Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eewka

Mam problem ze skórą

Polecane posty

Gość Eewka

Czy znacie jakies dobre srodki na poprawienie sie stanu cery, mam od dawna problem, moja skóra jest bardzo sucha i stale sie łuszczy, moze znacie jakies dobre witaminy lub kosmetyki?

Gość Eewka
A moze to jakas choroba?

Gość a może to łuszczyca
??? powinnaść iść do dermatologa i skonsultować z nim stan swojej skóry. Pozdrawiam i życzę powodzenia🌻

Gość Eewka
Dzieki, chyba bede musiała isc:(

Gość a może to łuszczyca
Konsultacja z drematologiem napewno nie zaszkodzi🌻

Gość kasiulka000
mam nadzieje ze to nie luszczyca bo jesli tak to zapraszam na stronke www.luszczyca.pl ale lepiej zebys tam nie musiala wchodzic

Gość kasialux
Efekty stosowania Kolagenu Naturalnego "Nowa Formuła Q 5-26" poprawa spoistości skóry oraz wzmocnienie jej immunologii, zwiększenie zdolności wiązania wody w skórze, dzięki wysokiej zawartości aminokwasu hydroksypoliny w Kolagenie (efekt ponownego nawodnienia skóry), spłycenie zmarszczek mimicznych, opóźnienie procesów starzenia, oczyszczenie skóry z przebarwień, regeneracja oraz odbudowa struktury skóry złagodzenie podrażnień, regeneracja skóry po oparzeniach, wygładzenie blizn, przyspieszenie gojenia drobnych urazów (stłuczenia, opuchlizny), złagodzenie objawów trądziku młodzieńczego, pomoc w walce z cellulitem, poprawa sprężystości skóry u osób odchudzających się, regeneracja włosów i paznokci, odbudowa tkanki łącznej i kostnej, doskonały przy bólach reumatycznych - zwyrodnienie, RZS, gościec, ból kręgosłupa, osteoporoza, leczenie parodontozy i chorób jamy ustnej, leczenie chorób błon śluzowych.

Gość Kuracjaratunkowa
Najlepszy będzie nawilżający krem nanobase, do nabycia w aptece za ok.30 zł, tubka staracza na długo