yariska13 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 No wlaśnei ile? I Ile jest w niej pigułek? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ok30zl Napisano Wrzesień 27, 2006 10 zl za jeden listek 21 pigułek, jak brałam to można było kupić tylko dwa listki na raz żeby było taniej, bo powyżej dwóch nie było zniżki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fuu 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 Jeśli tabletki przepisze CI ginekolog ze względów zdrowotnych i podpisze na recepcie, żę to leczenie rpzewlekłe za trzy-pak (w każdym 21 tabletek) zapłacisz koło 30 złotych. Jeśli jednak lekarz nie zaznaczy rubryczki o leceniu przewlekłym za 3pak zapłacisz nawet powyżej 60 zł :/ Dlatego pamiętaj, żeby się upominać o lekarza, żeby wypisywał CI recepte ze zniżką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magwys1 0 Napisano Listopad 24, 2008 dziewczyny ja bralam diane 35 3 lata i mam 27 nie moge zajsc wciaze, mam prolaktyne 5-krtonie powiekszona-blagam Was przemyslci czy warto, bo to dla mnie najwiekszy dramat jaki mnie spotkal-sama sie tak urzadzilam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkgjkjhg Napisano Listopad 24, 2008 Ale Diane 35 nie podwyższa prolaktyny. Ja brałam ją 4 lata, a prolaktynę miałam i mam do tej pory w normie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*nadziejka* 0 Napisano Listopad 25, 2008 podobno wszystkie anty podwyzszaja prolaktyne. Ja bralam prawie 4 lata Diane 35. Prolaktyne mialam 7krotnie podwyzszona,badana pol roku po odstawieniu, ale po 4 mcach leczenia zbilam ja i teraz jestem w ciazy. Za opakowanie (21tabl) placilam niecale 10 zl. To jedene z tanszych tabletek anty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magwys1 0 Napisano Listopad 25, 2008 jak bierzesz dniane jest cudnie, masz sliczna cere, piekny biust;)i samo za....po odtstawieniu nie mialam rok okresu, po jego wywolaniu nie moge zajsc w ciaze, nie mam owulacji, mam 5krotnie przewyzoszna prolaktyne, obecnie ja zbilam ale z ciazy nici, dziewczynki idzcie po rozum do glowy!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach