Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuleczkaa

Jak postrzegacie kobiecą kobiete? jak powinna wyglądac?

Polecane posty

Gość anuleczkaa

Założyłam ten temat także na forum erotycznym bo chciałabym wiedziec czym różnia sie wasze zdania od innych forumowiczów i innym dziale.Chciałabym zmienić mój styl, ubieram sie chyba nienajorzej bo znajomi twierdza ze mam swoj styl ale chciałabym byc bardziej seksowna ale nie wyzywająca.Jak według was wygląda kobieca kobieta? jakie ma włosy makijaż styl ubierania?Kobieta na która odrazu zwracacie uwage na ulicy badz jakachcialybyście sie stac a mezczyzni jaka chcieli by mieć:)pozdrawiam

Gość taka jedna 18 ..
ja chcialabym miec dlugie wlosy do pasa i byc nieco wyzsza (mam 160cm) tak pozatym wszystko mi sie podoba :)

Gość powinna wyglądać ja
monica bellucci

Gość kochana nie
da razy wyglądać kobieco wystawiając cycki na wierzch :) albo się ma coś w sobie, spojrzenie, sposób poruszania się, mówienia, albo się nie ma, i cokolwiek się nie zrobi, wygląda się jak pajac :D a takich pajaców nie brak na ulicach :o

Gość tralala33452
wszystkim to mówię - stawiaj na kobiecy wygląd - podkreslaj szersze biodra, to kręci facetów, że jesteśmy nie takimi babo-chłopami, że ramiona jak kick-boxer, ale jesteśmy takie właśnie...no :)

Gość aamika
kobieca kobieta - to nie tylko wygląd

Gość aamika
zachowanie kobiety jest najważniejsze

Gość anuleczkaa
zdaje sobie z tego sprawe...ale ja pytam was o wyglad poprostu chcialabvym zmienic styl ubierania, lubie zmiany wiec pytam sie was jakie kobiety wam sie podobaja...teraz pytam o wyglad

Gość tralala33452
luźny styl, spódnice i dobrze, by zawsze schick und elegant :)

Gość aamika
są różne style, w których kobieta może być kobieca to kwestia gustu:)

Gość Pedro_POZ
anuleczkaa : moze opisz siebie w paru zdaniach oraz ten twoj "styl" Napisz co lubisz nosic, co nosisz w czym jest niewygodnie, i jakos pomyslimy :)

Gość anuleczkaa
lubie chodzi ć w spodniach dresowych i do tego buciki na obcasie, jak idę na miasto to bluzkę białą apelową

Gość anuleczkaa
hmm...nie chodze w szpilkach chyba ze na specjalne okazje, mam 176 wzrostu jestem szczupla mam długie ciemno brazowe wlosy prawie do pasa, najczesciej nosze jeansy czułenka kurteczke ze stojka uwielbiam korale!mniaam...cyganskie spodnice:) lubie byc opalona,malo sie maluje tylko rzesy:/ i policzki ciemniejszym pudrem podkreslam,czesto chodze w kucyku z gladko zaczesanymi wlosami hmm...mam swoje ulubione zlote czulenka i zlota torbe:) a i uwielbiam ogromne kolczyki koła albo opleciona koralikami:)

Gość anuleczkaa
hahaha z tymi dresami to nie ja hahah ale dobre to bylo!!

Gość X-zibit
to uwazam ze jest wszystko super i tak powinno byc, na codzien pewnie obcasy nie wygodne i nie ma co robic z siebie lali bo jak sie pracuje to pozniej w pracy moga robic sie sytuacje podbramkowe! Na codzien tak jak piszesz, wydaje mi sie ze super! Moglbys dodac jak jest cieplo jakas ladna sukienke (oczywiscei stringi pod to)+ obcasiki! Jak chlodniej to ładnie wygladaja laski w sztruksach, szczegolnie gdy spodnie łądnie podkreslaja tyleczek (Wiec 2 nr za duze wogole nie zakladaj, numer za duze to juz wogole :) musisz troszeczke podkreslic swoja figurke! jakas bluzeczka z dekoltem, spodnie 3/4 wymieniac mozna pełno wazne by to wszystko ze soba pasowało! nawet takie jeansy mozemy trafic ze leza wspaniale, ale tez takie co lepiej bylo by zalozyc dres marki canada :) Pamietaj ze ze spodni wszystko widac wiec ladna bielizna i wiadomo bluzka tez czasem przeswituje! Co do makijazu uwazam ze nie za duzo, poznasz kogos i widzi on ze jestes naturalna, a nie po jakims czasie zmyjesz i on nigdy nie wroci! Regola prosta jak masz obcasy nei chodz w nich jak bys miala trampki i odwrotnie, ta teoria sie tyczy spodni, kiecek itd. :)

Gość Bzyk Bzyk
Ja to ku** mac nawt nie mam dla kogo sie stroic, pracuje w takim bunkrze, ze glowa mala :( tylko ja i kumpela... cholercia chcialabym sie tak postroic, sukieneczki, spodniczki, hymmm a tu groby swetr, skarpety i cieple buty :( Kuu*** Ma***

Gość Bzyk Bzyk
nawet malowac sie nie musze..........😭 nie cierpie tej roboty 😠

Gość anuleczkaa
dzieki za rady! :) skocze w piatek i cos jeszcze sobie kupie bo ta jesien mnie dobija :/ a gdzie pracujeszz B ?

