Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black Angels

Czy są jakieś pożyczki studenckie ale nie kredyty studenckie???

Polecane posty

Chodzi mi o pożyczkę,którą może wziąć student ale nie na naukę,więc kredyt studencki odpada.Chodzi mi np czy student może gdzieś uzyskać pożyczkę 1000zł nie mając dużych lub stałych dochodów???

Gość chyba nie ma musisz miec
dochody...

Gość a jak chcesz splacic
jak nie masz dochodow? powodzenia w szukaniu kretyna ktory Ci "pozyczy" na wieczne nieoddanie. jezu jacy ludzie sa wredni:(

Gość to ja może odpowiem
Kredyt studencki wcale nie jest "na nauke", możesz więc nim dysponować jak chcesz. I to rozwiązanie polecam, gdyż oferuje bardzo korzystne warunki.

Ja nie pisałam,że nie mam dochodów,więc mnie obrażaj. A jeśli chodzi o kredyt studencki to pewnie potrzeba dużo papierów??

Gość KREDYT
musisz wypelnic wniosek i miec zaswiadczenie z uczelni..tyle:)

Gość doswiadczona41
mam juz sporo doświadczenia z bankami jeśli miałabym polecać to chyba jest tylko jedyna solidna firma na rynku na stronie www.kredytnadom.net.pl wpisując w wyszukiwarce kredytów Kmax mozna znaleźć jej ofertę to sa chyba najtańsze kredyty jakie mogą być, forma spłaty całkowicie dopasowana do możliwości kredytobiorcy a co najważniejsze minimum formalności i nie potrzeba wykazywać dochodów!!

Gość lilijkaaa
ja mam kredyt studencki gdybys chciała sie cos wiecwej dowiedziec to ospisze korzystne warunki i mozesz z nim robic co chcesz pozyczki nie wiem czy sa i czy ci dadza wogóle...

Gość doswiadczona41
mam juz sporo doświadczenia z bankami jeśli miałabym polecać to chyba jest tylko jedyna solidna firma na rynku na stronie www.kredytnadom.net.pl wpisując w wyszukiwarce kredytów Kmax mozna znaleźć jej ofertę to sa chyba najtańsze kredyty jakie mogą być, forma spłaty całkowicie dopasowana do możliwości kredytobiorcy a co najważniejsze minimum formalności i nie potrzeba wykazywać dochodów!!

Gość Gangam
Studenckie nie bardzo, możesz wziąć normalną pozyczkę, np teraz głośno o takiej ,, przebojowej pożyczce " w skoku- na bardzo dobrych warunkach i dużym okresie kredytowania, osobiście ją testowałem i bardzo dobrze wygląda to :)

Gość gość
kiedyś można było dostać kartę kredytową mbanku z takim limitem tylko trzeba było wykazać średnią powyżej 4,0. nie wiem czy to jeszcze jest