie dziewczyny są dziewicami. Do mnie do gabinetu przychodzi mnóstwo młodych dziewczyn i mają błonę dziewicza. Ale jak zapytam je czy uprawiają jakąś formę seksu zawstydzają się, a potem mówią że oralny i analny!!!! I to 14-16 latki. Do czego ten świat zmierza??? Kiedyś nie do pomyślenia.