Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cilesta

cilest

Polecane posty

Gość cilesta

czy mialyscie problemy z nastrojem biora te tabletki?

Gość *crystal*
hmmm ja mam huśtawkę nastrojów ,ale nie pomyślałam że to od tabletek :O moze coś w tym jest ...

Gość cilesta
a jak dlugo bierzesz bo ja prawie rok,nie narzekam na brak ochoty na sex ale hustawki ostatnio doprowadzaja mnie do szalu

Gość *crystal*
oj ja już dosyć długo biorę .Kiedyś brałam przez 3 lata ,później 2 lata przerwy i teraz od około 6 miesiecy znowu biorę . Możliwe że to od tabltek ,ale pomijając te zmienne nastroje to mi te tabletki pasują ,po innych o wiele gorzej się czułam .

Gość cilesta
ja tez ogolnie jestem zadowolaon, bo wiem ze wiele dziewczyn narzeka na spadek libido,i boje sie zmienic ze i to tez sie zmieni

Gość *crystal*
no właśnie ja też słyszałam że niektóre dziewczyny mają ogromny apetyt ,że nie mają ochoty na sex ,zmienne nastroje itp. Ja mam tylko zmienne nastroje i sama nie wiem czy to wina tabletek czy mojego charakterku :P

Gość cilesta
lol wybiore sie do ginekologa i zobaczymy co on powie,jak mi libido spadnie to sie moj facet ucieszy bo ostatnio mu nie dajespokoju:)

Gość trutututu majtki z drutu
ja po 8 miesiach zaczełam miec skutki uboczne, bole glowy i piersi, mdłości - nie jest w ciąży - no i raz mialam problem z widzeniem, jak myslicie odstawić, czy przeczekać?

Gość trutututu majtki z drutu
no i zmainy natroju, deprecha mnie starsznie łapie

Gość juz spokojnie
ja bralam novynette i czulam sie masakra a teraz biore Cilest i narazie jest ok , czuje sie dobrze i caly czas mam chcice, lasnie slyszlalam ze one bardzo podnosza libido, bo przy novynette mialam 0 ochoty na seks. a dziewczyny ja przeszlam z novynette na cilest tzn zrobilam 7 dni przerwy po novynette i na 8 dzien cilest i w ogole nie mam zadnych plamien-czy to dobrze?????bo myslalam ze plamienia bede miala