Gość malutka22 Napisano Wrzesień 27, 2006 no i co nie wiesz :o nie dziwie sie ja też nie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joasia300 Napisano Wrzesień 27, 2006 pracuję w koncernie i nei mam czasu na zycie osobiste. Od 2lat nie mialam seksu. W związku z tym mam pytanie - jak dlugo ten stan jeszcze potrwa i skąd wziąć faceta do seksu, bo nie kazdy się nadaje? Dodaem, ze mieszkam w duzym mieście i teoretycznie nie bylobyproblemu, ale panowie, ktoryc spotykam liczą z tego co widzę na 1razowy seks a ja potrzebuję częściej i systematycznie. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me imię zaczyna się literą B 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 MALUTKA WIdocznie ten facet lubi \'\'gonić króliczka\'\' a nie go mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me imię zaczyna się literą B 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 joasia cóż ,dziwię się,przecież jesteś\'\'idealną\'\'partią dla faceta często i bez zobowiązań.... moja rada-tylko nie szukaj kochasia w koncernie,ploty się rozejdą i po co??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joasia300 Napisano Wrzesień 27, 2006 ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joasia300 Napisano Wrzesień 27, 2006 przespalam się ostatnio z jednym (to w zasadzie nie byl seks) ale gdy uslyszal, ze chcialam się tylko przyjaznic -dał nogę ...a ja chcialam tylko najpier go poznać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka22 Napisano Wrzesień 27, 2006 a mi się wydaje że to bardziej o sex chodziło , chciał szybko związku żeby się ze mną przespać , a ja tak nie chciałam się od razu wiązać, więc pospotykał się jeszcze troche myśląc że może niby go poznam i będe chciała, zobaczył że ja do takich dziewczyn nie należe , (nigdy niczego nie proponował ,ale to przecież widać po zachowaniu )i dał sobie spokój co sądzisz o mojej hipotezie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me imię zaczyna się literą B 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 malutka cóz,mozesz mieć rację:( olej dziada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joasia300 Napisano Wrzesień 27, 2006 malutka22 no, to my mamy tak samo....nie ma się co powstrzymywac, jak masz potrzebę...kochana, teraz to taka rozwiązłośc panuje, ze niejdna w wieku 22lat miala juz 10 partnerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka22 Napisano Wrzesień 27, 2006 tzn. chodzilo mi o to że widać po mnie , po moim zachowaniu , że nie należe do tych łatwych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me imię zaczyna się literą B 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 nie słuchaj joasi!!!tych dziesięcie kochasiów rozpowie następnym 50 ciu i wyjdzie ,ze spałaś ze setką a dziwki nikt nie chce malutka seksu nie chciała a ty tak!!więc jak to mozesz porównywac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joasia300 Napisano Wrzesień 27, 2006 me imię......------------------> no sluchaj raz na 2lata to mi się nic nie stanie jak się spontanicznie bzyknę z facetem, ale niestety - spojrzmy prawdzie w oczy - Wy mezczyzni zazdroscicie nam glebi przezywanych orgazmów, bo kobiety pelniej odczuwają rozkosz plynąca z aktu plciowego i po prostu nam zazdrościcie. Moze zaprzeczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka22 Napisano Wrzesień 27, 2006 wiesz ja to mam pełno kolegów co by z wielką chęcią na taki uklad poszli ;-) więc to troche dziwne że ty nie możesz znaleść nawet jednego :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me imię zaczyna się literą B 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 joasia-bzykaj się ,Ile chcesz,nikomu krzywdy nie robisz :D moja rada--lepiej z jednym i DYSKRETNIE!!!! A IM WOMEN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joasia300 Napisano Wrzesień 27, 2006 dlatego kobieta, ktora okazuje swoje potrzeby w tej dziedzinie jest uwazana za .....ę i latwo jej stracić opinię. Może się mylę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me imię zaczyna się literą B 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 NEXT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joasia300 Napisano Wrzesień 27, 2006 malutka22 ----> no widzisz, ja zapewne tez mam wielu, z tym że jakoś nie pociąga mnie sluzenie za materac dla przypadkowych facetów - to raz, a dwa- oni potem potrafią się zakochać i nie dawać spokoju a ja juz mialam taką sytuację, ze się jeden chcial zabic po tym jak się pare razy przespaliśmy i moi znajomi wstawiali się za nim zebym mu dała szansę. Teraz to ja dziękuję bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joasia300 Napisano Wrzesień 27, 2006 za takie sytuacje, ale nie skorzystam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me imię zaczyna się literą B 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 JOASIA DLaczego nie szukasz miłości???(nie myliśc z seksem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joasia300 Napisano Wrzesień 27, 2006 dlaczego nie szukam? bo milosc sama przyjdzie gdy naprawdę będzie potrzebna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me imię zaczyna się literą B 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 miłość MOZE przyjść,nie MUSI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joasia300 Napisano Wrzesień 27, 2006 moze zdefiniujmy pojęcie "szukać miłości"...co ono oznacza według Ciebie "moje imię.."?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me imię zaczyna się literą B 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 HMM oczywiście nie szukać w dosłownym znaczeniu,o za drzewem i za krzakiem, ale być otwarta a mnie bardziej martwi twoja otwartość na sex bez miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me imię zaczyna się literą B 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 okej przerwa na lunch-co najmniej pół godz jak nie więcej.. czekam na pytania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joasia300 Napisano Wrzesień 27, 2006 alez ja jestem otwarta:) tyle, ze powinnam najpierw uporządkować swoje sprawy, zeby potem planowac związać sie z drugim czlowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do pani B Napisano Wrzesień 27, 2006 podoba mi sie pani stronka niedawno sama myslalam by zalozyc cos takiego, ale pewnie by mi zabraklo czasu by odpowiadac na ewentualne pytania ale ciesze sie ze ktos sie odwazyl a teraz do zwiezajacych sie nie myslcie ze pani b jest jakims psychologiem ona jest poprostu osoba ktora wam moze doradzic w klopotach, jej rady albo sie wam spodobaja albo nie, nie traktujcie jej jak wyroczni lecz jako spojrzenie czlowieka z boku na wasz problem , to nieraz bardzo pomaga ( lecz nie koniecznie) zwlaszcza kiedy samemu nie widzi sie zabardzo wyjscia z danego problemu, i nie denerwujcie sie ze tak szybko wzywa nastepnego do zwiezen gdyz sami dobrze wiecie jak dlugo mozna sie wywodzic na dany temat i ciagle stawiac swoje, ale ja..... , ale to nie tak.... zwlaszcza ze pani B stara sie wam dac dobre rady lecz zwiezle w jednym zdaniu mozna dac wystarczajaca odpowiedz To wszystko , dziekuje za wysluchanie i pani B nie bylo moja intencja wtracac sie lecz tylko pomoc i jeszcze raz popieram takie stronki dobrych rad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me imię zaczyna się literą B 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 OJ ,WIELKIE DZIĘKI,JAK MI MIŁO :D oczywiście ,ze kazdy swój rozum ma(mam nadzieje)i zrobi po swojemu,a ja mam za mało danych na bardziej rzeczową odpowiedż ale jak mogę to nakreślę sytuację moimi oczami-kogoś z boku zapytać nie zaszkodzi ,prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me imię zaczyna się literą B 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 O T W A R T E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me imię zaczyna się literą B 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 jeszcze chwilkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to powiedz mi Napisano Wrzesień 27, 2006 jestem w fajnym związku ale na horyzoncie pojawił się ktoś....och,serce mi bije co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach