Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kosi łapka

To o polityce

Polecane posty

Gość Kosi łapka

W jednej z zachodnich gazet- brukowców- przeczytałam informacje , że Jarosław ( niektórym znany polityk ) jest gejem i zakochanym w swoim bracie bliżniaku , czyli uczuciu kazirodczym... Brukowiec to brukowiec , może różne rzeczy pisać , ale czy czasami wy nie odbieracie podobnego wrażenia ??????????????

Gość nie odbieramy
rodzeństwo przeważnie się kocha

To nie o polityce , ale o politykach ! Politykach dość specyficznych , jedynych w swoim rodzaju... Polityka - to sprawy poważne , a nasi politycy ta sprawy co najwyżej satyryczne ...

Gość Kosi łapki
To znaczy , że nie odbieracie Jarosława jako geja ? To dobrze ! Ja też tak myślałam ! Przecież nie kazdy gej musi być zaraz głupi ? Prawda ? I nie każdy nie gej , a polityk podobnie ! Prawda , że logicznie myslę ! Tyle , że ktos mi mwmawiał ,że wszelka logika przy braciach K.....skich bierz w łeb...

Gość Wymyśl coś fajniejszego
💤 💤

Gość Kosi łapki
A Ty myślisz bido moja , że przy Kaczyńskich można coś fajniejszego wymysleć !? Oni nie daja sie wyprzedzić ! Sa najfajniejsi ! Boże , żeby tylko nie geje !

Gość Kosi łapki
Już dawno zauważylam , że jak w jakiś topik włączy się Tycjan to topik musi paść !~ A taki sprytny temat wybrałam....