Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja sie spytam

do ktorego tc bralyscie duphaston?

Polecane posty

Gość to ja sie spytam

?? ja biore 3 tab.. mam brac do 15

Gość ale caly czas
czyli do ktorego tygodnia.. w ktorym tc jestes? i do kiedy masz brac?

Gość ale caly czas
moj mi sypnal na oko 3 tabsy dziennie ciekawe czemu niezlecil zadnych badan

Gość Axaa
Taaa. i ciąże z uszkodzonymi zarodkami się rozwijają, choć naturalnie doszłoby do poronienia... a potem dopiero jest tragedia...

zjadło mi część zdania, miało być, że niski progesteron nie świadczy o tym że zarodek jest uszkodzony. Ja brałam duphaston do 24 tc, miałam skończyć w 20 ale dopadło mnie okropne przeziębienie i straszny kaszel i doktorek bał się odstawić i nie kazał przerywać. Brałam 2 razy dziennie po jednej tabletce na początku 3 razy, dodatkowo luteina dopochwowo, najpierw dwa razy potem raz dziennie. Jestem pewna, że dzięki temu lekowi mogę się teraz cieszyć zdrową córeczką.

Gość ter
ja brałałam do 24 tyg. po pół tabletki rano i wieczorem, nie miałam robionych żadnych badań pod tym kątem, to raczej była profilaktyka i to że nie mogłam brać luteiny pod język bo było mi nie dobrze

Gość menusk
ja brała 2 tab dziennie profilaktycznie bo na macicy jakis mały krwiaczek był juz nie biore jestem w 15 tyg tez bez badań mi przepisała moja znajoma brała tez przez 3 miesiące ma teraz ślicznego synka a wczesniej poroniła 2razy