Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda to.

kupuje kosmetyki a potem szkoda mi używac ich

Polecane posty

Gość prawda to.

czy to nie jest dziwne? dwa razy uzyję i szkoda mi , tzn moze nie tyle szkoda co boje sie ze szybko sie skończy i ze drugiego miec nie bede. musze wtedy kupic drugi i uzywam wtedy. jeden z nich lezy i traci waznośc. po kilku latach biore i dupa

Gość ti ti ti
Przepraszam....ale jakos ....buahahhahaha :d No widzisz...ja uzywam i zapominam o nich. Mam ich wszedzie pelno !!

Gość Dziwna jesteś
po co je w takim razie kupujesz i tracisz kasę??? Tym bardziej dziwne że zdajesz sobie sprawę ze swojego marnotrawstwa i nic z tym nie robisz!

Gość prawda to.
wydaje mi sie ze własnie oszczędzam i zadko go uzywam aby miec na dluzej ale się okazuje ze juz zepsute są. no a czasem dwa kkupie i jeden uzywam. kupuje tanich kosmetyków i tez mam ich pełno, palsamiki, kremy, stare szminki smierdzące.

Gość prawda to.
wydaje mi sie ze kosmetyki zostaną na gorsze czasy , ze kiedys bede bidena i juz bede miała te kosmetyki a one sie jełczeją. a jak puder się psuje? mam ileś lat i nie zauwazyłam nic, jest jaki był, cienie tez jakie były takie są. szminki tylko smierdzą.

Gość ti ti ti
O ranyyyy.....przestan kupowac! Nie bedziesz biedna! Nie rob zapasow czegos, co ma terminy przydatnosci!! Kup sobie za to cos innego :)

Gość prawda to.
powoli sie oduczam, tzn uzywam kosmetyków ale w połowie uzycia juz mysle o zakupie nowego. szminek nie kupuje juz zadnych, kremów tez. balsamów tez. czekam az się zużyja i dopiero wtedy kupie. tylko do włosów bym ciagle kupowała odzywki serum, bo boje się ze nagle mi sie skończą. czy to choroba?

Gość prawda to.
jedzenie tez chomikuje i potem zielone wyrzucam i skisłe bądz przeterminowane, mój facet to widzi i sie wscieka.jak sie wyleczyc?

Jasne, od razu choroba. Przewrazliwiona jestes. Moze to nie ma zwiazku z tym,ze kiedys boisz sie,ze Ciebie stac nie bedzie na to. Przeciez takie zaopatrywanie sie Tobie nic nie daje. Sluchaj..wez czesciej moze chodz do kosmetyczek na zabiegi? Hmmm? Zamiast kupowac kolejny, ten sam kosmetyk. Co do szminek, pomadek, blyszczykow to czasto tez nie koncze jednego i kupuje nastepny. Mam tego pol torby..ale kazde inne ;) A o wlosy to super, ze dbasz :)

Gość prawda to.
dostałam dwie oryg perfumy, połowe zuzyłam i leża bo mi zkoda tracić. jakbym miała drugie takie same to bym uzywała do końca a tak się boje ze sie skończa i juz nie bede miała.

Gość prawda to.
ale szminki smierdzą.pianki sie robia klejące wodniste. O włosy dbam w miare mozliwości bo sie puszą i strasznie kruszą, nic na nie nie pomaga.

Gość prawda to.
kiedys kupowałam gazety z dodatkami ,że sie przyda.i juz nie kupuje bo i tak nie uzywam i miejsc nie ma na to. dlatego staram sie tez juz kosmetyków nie kupowac. jak zuzyję stare szminki wtedy zmienię sens. bedzie jedna szminka i juz.

Hmmm...ja nie wiem co na to poradzic. To juz jakis nawyk taki, jak np palenie fajek.... kurcze....

Gość prawda to.
powoli przestaje kupowac bo musze oszczędzać, no ale teraz kupiłam balsam brazujący:( głupota. poco mi na zime. ale zuzyje go całego i dopiero wtedy kupie nowe.

No jak to po co na zime. A jaki to ma zwiazek z pora? Ja lubie brazowy kolor skory przez caly rok.

Gość prawda to.
ale i tak nie widac opalenizny