Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Revena

Tabletki Antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość Revena

Witam :) Jestem tu nowa. Zamierzam zacząć stosować tabletki gdyz osytatnio sex z prezerwatywą jest dla mnie bolesny :/ Chciałabym się od was stosujących ten rodzaj zabezpieczenia dowiedzieć jak najwiecej. Chodzi mi tutaj o wasze opinie czy pozwalacie swoim partnerom kończyć w sobie, jak wyglądają pierwsze dni stosowania tabletek itp :) Poprostu chcę być pewna że nie zbroimy bobaska bo na to jeszcze nie czas ;) Proszę o odpowiedzi i z góry dziękuję Pozdrawiam :*

Gość emilka_emcia
hej:) ja stosuje tabletki od maja tego roku:) pierw bralam Yasmin i juz w 1 tyg brania kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia i dzidzi nie mamy:) potem zmienilam Yasmin na Clilest ale po nich przytylam w ciagu 3miesiecy 4 kilo wiec znowi wróciłam do Yasmin i nie mam jak na razie zadnych skutków ubocznych:)

Gość Roksana 24
No cóż.. stosuję tabletki od 2 lat, bez żadnych dodatkowych zabespieczeń typu prezerwatywa, facet zawsze kończy we mnie, biorę Logest, a tabletki musi dopasowac lekarz żebyś nie czuła sie po nich żle, nie wiem co jescze chcesz wiedziec,ale chetnie odpowiem :)

poszłam do ginekologa zostały mi zapisane tabletki MERCILON biorę je od 4 dni o stałej porze bez opóźnień chcę wiedzieć czy jestem już zabezpieczona ?? ;P

Gość bolesnyyy
z prezerwatywa sex???hmmm nie bardzo rozumiem ale faktycznie tabl to duuuzo lepsze rozwiazanie polecam

Gość ahhharyy
wcale tabletki nie duzo lepsze rozwiazanie.ja bralam i teraz bardzo zaluje.Przytylam, humory, i libido zero wiec po co brac wogole tabletki jak sie nie chce kochac.Pozatym z czasem sie odbije to na zdrowiu.Wiem to po sobie oczywiscie na ciebie moze inaczej to wplynac.Teraz stosuje gumki nawilżone i jest ok.

Gość bolesnyyy
fakt ze nie kazdy hormonalna antykoncepcje toleruje wtedy pozostaja gumki :/ jak co wazne w pore zmienic lub odrzucic tabsy