Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MjMjMjMj...

Wpadłam ... ??

Polecane posty

Gość MjMjMjMj...

A wiec tak Wiem ze juz tyle lasek zadawalo takie pytania ale troche sie boje i jak ktos moze to niech poprostu napisze co o tym mysli A wiec kochałam sie dzisiaj z moim chłopakiem Wszystko było ok ale w ktoryms momecie zauwazylismy ze prezerwatywa zamiast byc "na nim" lazy na łozku pod nami Myslimy ze zsuneła sie doslownie sekunde wczesniej od mometu kiedy to zauwazylismy ale na 100% pewnosci nie mamy ...:( Na szczescie on jeszcze do niczego nie doszedł (wytrysku nie było) jak myslicie czy sa duze szanse na to ze moge byc w ciazy ?? Ja mysle ze szanse sa znikome ale moze ktos z wiekszym doswiadczeniem sie wypowie ... chciała bym zapytac o jeszcze jedno bo nie ejstem pewna czy jesli ostatni okres zaczoł mi sie 9 a skonczył 15 wrzesnia to dzis (tzn.26wrzesnia) miałam dni płodne czy nie połodne ?? przepraszam za tak banalne pytania ale jestem zestresowana i wole poznac zdanie innych na ten temat ...

Gość jhfgdkyfgt
spoko ja mysle ze nic nie powinno sie wydarzyc ja tez tak czesto sie kochalam ze swoim chlopakiem niczego nie biore i w ciaze ie zaszlma :)

Gość glowa do gory
jesli wpadlas..to masz wielkiego pecha ... ale ja uwazam..ze na 97% nie masz sie czym martwic... wiesz ile jest ludzi co normlanie wspolzyja bez zabezpieczenia z mysla o tym by miec dziecko ?? i dupa jest z tego.... niezamartwiaj sie tak... grund ze nie doszlo do wytrysku..a jezeli sie juz panicznie boisz.. to lec z rana do apteki i kup sobie pigolke PO ;) i glowa do gory bedzie dobrze

Gość nadia...
nie masz sie czym martwic...chociaz jakis procent ze mozesz byc w ciazy jest...ale kazda dziewczyna ktora ma jakis kontakt z kolesiem ma to ryzyku..ale mysle ze bedzie ok...a co z tymi dniami plodnymi to zalezy ile trwa twoj cykl...musisz podzielic na pol i od konca odliczac ta polowe i od polowy w lewo 5 dni(dla pewnosci)i w prawo d ni i to beda twoje dni plodne a ten srodkowy dzien to bedzi owulacja reszta dni to sa nieplodne..;)pozdro:)

Nie było wytrysku, była prezerwatywa (do jakiegoś czasu) - prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest bardzo małe. A co do drugiego pytania - to prawdopodobnie był dzień płodny...

Gość MjMjMjMj...
Dziekuje :) mawm nadzieje z bedzie ok :*:* pozdrawiam

Gość MjMjMjMj...
PrettyInScarlet - a jak myslisz czym sie rozni zazycie tabletki wczesno poronnej od usuniecia ciazy .. ?? Widzisz jak dla mnie tyko wielkoscia dzidziusia Nie uznaje takiego czegos i nie polece do apteki bo kazdemy (nawet zarodkowi) nalezy sie cos tak "banalnego" jak zycie !! ;) teraz juz wiecz dlaczego zadaje gupie pytania !!!

Gość do ksiazek gowniaro
wpadniesz nastepnym razem!

Gość MjMjMjMj...
do ksiazek gowniaro - a skad ty wiesz ile ja mam lat ?? Twoje podejscie do sprawy i wogole do tego tematu jest conajmniej smieszne ;/ TYLE !