Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

me imię zaczyna się literą B

jako,ze w realu baardzo dużo mi się zwierza i oczekuje rady

Polecane posty

Gość cindarelIa
mam ukochanego faceta on lubi delikatny seks ja lubie mocny i czesty seks kochamy sie dosyc rzadko, nie mieszkamy razem on ma przedwczesny wytrysk lub erekcja mija we mnie nie podniecam sie nawet przy minecie w jego wykonaniu wszystko nie tak ale kocham go, bo jest cudownym chlopakiem i daje mi ogromna dawke milosci. Rozmawiamy o tym, on wie, ze ma problemy ze wzwodem, obiecuje pojsc do lekarza, ale ciagle tam nie trafia... co robic?

Gość cindarelIa
takie rady to se w dupe wsadź. Kocham mojego misiaczka 😍

Gość cindarelIa
hmm, ostatnio o tym nie rozmawiamy, tylko kochamy sie wtedy, kiedy on akurat ma ochote i MOZE to robic. Rezygnuje z gry wstepnej, zeby mu nie oklapl. Tyle, ze szybkie numerki zupelnie mnie nie zaspokajaja :(

Gość cindarelIa
dlaczego on ma odejsc? to on o mnie ciagle zabiega mowi, ze przykro mu, ze nie mozemy sie kochac tak na maxa ja go uspokajam, tlumacze, ze praca, stres, ze rozumiem, ale lekarza sie przyda...to jest presja?

Gość gałka muszka
ja mam mały problemik kolerzanka mojego chłopaka jest trochę natrętna, dzwoni do Michała, kiedy jest ze mną, prosi, żeby podjechał do niej pożyczyć jej zeszyty, bo jest chora, żeby jej wytłumaczył matme itd mnie to wkurza, ale Michałek mówi, że ona jest niezdolna i pierdoła dlatego jej pomaga. Czy to jest okej wobec mnie? szczerze to mnie to wkurza

Gość cindarelIa
mam na tyle duzo taktu, ze nie wysylam go do lekarza, tylko umacniam w nim ten pomysl, JEGO pomysl. ja tez go wychwalam, jest mi z nim cudownie, ostatnio przejelam inicjatywe i doprowadzilam go do niezlego stanu. On mnie bardzo kocha, ciagle to odczuwam, na kazdym kroku. Nie sadze, zeby chcial odejsc, bo nie znajdzie bardziej inteligentnej, czulej i namietnej dziewczyny.

TWE IMIE ZACZYNA SIE NA LITERKE ` B`;) co tu robisz jeszcze do jasnego gwincika:P spac jutro Ciebie czeka ciezki dzionek i duzo pracy:P;)

Gość cindarelIa
me imie--- dzieki, przywalilas z grubej rury, zasialas we mnie watpliwosci, a teraz idziesz spac.

mi juz nikt nie udzieli dobrej rady:P nawet TY;):( musze sama znalezc wyjscie z..:P;) ale to maly pryszc mam inne problemy. zawsze ` spadam jak kot na cztery lapy`:P nie cenie mojego chyba szczescia w zyciu.

Gość Psikutas bez s
moje imie na litere B ty glupia pi zdo, jara cie rozwalanie ludziom związków? jestes samotnym tłuściochem, a jedynym towarzystwem są twoje wszy łonowe? ch uj ci w oko farfoclowata buło, idź se ogól cipe, to może kogoś wyrwiesz, nie bedziesz musiała ludziom zazdrościć szczęścia i per do lić głupot w necie manioku jeden!

Gość do autora
sorry tylko se psychologa zarezerwuję z wyprzedzeniem, bo jak juz wyjdę z tego topiku będę wrakiem emocjonalnym we Ty sobie koleś bzyknij porządnie żonkę a nie pierdoly tu biednym ludziom opowiadasz....:o

Gość do autora
aha....a jak nie masz zonki to tez se bzyknij :classic_cool:

Gość do autora
sluchaj Barnaba, teraz rozmawiamy poważnie - z braku sexu i nadmiaru nudy dostajesz pierdol..a, więc się nie zmieniaj tematu...:classic_cool:

Gość do autora
dobra lece po kartofle ale zajrzę tu jeszcze :o🖐️

Gość Psikutas bez s
tak, jestem nieśmialy jak 40 letnia dziewica z wadą wzroku -10 mieszkająca z mamą i pracująca na poczcie, za to ty jesteś zgorzkniala jak spleśniały kartofel i zachowujesz się jak stara burdel mama, obsługujesz jednego i krzyczysz "następny"

Gość malutka22
spotykalam sie z facetem , na początku widziałam że od tej znajomości oczekuje b.dużo aż to mnie przerażało , ale później zwolnił lekko i byłam zadowolona, spotykaliśmy się było ok , ja już może coś do niego zaczełam czuć , a on się przestał odzywać :o i o co tu chodzi :o