Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_nUśKaa_

za duże

Polecane posty

witam:) mam taki problem mam dopiero 16 lat a moje piersi mają rozmiar 75C... jestem bardzo nie proporcjonalna:( ponieważ mam 171cm i 53kg więc wcale nie jestem gruba ... w biodrach mam nie całe 89cm a cycki mam wieeelkie i wcale nie przesadzam :(:(:( jestem załamana:( jest ciepło a ja chodzę w bluzach, bo wtedy tak niewidać że piersi są tak duże:o wystarczy że założe bluzkę na ramiączka czy na krótki rękawek idąc po ulicy słyszę komentarze \" jakie banie\" \" patrz jaki cyc\" \" oo dojna krowa\" \"jakie cycki... hej cycolino\" :(:(:(:( wiecie co w takich sytuacjach tak mi sie chce płakać:( Te piersi tak mnie pogrubiają :( mam takie kompleksy przez to:( że nie założe bluzki obcisłej ... tylko bluzy z suwakami noszę bo w takich nie widać że mam takie duże piersi:( niewiem czemu to pisze ale chce sie komuś wyżalić ... a może wy mi podpowiecie niewiem co zrobic zeby miec troche mniejsze piersii:O jaki rodzaj staników powinnam nosic...? jakie fasony bluzek będą najlepsze ... dla nie których to moze żaden problem i pewnie połowa z was mnie wyśmieje :(:( ale ja mam naprawdę problem :(

Gość Martisha**
ehhh i tak zle i tak nie dobrze ja mam male i wolalabym wieksze ciesz sie z tego, co masz, bo pewnie niejedna Ci zazdrosci pozdro

noo dużo dziewczyn i kolezanek mi mówi fajne masz te cycki ... ale ja wolałabym miec B wtedy było by super :( a tu C i to takie duże C :(:(:(:(:(:( i ciągle w tych bluzach:( lato nei lato gorąc nie gorąco ... :(:(:(:(

Gość Martisha**
glowa do gory Twojemu facetowi beda sie podobaly ja tez na swoje narzekam, ale nic z nimi nie zrobie jestes mloda, z czasem je polubisz!

Współczuje Ci naprawde , piersi rosna do ok 18 roku zycia....:(:( ale nie zamartwiaj sie tym wiele kobiet napewno ci zazdrosci lepiej miec to niz depresje)

Gość to sem ja
no nie żartujcie. Ja w twoim wieku miałam 75D, a teraz 75E lub 80D. I wcale nie uważam, że są jakieś ogromne. widuje większe:D. Ale przyznam, ze w twoim wieku tez się ich wstydziłam i ukrywałam. Dopiero odkąd mam chłopaka, to wiem, ze to mój atut i przestałam go zakrywać. Nie ma nic gorszego niż zgarbiona dziewczyna ukrywająca ładny biust. A mi dużo osób mówi, ze taki mam. Odkąd przestałą się go wstydzić. głowa do góry! To nie tragedia, a wręcz przeciwnie.

Gość malikaa
a ja nie mam nawet A a mam 25 lat:(

Gość edynka 13
A ja Ci powiem cos, co ma Cie pocieszyc i to natychmiast! :) Kiedy mialam 16 lat (mam 25) mialam DOKLADNIE ten sam problem co Ty. Umieralam ze wstydu za kazdym razem, kiedy starsi faceci gapili mi sie w dekolt a smieszni, zakompleksieni gowniarze wolali za mna "ale masz wielkie cyce". Nie bylo mi latwo, to prawda. Tobie tez nie bedzie. Ale poczekaj 2 lata, przetrwaj to, badz twarda! Ja zawsze bylam pyskata i kiedy wolali cos takiego obracalam sie i z zimnym usmiechem mowilam: "Fajne, prawda? Jaka szkoda, ze nie pasuja do twojego malego fiutka..." Mowie Ci, rzaaaadko ktory nie zostawal na swoim miejscu ze szczeka w okolicy kolan:D Za to teraz mam chlopaka, ktory - kiedy chce sie odchudzic - mowi: ok, pozwalam. Ale jak Ci zmaleja piersi to Cie rzuce ;)) Kochana, jestem z Toba i uwierz, za 2-3 lata bedziesz najbardziej rozchwytywana dziewczyna w szkole!!!! :))))))))))))))))))))

edynka 13 - bardzo dziękuje :* za pomoc ale powiedz czy nie wstydziłas sie i nie miałas kompleksów? Chodziłas normalnei ubrana w obcisłe rzeczy ??? A teraz jak sie ubierasz? Jakie bluzki zakładasz lub zakładałas zeby ogromny biust zbyt okropnie nie wyglądał??? Masz jeszcze jakieś porady dla mnie?

Gość to sem ja
ja noszę normalnie obcisłe bluzki, bo luźne przy dużym biuście bardzo pogrubiają. A tak widać, że tylko buist mam duży. Też powinnaś nosić rzeczy dopasowane w miarę.

własnie garbie sie i to strasznie dużo osób mi to mówi :( cholera mam chłopaka nawet bardzo dobrego i go chyba kocham ale dalej sie wstydze :(:(:(

taa zakładam bluzki dopasowane... w domu założe przed wyjsciem oglądams ie oglądam i stwierdzam ze ok mogę wyjść tak ... no i jak jzu mam wyjść z domu panikuje stwierdzam ze grubo wyglądam i szybko sie przebieram albo zarzucam na to jakąś kurtkę czy bluzę albo jakąs kamizelke :O i pozniej przy 28 stopniowym upale siedzę w tej bluzie, kurtce czy zakiecie a kazdy ubrany w krótkie bluzki co chwila pyta mnie Aniu czy tobie nie gorąco, wez sie rozbierz bo sie zagrzejesz .. a ja cała zlana potem uśmiecham sią i mówię ależ skądże mi to zawsze zimno ... i pocę się w tej bluzie :O :(:(:(:((:(:(:(:(

Gość to sem ja
no to z takim podejściem faktycznie masz nielekko. Musisz to zmienić, bo się zadręczysz. Kobieta z dyżym biustem na prawdę o niebo lepiej wygląda w dopasowanych ciuchach, wiem o tym. No i nie garb się przede wszystkim, bo będziesz miała obwisły biust, a to chyba jest gorsze od dużego:D. Pierś do przodu!!! To Twój atut, a nie wada.

Gość edynka 13
hehe, Niuska, teraz to ja zakladam dekolty - moze nie ogromne, bo warto cos pozostawic wyobrazni - ale naprawde spooore:)) I uwierz mi, nie sami faceci gapia mi sie na piersi, ale kobiety rowniez, tyle ze z zazdroscia:D A co do kompleksow - oczywiscie, ze je mialam i oczywiscie ze sie wstydzilam. Nosilam szerokie ubrania i to bylo najglupsze co mozna zrobic, bo wygladalam jakwielgachny worek na kartofle. To minie, moge Ci to obiecac i dac na to slowo - minie. Mina Twoje kompleksy i wstyd. Ale musisz to przeczekac, na to chyba lekarstwa nie ma, niestety. Radze Ci ubierac sie w normalne, rzeczy, dobre dla Twoje figury ale w zadnym wypadku porozciagane lachy. Niech widza, ze masz piekne piersi! i niech Ci zazdroszcza. I wiesz co? Moge sie zalozyc, ze znajdziesz starszego od siebie chlopaka, a nie gowniarza ktory nie wie jak sie zachowac i szpanuje przed rownie malo jeszcze rozgarnietymi chlopakami takimi "inteligentnymi" tekstami:) Co do smiesznych 16 letnich chlopcow - wiesz, oni sa emocjonalnie 2 lata za Toba... co sie wiec dziwic dzieciom, ze ich sytuacja przerasta:):):) Wiesz, mutacja, pierwszy wasik, pryszcze... maja mnostwo stresow to sie wyzywaja na innych. Wiesz co? O L A C. Nic dodac nic ujac. Zrobic dobrabmine do zlej gry, rozesmiac sie z wyzszoscia, wypiac piers i isc naprzod z podniesiona glowa!! Wierze ze przetrzymasz ten czas i pokazesz wszystkim, jak piekna jestes kobieta. Trzymam kciuki!!!