Gość Mylo
Bzyk nie martw sie, praca jak praca, a co za problem reszta dnia wbic sie w cos slicznego i seksownego! Anula pamietaj zeby podkreslac swoja figurke, mezczyzn strasznie to kreci! a jeszcze bardziej jesli nieswiadomie poruszasz slicznie pupcia na ktorej sa sliczne majteczki i przeswituja troszke przez sukienke!

Gość Bzyk Bzyk
bylo do mnie ?? w biurze :) tylko w takim duzym hangarze i nasze gniazdko jest zrobione z plyt gipsowych i jest zimno, jestesmy we dwie z kumpela.. klienci tu nie przyjezdzaja, bo jest to spolka zajmujaca sie sprzataniem... czasmi szef ale on wcale nie wyglada lepiej od nas...

Gość Bzyk Bzyk
😭 koncze o 19.00 chyba tylko w pizame :D :D :D chodzi o to, ze ja zatracam moja kobiecosc :( Myslisz, ze tak latwo z adidasow w szpilki :)

Gość Mylo
pewnie ze nie latwo, ale jest sobota, niedziela. W ciagu tygodnia rzeczywsice, ale wekend przejsc sie po miescie, ładnie poruszac pupa by wszystkim leciala slinka! Idz w sobote do fryzjera, kosmetyczki, solarium, zaloz cos slicznego, nowego i napewno poczujesz sie milutko, pieknie i namietnie, nie mowiac o tym co na ulicy bedzie sie dzialo!

Gość anuleczkaa
hmm w wychodz w weekecdy bo faktycznie jak jest zimno to trudno siedziec w szpilkach ja wolalabym cieple frotowe skarpety i adidaski:) albo zmien prace:)a co!

Gość Bzyk Bzyk
he he juz od miesiecy jak sie nad tym zastanawiam, ale pelen etat, siwadczenia placone.. kasa regularnie, szef tylka nie truje :) w weekendy tez parucje w restauracji do pozna w nocy...

Gość Bzyk Bzyk
brak mi blasku... pewnosci siebie 😭

Gość Bzyk Bzyk
Teraz to juz do domku zmykam :) Milego wieczoru pa pa

Gość Mylo
tak apropo stylu sportowego, dziewczyna jak ladnie ciuszki dobrierze, kolorystycznie i wogole to tez wyglada przeslodko, widzialem nie jedna taka i wygladala tak ......ojojjoj Wiectak tez sie ubierajcie, tylko wszystko przemyslcie z glowa milego wieczorku! bzyk: pracy w domku :)

jesli chodzi o mnie to nie nosze sie na sportowo...czuje sie jak uboga krewna...uwielbiam czarne spodnie...do tego bluzeczki z duzymi dekoltami...do tego butki na obcasach...mimo tego ze nie jestem typem modelki...faceci ktorych znam a czasem i nie znam mowia ze mam swoj styl...lubie dlugie paznokcie pomalowane we francuskim stylu..do tego ladne dodatki...chociaz musze powiedziec ze niebardzo lubie korale,...nosze lancuszek...hmmm to tyle chyba...podobno mam dobry gust...

Gość Mylo
wiesz bo najwazniejsze to jest to zeby wszystko razem fajnie gralo, wiadomo ze jak masz male piersi to nie zalozysz duzego wyciecia i bedziesz bez stanika. nawe kolory sa wazne by dopasowac do swojego wizazu, wzrostu, wagi, ksztaltow kiedys cos tam slyszalem ze osoba zalezy jak jest kolorystycznie ubrana to umie tez nawiazac rozne znajomosci bo jest przychylnie podatna na otoczenie zreszta zobaczcie sami, ulicami chodza kobietki, widac ze zadbane, fajnie ubrane, slicznie ida widac ze nei sa jakimis babochłopolaskami, wlasnie takie zadbane kreca kazdego mezczyzne! Nie ma takiego co nie spojrzy sie chociaz w oczka! Dlatego laseczki dbajcie o siebie i wszystko z duzym gustem a nie opedzicie sie!

Gość Wrom
Kobieca kobieta: - promieniuje czystością zarówno w ubiorze jak i na ciele(umyte włosy, delikatna twarz nie tłusta, zadbany/staranny makijaż, czyściutkie buty, paznokcie), - ładnie pachnie - uśmiecha się i odwzajemnia uśmiech - lubi czuć na sobie męski wzrok, nie zawstydza się patrzeć facetom prosto w oczy kiedy się gapią - nie używa głośno chamskich słów(chyba że została mocno sprowokowana) ani gwary - nie garbi się, głowę trzyma prosto - porusza się z gracją a nie jak słoń albo biega nieskładnie jak piesek spuszczony z łańcucha Tyle z wyglądu/zachowania a reszta charakter i inne cechy, których nie widać ale w to już nie wchodzę.