Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patryko

Polki są beznadziejne w łóżku zero inicjatywy, wyobraźni, odwagi

Polecane posty

Korzystałem zaledwie 9 razy z usług prostytutek i miałem 7 innych kobiet w tym dwie niemki i jedną angielkę. Jednak teraz wydaje mi sie że normalne kobiety w Polsce są strasznie kiepskie w łóżku, zero inicjatywy, nie wiem czy te dziwki tak przeszkolone mi się trafiały ale wiem że również te niemki były naprawdę niesamowite(nie przesadzam) choć jedna pochwaliła sie że miała 30 partnerów(prawie jak dziwka)

Wcale tak nie jest. Brytyjczycy traktują polki jak my Ukrainki. Z jednej strony mają opinie dobrych kandydatek na żony z drugiej najtańsze dziwki to Ukrainki.

Gość Mylo
nie porownoj dziwki do kobiety, bo to jak porownac stare daewo z nowym lexusem! Wiadomo ze dziwka da niezapomniana rozkosz bo umie to robic, a normalne kobiety sa zakompleksione i kompletnie nie maja inicjatywy! Oczywiscie odezwie sie grupa niedocenionych ale coz tak jest! jak ktos napisze ze jestem smieszny ze za pieniadze ciesze sie rozkosza niech sie puknie, bo moze chce to po pierwsze, a po drugie moj wybora po trzecie widocznie stac mnie na to! Czasem mezczyzna ma tak ze chce miec porzadna uczte a nie takie tam w lozku cupcianie :) Burdel to burdel, wchodzisz przy barze z 10 lasek wybierasz sobie ktora chcesz, idziecie do pokoju i zapominasz o wszystkim...

własnie to jest minus korzystanie z tego radzaju usług, jak z narkotykami zabawa bez nich później nigdy nie jest taka sama.

Gość Mylo
wiesz co nie tyle co nie taka sama, ale tam ciagnie, ten klimat, ten wystroj, przy wejsciu do burdelu zapominasz o wszystkim, ten wybor laski, ktore sie tak staraja by byly wybrane, no rewelka! pozniej pokoj, ona robi co tylko zapragniesz!uwazam ze czasami dobrze sobie reset walnac i czasami isc tam, jak nie na laski to chociaz usiasc sobie na piwko, bo naprawde klimat kapitalny

Gość ewka z huty
Patryko małe to twoje doświadczenie co by taką opinię wydawać,inicjatywa,wyobraźnia,odwaga pojawia się wtedy gdy partner jest ok., widocznie nie jesteś mężczyzną który porywa kobiety i dlatego dziwki ci imponują

hymmm... Patryko szczerze Ci gratuluję, że miałeś zaszczyt przespać się ze wszystkimi, bądź też z większością Polek. Szacuneczek :P

Gość Mylo
oczywiscie kazdy musi wlozyc glupie 5 groszy, koloratka wyluzuj albo pisz na temat, bo to co piszesz to nawet nei pomaga zebys zwiekszyla sobie ilosc postow!

Nie EWO Jak kobieta posiada inicjatywe i wyobraźnie to niezależnie od partnera, nawet gdy takiej trafia się prawiczek to potrafi sprawić że jest wspaniale. W dodatku chyba niezbyt mądre osoby piszą takie bzdury jak ty.

Gość awe
Patryko, myślę, że pomysłowa kobieta nie przed każdym byle kim ma ochotę wykazać się swoimi umiejętnościami. Weź pod uwagę to, że: 1. wykazywać chce się nam przed facetem, który robi wrażenie, któremu chcemy się spodobać - wniosek - przykry zresztą - nie jesteś takim fecetem dla większości kobiet 2. zadaniem DOBREGO kochanka jest wydobyć z kobiety jej, być może ukrytą dzikość i sprawić, by chciała być otwarta, pomysłowa i gorąca - wniosek - równiez przykry - nie jesteś dobrym kochankiem, jestes egoistą, szukającym gotowej łatwizny. I masz tylko to czego szukasz.

Gość za to mezczyzni sa super
Czy wiecia jakie jest najsmutniejsze zwierze na świecie? MĘŻCZYZNA!!! Wiecie czemu? Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek no i worki bez pieniędzy! 80%kobiet juz nie wychodzi za mąż bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy nie opłaca się brać całego wieprza do domu! *

Gość ewka z huty
no jestem niemądra bo nie rozumiem twojego podejścia do sprawy,no i co że prawiczek,jeśli jest zielone światło i chemia sztymuje to co za różnica kto ile partnerów miał,przecież nie mówimy o dupceniu za kasę,gdzie każdy i każda się stara ponad plan co by z branży nie wylecieć,tylko mówimy o związku kobiety z mężczyzną,to jest tango mój miły gdzie dwoje musi się starać

Gość polacy sa kiepscy w lozku
polscy chlopcy sa do dupy hah

dobry chlop w lozku, to martwy chlop:D:D:D:D:D:D:D:D inaczej sa kiepscy:P

Gość hkhkty
Patryko ty nie wiesz co to sex z Polka ale z milosci z kobieta ktora sie kocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zero szacunku dla Ciebie---prostytutkii ehhh oblesny jestes ze z uslug korzystasz!!!!!!!!!!!! Ja sie nie dziwie ze z Polkami masz fatalnie---bo one sie Ciebie brzydza!!!!!!!!!!!

