Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jak to jest

Zamotana

Polecane posty

Gość to jak to jest

No i co? Wypuszczą tego Rywina? Miał siedzieć 2 lata, a teraz może się okazać, że tylko rok posiedzi. Nie sądzę żeby był więziony w jakiś strasznych warunkach, raczej wręcz przeciwnie. To jak z tą karą dla jednego z największych aferzystów w Polsce?

Gość nie masz widać co robić
:O:P

Gość Zdziwo
Do pracy przy autostradach go dawać !!!

Gość bobbudowniczy
Racja!! Gdzieś czytałem, że brakuje drogowców do budowy autostrad właśnie. Tęgi chłopak jest to by starczył za dwóch conajmniej. Kogo tam jeszcze dorzucimy?

Gość Romuś G.
Millera :o

Gość urrrrrrrrrocza
Znalazłoby się jeszcze kilku. Mam taką stronkę www.polityka.mbps.pl - możnaby stąd wybrać paru, a jak chcecie więcej stronek z partiami politycznymi to macie na: http://v098.iloggo.pl/processSearch?pQuery=tag:partie widziałem tam też stronkę z satyra polityczną :) Może by w ogóle ich jakimiś grupami do tej autostrady zaganiać?

Gość co ja mam z Tobą urocza
hehehehe, ale Ci się bużka wtranżoliła :) też mnie czasem wnerwiają tutaj, albo na gg, piszesz jakiś wyraz, a tu taka lipa. Macie tu na skoczu http://skocz.pl/partiewiloggo czy ja wszystko sam muszę po Was poprawiać??

Gość wentkasz
a moga byc tez inne znane osobistosci?? ja bym moze paru pilkarzy tam dodal, moze jakis aktor by sie znalazl...

Gość Ostankino
Niekoniecznie piłkarza, ale szanownego pana Listkiewicza to chętnie bym posłał. Jesli chodzi o politykę to swoją drogą polecam www.epolityka.qp.pl - strone ktora znalazlem na tym iloggo, a ktorej wczesniej nie widzialem. Autorka zajmuje sie tam polityką ale w ujeciu interentowym. Super serwis.

Gość Ostankino
No tak, swoją drogą, to miał byc przeciwienstwem dziurowicza z tego co pamiętam. Ironia losu :-)

Gość kacapek
Nie ironia tylko Polska :) To nie wiedziałes, że tutaj to normalka. Pamiętasz taką piosenkę co śpiewał Kobuszewski, piosenka o wójcie traktowała?

Gość hiszpaneczka
Ano była taka. Tylko nie pamiętam przy jakiej okazji on to śpiewał :( czy to jakiś kabaret był, czy coś innego. Jak to znaleźć?

Gość Haluśka
Hola hola, nie o tym była mowa. Mieliśmy złych ludzi do robót posyłać, a nie legendy polskiego kabaretu. Raczej szukajmy wśród polityków bo to nieskończone bogactwo niedobrych ludzi.

Gość weźcie się lepiej za naukę
politolodzy za dychę :D