Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się...

W którym miesiącu największa szansa na ładną pogodę?

Polecane posty

Proszę o opinie i spostrzeżenia na temat miesiąca, który Waszym zdaniem jest najpewnieszy co do pogody. Za wszystkie wypowiedzi z góry dziękuję;)

WRZESIEŃ :) zawsze jest ładny :) w zeszłym roku również był piękny i teraz nie zawiódł :D

Zgadzam się,ze wrzesień jest odpwiednim miesiącem na śluby.Pogoda jest wtedy akuratna,nie za gorąco nie za zimno :)

Niestety, nie zgadzam się z tym. Owszem w tym roku mamy piękny wrzesień, ale np. 4 lata temu była plucha i szara jesienna pogoda :(

Bardzo proszę o wpisy osób, które miały ślub w czerwcu. Jaką mieliście pogodę???

Najlepszy jest wrzesien najpewniejsza pogoda.Wiadomo ze nigdy nie ma pewnosci ale najczesciej mozna trafic na ladna pogode.Polecam wrzesien chociaz sama mialam 2 pazdziernika i tez byla piekna pogoda.

Gość ja mam wrazenie ze
Gwarancji na piękną pogodę nie ma nigdy. Co do września, to bywa zimny, czerwce znacznie częściej są piękne, ale np. czerwiec rok temu był poprostu katastrofalny - zimny i deszczowy. Polecam lato w pełni - lipiec i sierpień. Część dziewczyn narzekała na straszne upały. Generalnie w kościołach nie jest upalnie, jeśli zdecyduje się o późniejszej godzinie ślubu i wybierze klimatyzowaną salę na przyjęcie to jest super. Polecam:)

Dziękuję za wypowiedź. Chyba rzeczywiście łatwiej trafić w słoneczny czerwiec niż wrzesień, chociaż w tym roku było dokładnie odwrotnie.:(

Nie ma reguły , bo np. byłam 22 lipca tego roku na slubie i przed uroczystością padał deszcz - a momentami to nawet lało ! A wrzesień ? Prosze bardzo - każda sobota piękna ! Ja też sie zastanawiałąm pomiędzy wrześniem a czerwcem i wybrałam wrzesień :)

Gość A ja brałam ślub
we wrześniu i pogoda była paskudna. Na pewno bym wrzesnia nie wybrała jeszcze raz. Ale niestety tego nie da sie przewidzieć, a miesiące letnie - chyba za duży upał, na ostatnim weselu pPannie młodej popłynął makijaż taki skwar był :(

Gość a ja brałam
pod koniec paździenika i było pięknie, słonecznie. Jednak slubu nie wybierałam ze względu na pogodę, nie zastanawiałam sie nad czyms na co nie mam wpływu. datę wybrałam bo mi sie podobala. porównaj sobie jaki w tym roku był sierpień... pogody nie przewidzisz.

Gość a ja polecam maj
najlepiej końcówkę..... najpiękniejsza zieleń..... świeżość..... nigdy nie jest zbyt gorąco.... no i luz.... salę, kapelę, fotografa.... przebierasz w najlepszysch i śmiało możesz negocjować ceny.... nie rozumiem tego pędu do ślubów w śerpniu i wrześniu.... przez głupie "r" walczyć o salę i rezerwować fotografa 2 lata do przodu? moim zdniem bezsensu.... ps sama miałam ślub w grudniu i też było pięknie.

Gość santi_23
wrzesień lub sierpień

Gość dobry lumpeks nie jest zły
ostatnio oglądalam fotki mojej koleżanki ze ślubu. uroczystość obyła się na początku sierpnia. para młoda miala plener mimo deszczowej pogody. i wiecie co? te mokre zdjecia są śliczne! takie inne i wcale nie smutne. moze po prostu fotograf był dobry? ja wiem jedno: wole deszcz niż upał!

Gość Marysia II
zawsze chcilalm wyjsc za maz w maju, jak sie okazalo moja druga polowka zaproponowala maj, bo to podobno najpiekniejszy miesiac. I co... pieknie zielono i potworny upal,ponad 35 stopni.Dobrze,ze slub byl wieczorem...jednak nadal polecam maj.Pogody nie mozna zamowic

Gość chyba....
Październik to już szarość i krótki dzień:(

Gość wrzesien zdecydowanie

Gość wrezesien w tym roku
był ładny tylko 2 i po 15 był ok reguły nie ma

Gość chyba....
A myślicie, że czerwiec jest pewniejszy???

Gość wrezesien w tym roku
zamów prezent u mikolaja na ładną pogodę.....

Gość chyba....
A może wypowiedzą się mężatki i coś nam zasugerują lub podzielą się spostrzeżeniami na temat pogody w poszczególnych miesiącach... ;)

Gość Tygrysica__20
Ja też uważam że czerwiec to najpiękniejszy miesiąc;)

My wybraliśmy czerwiec, uważamy,ze to najpiekniejszy miesiąc. :-) A gwarancji w żadnym miesiącu i tak mieć się nie będzie....

Gość ale co
A my bedziemy brac slub w sylwestra ale nastepnego.

Gość ale co
A my bedziemy brac slub w sylwestra ale nastepnego. I o pogode sie nie martwimy bo wiadomo ze zimno bedzie ;P ale za to jaki klimat i goscie beda tanczyc by sie rozgrzac :)

Marzę o wzięciu ślubu zimą. Zależy mi na śniegu, ale boję się, że trafię na pluchę. Wymarzyłam sobie, że zrobimy piękną zimową sesję na śniegu, już nawet upatrzyłam sobie bolerko, ale taki piękny biały śnieżek i nic poza tym rzadko kiedy się zdarza, zazwyczaj pada deszcz ze śniegiem, jest pełno wody i błota:(

ja polecam wrzesien :) albo maj- czesto bardzo piekny miesiac (choc nie w tym roku)

Gość ale co
come czy snieg jest najwazniejszy? daj spokoj.