Gość edynka 13
Nie doczytalam o chlopaku - kochana, przy takim wsparciu co ty sie przejmujesz jakimis gowniarzami???!!???!?!???!!!!!!!! :)))))))))

Gość napisz ile masz dokładnie
centymetrów w biuście i pod biustem

Gość nie zapominajka
nie odpisuje temu powyzej bo to zboczeniec jakis... :]

Gość WYMIARY
70 pod a w biuście 76

Gość napisz ile masz dokładnie
nie żaden zboczeniec tylko po prostu jestem ciekawa jaki rozmiar masz rzeczywiście, bo przecież 75C to nie jest wcale ogromny rozmiar, a z tego co mi wiadomo większość kobiet tak naprawdę nie wie jaki ma rozmiar i dlatego spytałam

Gość kolejny Doswiadczony D
nie ma co się martwić starymi zwyrolami i rówieśnikami którzy przecież rozwijają się wolniej..czasem za wolno.. Powinnas im pokazać że jestes dumna z tego a na zaczepki nie zwracać uwagi.. a już na pewno się nimi nie przejmowac.. a jeśli chodzi o panie z mniejszym i wydają im się że za małym to moje zdanie jest takie że u każdego faceta w głowie jest inna literka... facetów jest dużo więc znajdą się od A do E ;) Ja lubie B :)

a co mi tam mam problem i tyle wiec powiem i le mam w biuście i pod biustem moze wlasnei jakos ten \"zboczeniec\" co o to pytami pomoze ... w biuście mam 101 cm a pod biustem 84cm :(:(:(:( to jest tragedia :(:(:(:(:(:(:( moze choć ktoś powie jakie dekolty najlepiej nosic przy takim biuście ???

Gość Chyooo
przy duzym biuscie dekolty i jeszcze raz dekolty w szpic ..nie rozumiem Twojego narzekania..zamiast byc dumna z biustu, ktory jest atutem to ty narzekasz..nie wiesz ile oddalabym za taki biuscik duzy..:/

ale ty niewiesz jaka to męka słyszec za sobą okrzyki \" jakie banie\" \"jaki cyc\" jejuu juz mam tego dosc :(:(:(:(:( i mimo ze nie jestem gruba ... tylko normalna .... to te cycki tak mnei pogrubiająą :((:(:(:(:(

Gość dziewczynka lubuskie
nuska witam w klubie znam to, te chamskie texty, obleśnie spojrzenia najgorzej jak idę z chłopakiem, faceci nawet na to nie patrzą, gapią się komentują a on dostaje szału jest na to jedna rada: nie zwracać uwagi ja musiałam się jakoś tego nauczyć, i teraz dosłownie nie słyszę tych komentarzy, nie widzę spojrzeń bo nic się nie poradzi, będą się gapić i obliniać i już a duży biust jest całkiem ok, z czasem może dojdziesz do tego zdania ja ubieram się normalnie, w obcisłe bluzki i swetry, nie noszę żadnych szerokich bluz itp, nie będę chowala czegoś, co jest przecież tak na prawdę ładne aaa tylko nie noszę dekoltów bo mój biust i tak zwraca uwagę więc dekolt byłby już przegięciem

nie wiem czy cie to pocieszy ale ja tez miałam ten problem do czasu ciąży. w ciązy piersi jeszcze urosły a po zakończeniu karmienia dziecka mam rozmiar 80A. ze skrajności w skrajność.teraz tylko dmuchane staniki mi zostały a było tak pięknie

no ale jesli zakladam bluzke pod szyje albo zlekkim zaokrągleniem to tak okropnei wygląda :O myśle ze najlepsze są własnie dekolty w szpic ... ale mało jest takich bluzek fajnych do kupienia:O .... dół dołek .. załamka :(:(:(:(:(:(

Gość karolkaaaaaaaaa
ja tez mialam taki problem jak ty jak bylam w twoim wieku zakladalam swetry szersze i tez mialam tyle samo centymetrow teraz mam w biuscie 105 :) ale sluchaj z wiekiem to ci przejdzie, bo wszyscy beda ci zazdroscic twojego biustu. Ja przez to, ze kiedys uciekalam zawsze przed ludzmi, balam sie, ze powiedza, ze mam duzy biust, garbilam sie, szerokie swetry nosilam mialam straszne kompleksy i kiedy kolezanka mnie wyciagnela na dyskoteke (tzn. przegralam zaklad i musialam isc) i pozyczyla mi swoja sukiene (tzn kazala mi ja nalozyc) i nawet sobie nie wyobrazasz jaka ja szczesliwa do domu wrocilam osoby starsze nie beda do ciebie mowily jaki cyc czy krowa czy cos takiego, wiesz ile komplementow dostalam, mowiono mi , ze mam super figure, ze duzo dziewczyn marzy o takiej i o takich piersiach, a nawet nie wiesz ile dziewczyn zazdrosci. I od tamtej pory nosilam obcisle bluzki, dekoldy itd. ale wiesz jak to denerwuje inne dziewczyny sa strasznie zazdrosne :) nie wstydz sie , bo nie ma czego !!!