Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minda finda

czy rozstepy tworza sie w 1 trymestrze?

Polecane posty

Gość minda finda

? bo zastanawiam sie od kiedy uzywac kremow

Gość CCCCCCCCCCCCCCcc
w pierwszym trymestrze raczej nic nie rośnie, więc skóra się nie rozciąga, chyba, że piersi.

Gość minda finda
wiem ze skora sie nie rozciaga ale rozstepy tworza sie nie tylko od tego ze skora sie rozciaga.. tylko od hormonow ktorych jest burza w ciazy( i juz na poczatku)

Gość klara 82
na burzę hormonów to ci kremy nie pomogą!:)

Gość CCCCCCCCCCCCCCcc
hmmm..... pierwsze słyszę. No to nie wiem. Ja jestem w 22 tc i nie używam żadnych kremów choć brzuch mam spory, większy nawet niż powinnam. Rozstępów na razie przynajmniej brak.

mi sie zrobily na brzuchu 4 dni przed terminem, fajnie nie?:O a smarowalam sie od 1 miesiaca...

Gość No Paulka nie dośc
ze wyglądasz jak paczek to jeszcze nawt kremem nie chce ci sie posmarowac, wstyd nie dbasz o siebie dziewczyno ale co sie dziwic tylko leżysz albo przed kompem siedzisz o siebie trzeba dbac a nie wyglądac jak baba po 40 z celulitem

Gość No Paulka nie dośc
Nie szczegółowo siebie opisałas na jednym z topików wiec wniosek jest jeden :P Ale to twoja sprawa jak wyglądasz celulit wszedzie i jeszcze nie chce cie sie nic z tym zrobic, wstyd.

Gość hokus pokus smaczny krokus
Ja jeszcze w ciąży nie byłam , a rozstępy mam. Na cyckach. Od szybkiego rośniecia , miałam juz jako młoda smarkula 14-letnia. Czy w takich wypadkach robią się nowe , czy już nie ?:P Bo na mój rozum to ta skóra już jest naciągnięta , to jak się cycki wypełnią , to ona się po prostu napręży , juz nie musi sięrozstępować. Ale nie wiem

Ja jestem w ósmym miesiącu ciąży i niedawno pokazały mi się rozstępy - jeden na piersi, jeden na brzuchu, mimo że się masuję, smaruję i robię masaże strumieniem wody, nic nie pomaga. Jak się ma je mieć, to będą.

Ha moj jedyny maly rozstep..schowal sie w okolicach uda i powstal dopiero po tym jak urodzilo sie moje dziecko i jak zaczynalam wracac do wgai.. bardzo sie nimi martwilam ale uprawialam duzo sportu(oczywiscie odpowiedniego) w czasie ciazy przed i po.zadnych kremow tylka kapiele w oliwkach i normalne balsmay do ciala..a ten jeden to bedzie zawsze mi przypominal mojego malego synka;0 podobno to wszystko zalezy od gatunku ciala i genetyki papap

Rozstępy z czasem jasnieją, ale czy znikają, to nie wiem. Moja mama urodziła mnie 26 lat temu i nadal je ma. Podobno pomagają zabiegi laserowe, tylko że to sporo kosztuje.

Mogą już pojawić się przebarwienia. Proponuję od początku ciąży korzystać ze specjalnego kremu. Jest świetny. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.