Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjbk

poznalam kogos na gg... przyslal mi na noc cos takiego - co sadzicie?

Polecane posty

Gość jhjbk

Muszę Ci wyjawić całą prawdę o mnie. Obawiam się jednak, że później będę musiał Cię zabić, a potem zniszczyć wszelkie dowody tej rozmowy, włączenie z unicestwieniem internetu. Otóż mamy z kolegami taką małą sektę, jest nas na razie trzech (ale dwie osoby mają się odezwać). Jesteśmy prawi, uczciwi, konserwatywni i zdeterminowani. Nie oglądamy telewizji, gramy na źdźbłach i podróżujemy autostopem. Naszym celem jest popełnienie zbiorowego samobójstwa przez zjedzenie czterdziestu opakowań jogurtu wiśniowego. Wierzymy, że w nowym, lepszym świecie czekają na nas sorbet, hurysy i horda półnagich traktorzystek z Niziny Naddunajskiej. Kolega mówił. Oczekuję zaangażowania i szybkiej odpowiedzi, na razie jednak żegnam się pozdrowieniem słaniającego się na nogach, okrutnie wykorzystanego kulawego murzyna albinosa: Dobrej nocy, moja nowa koleżanko. Niech Wielki Rogaty Bóg, Pan Miłujący Wszelkie Stworzenia, ukołysze Cię do snu, potężny młot Thora niech zmiażdży wszystko co w nocy pełza i gryzie, a Trygław ze Swarogiem niech zrobią Ci na kolację jajecznicę.

Gość E-katarzyna
czy to mogl napisac zdrowo umyslowo czloiek? Moim zdaniem nie.

Gość dobre....
:D

to jakas prowokacja nie????? udala ci sie maxymalnie hahahah:D:D:D zaraz ide do sklepu po jogurcik wisniowy a jak rzeczywiscie dostalaas taka wiadomosc to matko zmien numer gg i po prblemie... chyba ze podalas odrazu komore i adres zamieszkania

Gość jhjbk
no to nie jest prowokacja. to dwudziestopiecioletni architekt. ma dziwne poczucie humoru :O umowilam sie z nim nawet - jechac czy nie jechac?

Gość Spontaniczy Zdzichu
Pewnie ćpają i chleją !

Gość tylko jaja sobie robił
to jakis smarkacz

Gość nieciekawa.............
dziubas??????????????? tesknimy 😭

Gość jesienna chryzantema
No świetny kolo :D:D:D:D:D:D:D Trzeba mu było odpisać coś w podobnym stylu.

o ... nieciekawa :D:D:D 🖐️👄

Facet ma poczucie humoru hehehe.... Może chciał, zebyś poszła spac z uśmiechem na ustach??? Facet ewidentnie zażartował sobie, ja bym tam posłała mu zwrotnego posta w podobnym stylu: Jam Ci władczyni moich ukrytych ziem pod skałami, na imię mi Prunella, a mój lud za przysmak uważa męski zarost z twarzy. Więc uważaj, bo kiedy będę gryzła, to z głodu .... itd..... :-) Jak masz poczucie humoru, to mozesz mieć dużo radości i śmiechu z takiej znajomosci :-)

Gość nieciekawa.............
🖐️ 👄 nie moge spac bez Niego :( a Ty ??

Ja też nie mogę spać :( A jak już, to śnią mi się koszmary, że przepadł bez wieści 😭 :D:D:D