Polki to często mamy muszące zając się domem, nakarmić dzieci, pobawić się, pomóc w nauce, uprać, posprzątać , ugotować, poukładac i po takim dniu łącznie z praca zawodową mają jeszcze być super kochankami??? mnie by się już nic nie chciało............

Gość hkhkty
doby facet w lozku to taki ktory potrafi rozbudzic tygrysice w lozku!! A Ty chyba jestes do niczego!!!! wspolczuje Ci!!!!

A tam, za bardzo na niego jedziecie!! Chociaż prawda jest taka, że różne są kobiety- nie tylko polskie, jedna umie druga nie. Ale jak laska wie, że może Ci zaufać, jeśli to, co jest między wami jest naprawdę zajebiste, jeśli umiecie rozmawiać i dogadać się w tym temacie, to nie masz po co na kurwy iść. No .

Gość ewka z huty
za to mezczyzni sa super :D coheed - ja mam trzy sztuki w domu i nie zgadzam się z Tobą,sprawa organizacji,priorytetów i dbałości o związek,moim zdaniem tam gdzie uczucie,chęć tworzenia jutra,to i w seksie może być :classic_cool:

awe Patryko, myślę, że pomysłowa kobieta nie przed każdym byle kim ma ochotę wykazać się swoimi umiejętnościami. Weź pod uwagę to, że: 1. wykazywać chce się nam przed facetem, który robi wrażenie, któremu chcemy się spodobać - wniosek - przykry zresztą - nie jesteś takim fecetem dla większości kobiet 2. zadaniem DOBREGO kochanka jest wydobyć z kobiety jej, być może ukrytą dzikość i sprawić, by chciała być otwarta, pomysłowa i gorąca - wniosek - równiez przykry - nie jesteś dobrym kochankiem, jestes egoistą, szukającym gotowej łatwizny. I masz tylko to czego szukasz. Logika Kobiety mnie powala. ad1/Pomyslowa kobieta nie przed każdym byle kim itd, ale z tym byle kim idzie do łóżka-zajebioza ad2/No kurwa panowie zrozumcie że ogień kobiety zależy od was a nie od jej seksualności.jak ona nogi tylko rozkłada to jest szczyt jej możliwości. Dlatego-facet jest kiepski w łóżku, bo to nie jej wina, że ona nie potrafi dojść.Natomiast jak facet nie dojdzie-to też jest kiepski,bo przecież powinien z natury dochodzić. MAMY RÓWNOUPRAWNIENIE?Mamy.To wy miłe panie odpierdolcie się od nas i same dbajcie o swoje przyjemności:).

Gość Janske
Zgadzam sie z wypowiedzia powyzej.

Gość sexy mama
Patryko ... na zachodzie wszyscy szaleja za polkami ... wiec tak zle nie moze z nami byc

Gość gyuikyfgk
ojj źle trafiałeś

Gość do patryko
korzystalem zaledwie 9 razy z prostytutek zaledwie... facet tyjuz jestes dziwkarz wiec nie wypowiadaj sie o zwyklych normalnych Polkach jak masz doswiadczenie glownie z dziwkami ktore umią sie dobrze pieprzyc bo z tego zyja!! i nie maja zadnych barier i zachamowan nie porównuj dziwek z e zwylkymi kobietami!!!

Gość do patryko
korzystalem zaledwie 9 razy z prostytutek zaledwie... facet tyjuz jestes dziwkarz wiec nie wypowiadaj sie o zwyklych normalnych Polkach jak masz doswiadczenie glownie z dziwkami ktore umią sie dobrze pieprzyc bo z tego zyja!! i nie maja zadnych barier i zachamowan nie porównuj dziwek z e zwylkymi kobietami!!!

A ile czasu trzeba poswiecic, zeby przeleciec 15mln polskich kobiet? I dlaczego ja cie nie pamietam? :O

po tym co tu przeczytalam dochodze do wniosku ze faceci ktorzy chodza do burdelow sa albo zakompleksieni albo boja sie osmieszenia lub odrzucenia przez kobiete. pewnie zaraz faceci na mnie naskocza ze tak nie jest ale wielu facetow sami przed soba sie nie przyznaja ze moja kompleksy lecz tuszuja to typem macho. sory ale takie jest moje zdanie, co do kiebskich polek to widocznie nie trafiles nigdy na taske z duzym temperamentem a takich jest wiele lecz faceci sie ich boja. nie oszukujmy sie boicie sie kompromitacji. pozdrawiam