Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarrrra

Paskudna cera po klimatyzacji!

Polecane posty

Gość klarrrra

Kochane czy któraś z Was miala tego typu problem? Pracuje od 1,5 miesiąca w klimatyzowanym pomieszczeniu. Mam problem z 1. oczami (przesuszone) 2. z cerą Oczy nawilzam kropelkami. Ake cera zrobiła mi się paskudna, zaczerwienienia (jakbym w saunie siedziała pół dnia), no i wogle taka podrażniona, obolała - można powiedzieć-nie mam czasu żeby odwiedzic dematologa. MOŻE któraś z was miała podobny problem i jak go rozwiąząla. dzięki za podpowiedzi i rady :)

Może spróbuj smarować do pracy twarz tłustym kremem i na to skrobia ziemniaczana, dzięki czemu nie będziesz się świecić :)

Acha i jeszcze mozesz od czasu do czasu spryskac buzie woda termalna (np.La roche posay lub avene)

Ja tak mam - identyko i oczy i skóra. Oczy kropelki tak jak mówisz, a skóra....ciężko, ja próbowałam wszystkiego chyba a i tak w klimatyzowanych pomieszczeniach, w samochodzie przy klimie, czy np. zimą kiedy centralne grzeje zawsze mam ten problem. Teraz przestawiłam się na naturalne kosmetki i jeszcze nie zdążyłam przetestować jak sie sprawują w takich warunkach - więc niestety ci nie pomogę. Podstawa to dobrze nwilżać cerę, albo powiedzieć żeby wyłączyli klimę - ja osobiście jej nie nawidzę, bo albo mnie bolą oczy albo piecze buzia i mam takie czerwone placki.

Gość klarrrra
dokładnie tak jak piszesz identycznie zachowuje sie moja cera

Gość też nie znoszę klimy
sucha skóra i piekące oczy mnie wykańczały

Gość Marek 34
Na moje klimatyzacja typu split jest efektywniejsza do domu, koszt założenia takiej klimatyzacji może być wyższy ale można dokładnie dopasować moc urządzenia do powierchni domu, agregat klimatyzacji zawsze montowany jest na zewnątrz budynku, zobacz jakie parametry tej klimatyzacji i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który steruje klimatyzatorem i kieruje strumień powietrza na ciepło

Gość GianiLuiga

ja mam taką paskudna skóre niestety w okresie zimowym i wybieram sie na zabieg rewitalizacyjny skóry z Restylane Skinboosters. Ogólnie moja skóra jest w opłakanym stanie niestety ;( A wiem, ze ten zabieg jest na pewno skuteczny i dobrze nawilża skóre.