Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnąca dziecka 25 latka

Napady gorąca, częste siusianie, biały śluz...Prosze żeby to było dzieciątko...

Polecane posty

Gość tutti frutti i minutt
dzie kreseczki na teście są najbardziej wiarygodne! niestety

Boje sie każdego pójścia do ubikacji.. Boje sie że dostane okres:((( Ale jak tylko będzie sie spóźniał tydzień( DAJ PROSZE BOŻE) to odrazu lece po teścik!!! Ale cos sie ze mną dziwnego dzieje, bo ostatnio byłam z mężem w kinie i zawsze braliśmy popcorn, a tym razem tak drażnił mnie zapach prażonej kukurydzy że aż zrobiło mi sie niedobrze...Do tego głośno tak jakoś było że wszystkie wnętrzności mi wewnątrz "chodziły". No i od paru dni mam sporadyczne kłucia w dole brzucha, nie wspominają o tych napadach ciepła kiedy to jestem prawie mokra. I czasami w ciągu dnia robi mi sie niedobrze. Ale mi to nie przeszkadza. Pragniemy z mężem dzidziusia, ale nieche sobie robi złudnych nadzieji. Będe cierpliwie czekac.

Gość mam tak samo ...
bądźmy dobrej myśli :):):) ja test za 7 dni - o ile Bozia da - a ty?

dziewczyny ja tak mialam na poczatku roku:) w styczniu 2 testy:) w lutym jeden no i w marcu jeden:D a teraz spojrzcie na moja stopke:D powodzenia. tez na samym poczatku mialam mdlosci- jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy(mozee to byl 1 -2 tydzien) a tak mnie strasznie mdlilo i glowa mi pekala

Ja powinnam dosta okres w tym albo na początku przyszłego tygodnia. Test zrobiłabym za półtora tygodnia.

"znajoma" gratuluje:)))!!!

Gość ojojojojoj
ja też chcę już maleństwa!tyle że ja wolę być pesymistką,ciągle mam nadzieję i każdy zawrót głowy znaczy dla mnie za dużo.ehh,boję się strasznie że coś ze mną nie tak.ale czekam.może tym razem...

ja mam takie obiewy jak wymieniłas i dwie kreski na teście. więc moze idź po test i sie okaże ;-) do tego jeszcze piersi nabrzmiałe i bolące

Faktycznie lepiej narazie nie świrowac bo w razie porazki (ODPUKAC W NIE MALOWANE) ciężko będzie sie pozbierac. Ja trzymam kciuki za mnie i za Was dziewczyny!!!!

Mnie same sutki bolą aż mój facet sie dziwi bo nigdy nie były aż tak drażliwe

Chyba ryczałabym ze szcęścia jak głupia!!!!:)))) Jak czytam o dziewczynach które dowiedziały sie że są mamusiami to aż mi łezki sie w oczkach zbierają:) I jeszcze mój mąż ostatnio do mnie mówi głaskając mój brzuszek:" Kochanie może w brzuszku już jest mały Filipek albo Kamilka?" (bo takie imiona chcemy dla dzieci)....:)

A ja dokładnie rok temu zobaczyłam II kreseczki :D Życzę II kleseczek:)

"grzywa " piękną macie córeczkę:))))

Gość dddddd
A co z bólami w dole brzucha? One też mogą by objawem?

Gość mam tak samo ...
ja nie czekam, jak nie dostanę @ w dzień wyznaczony to następnego ranka robie test - powinien być wiarygodny eh dziewczyny, też bym chciała ...

Gość siódemeczka
Cześć dziewczyny. Ja też pragnę mieć maleństwo, tzn. my pragniemy, ja i mężuś oczywiście też. Właśnie dzisiaj kupiłam test i tak się zastanawiam kiedy go zrobić, dziś, już teraz czy jednak poczekać do rana? A objawy u mnie są takie: brak okresu już ponad miesiąc, czasem zawroty głowy i mdłości, chociaż już teraz mniej niż tydzień temu no i biały, taki mleczny śluz. Za to ani trochę nie bolą mnie piersi, tylko same sutki są jakieś strasznie wrażliwe. Z tym okresem to ja już tak mam że mam bardzo nieregularne a w tym roku już trzy razy testowałam bo miałam takie same objawy jak teraz i za każdym razem była tylko jedna kreseczka, niestety. Trzymajcie kciuki aby teraz były dwie. Pozdrawiam.

Dla siódemki ,to chyba wszystko jedno czy zrobisz rano cz wieczorem.Jeżeli spóżnia Ci się miesiąc a jesteś w ciąży to i tak wyjdą dwie kreski(czego Ci życze).Zresztą teraz testy prawie wszystkie można robić o każdej porze dnia.

Gość itakaaa
Ja do tego mam jeszcze swędzenie w okolicach pochwy. I tak jak zawsze miałam ochote przed okresem na seks tak teraz w ogóle!! Nawet o nim nie myśle