Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agoniaaa

są wsród was kobietki ktorę chcą być same ,bez facetów?

Polecane posty

Gość agoniaaa

nie chcą stałych związków, nie chcą męzczyzn?

Gość Czyli lesby albo feminy
Proszę nazywac rzeczy po imieniu:classic_cool:

Gość agoniaaa
ojjj ja nie mówie o lezbach:) tylko o kobietach które chca zyc same, moze boją sie rozczarowan, albo mężczyzn badz wrecz przeciwnie- nie nawidzą ich.

Gość drozdzowka
ja tez taka jestem , nie ma miejsca dla faceta w moim zyciu

Gość jestem hetero
ale mezczyzn nienawidze wrecz mnie obrzydzaja jest kilka wyjatkow,ale kurwa,oczywiscie zonaci

Gość wirtuoza
faceci sa p i e r d o l n i ę c i . az dziwne ze nie wygineli w drodze ewolucju. przeciez to kretyni!

Gość iga.
Mnie tam nie chcą bo brzydka jestem, ale to nie zmienia faktu że nie cierpię pierdolonych kutasów, za to jak mnie poniżyli. Chociaz brak akceptacji jest straszny, chciałabym żeby było inaczej, chciałabym zobaczyć jak to jest kogoś kochać, jak to jest być kochanym, ułożyć sobie życie... ale brzydzą się mnie, ja ich też.

Gość wirtuoza
czy tez tak macie ze gdy idziecie ulica faceci rzucaja pod waszym adresem rozne glupie teksty? nie wygladam jak dziwka, jestem zwykla dziewczna, nawet na nich nie patrze a oni i tak nie potrafia sie ode mnie odczepic. jeden powiedzial ze jestem scierwa bo nie odpowiedzialam mu czesc a byl to nieznajomy...:O

Gość iga.
Raczej wręcz przeciwnie. Poniżają, mówią że brzydszej baby nie widzieli..

Gość ami23
Ja chce byc sama na ten etap mojego zycia. Chce sie usamodzielnic , ustawic sie w zyciu. Mam wrazenie ze facet by mi we wszystkim przeszkadzał. Moze źle myśle...

Gość ncnccc
ami23- mam dokładnie tak samo jak Ty;)

Gość wirtuoza
igan na pewno nie jestes taka brzydka jak mowisz! nie ma brzydkich kobiet. moze po prostu potrzebna jest Ci mala metamorfoza i zmiana nastawienia do samej siebie. :)

Gość ja bym wolała żyć bez facetów
:(

Gość iga.
Lepiej by było gdyby ich nie było. Życie było by łatwiejsze, wygląd nie byłby aż tak ważny..Są brzydkie baby.. nie pierdol, że inaczej bo widać nie spotkałaś na swojej drodze żadnej maszkary. Straszne jest życie brzydkiej kobiety. O ile to w ogole można nazawć kobietą.

Gość ncnccc
iga.- przestań już tak pisać o sobie, założę się, że wcale nie jest z Tobą tak źle

Gość ja też nie chcę faceta
odpoczywam po toksycznym związku, odpoczynek trwa już pół roku a ja nadal cieszę się z samotności jak głupia :D

Gość iga.
Jest, 26 lat mam w życiu nawet się nie całowałam, za to nieźle mnie poniżali, ścierwo śmierdzące.

Gość ncnccc
z samotności nie można się cieszyć... już samo to słowo ma wydźwięk negatywny, pesymistyczny... można co najwyżej jej nie odczuwać:)

Gość balbinkaa
widocznie nie tylko z twoim wygladem jest cos nie tak skoro nikt cie nie chce. pewnie wmawiasz sobie ze to przez szpetote cie nikt nie chce. mam pelno mniej urodiwych kolezanek ktore znalazly druga polowke. jak myslisz ze facetom chodzi tylko o wyglad to sie grubo mylisz

Gość iga.
Że nagle przestaną się mnie brzydzić, ignorować i poniżać po czym znajdzie się jeden który mnie pokocha? Tak?

iga -> zmień nastawienie, albo postępowanie

ncncc -> samotność owszem jest paskudna, inna sprawa to moje porównanie - kilka lat w koszmarze, a teraz błogi spokój i z tego właśnie się cieszę, a ponieważ nie mam faceta więc zaliczam się do samotnych i szczęśliwych w tej samotności :D

Gość iga.
Nastawienie i postępowanie... Na jakie?

iga -> na inne chyba nawbijałaś sobie do głowy że jesteś najbrzydszą dziewczyną na świecie - tak wiem, zaraz powiesz że to faceci Cię utwierdzili w takim przekonaniu, ale szczerze mówiąc wątpię w to, samam byłam zakompleksioną małolatą, nie raz w szkole usłyszałam że mam nie takie to czy tamto, moje koleżanki przeżywały pierwsze miłostki, na mnie nikt nawet nie spojrzał. Teraz nabrałam dystansu do siebie, olewam innych i ich zdanie przez co jestem pewniejsza siebie i wiesz mi - ta pewność siebie bardzo przyciąga płeć brzydką :P

Gość balbinkaa
iga wkurzaja mnie takie laski jak ty! robisz z siebie wielka cierpietnice upokarzana przez facetow. opanuj sie! wez sie za siebie a nie stekaj jaka to biedna jestes

dokładnie balbinka, jeśli na forum może to wkurzać to pomyśl iga jak wkurzasz ludzi w realu takim sposobem bycia

Gość dolaczam sie i ja
NARAZIE ...chce byc sama, dobrze mi z tym moge robic co chce bez zadnych wyrzutow sumienia ;p

Gość iga.
ja też nie chcę faceta..Widocznie nie jesteś aż taka brzydka. Co z tego jeśli kobieta jest pewna siebie skoro odstrasza wyglądem? Na forum się żale... w życiu to trochę inaczej wygląda. Ludzie biorą mnie za osobę z poczuciem humoru, normalną. Udaje, że mnie to nie rusza, że się mnie brzydzą, że od czasu do czasu wyśmieją, że wciąż jestem sama. Jak się jest samemu, w domu, z człowieka wychodzi ta cała frustracja.. Brzydka morda nie przyciągnie mężczyzny, nawet pewna siebie. I w tym wypadku to oni są płcią piękną...