Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanita Tikaramka

Mój slub

Polecane posty

Gość cute
Patrycjo 25!!! Jak mozna komus cos takiego zyczyc? :-o kajisza i swetry :-o oj macie nasrane w tych waszych robaczywych glowkach:-o K$^&%#@!!! Dziewczyna sie cieszy, wychodzi za maz za ukochanego mezczyzne, no to trzeba jej te radosc zniszczyc. Wy nie jestescie zazdrosne? cha!cha!cha! lepiej pilnujcie swoich chlopow, o ile ich macie, zeby od was nie odeszli. K***a co za ludzie!!!:-o Tanito:-) zycze powodzenia i szczescia, przyjemnosci w przygotowaniach i w ogole gratuluje:-)🌼

Gość Juppo
a co ? byłaś dziś u misia wyczesać mu futerko na maj ??? :P spocil sie pewnie caly, bo musi z tobą do oltarza isc, tak go sterroryzowalas !!

Gość Jolkaaaaa
Tanitko gratuluję!!!!!!!!! Nie słuchaj tych zazdrośnic!!!! Ja brałam ślub w maju i jestem bardzo szczęścliwa, a dodam że w tym roku minęło 11 lat od naszego ślubu. Maj to piekny miesiąc. Taki sam jak każdy inny dobry na slub. A dodam że znam pary, które brały slub w czerwcu i wrześniu a po roku dwóch po ślubie już są po rozwodzie. Wiec nie ma reguły. Jesli ktoś myśli że szczeście w małżestwie zalezy od miesiąca w którym jest slub to albo jest zacofany albo głupi. No cóż taka prawda. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuliję ( Maj to dobry wybór!!!!!)

Gość ders
jolka, przyjedzie kryska na matyska

Gość Jolkaaaaa
Nie strasz mnie bo i tak to na mnie nie działa!!! ja k patrzę na nieszczęśliwe małrzeństwa wrześniowe i czerwcowe to myslę że nie ma to znaczenia. Ale to moje zdanie, a każdy ma prawo do swojego.

Gość ŚLUB W MAJU
ŻYCIE JAK W RAJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe

Gość A w maju bedzie padac
:P :P :P Misio :O

Gość Buammana
Jak w maju poleje to misio od ołtarza tanitce do innej zwieje hahahaha !!

Gość Mnie tak wzruszyła
twoja historia o ślubie, ze zaraz sie popłaczę, o rany :O

tak wogóle już ustaliliśmy ślub na 26 maja z Adasiem. Piękny dzień. Salę też już wybraliśmy ale jeszcze się wahamy pomiędzy jedną. Teraz myślę nad tym co by tu włożyć na siebie:-) i buciki pooglądałam na allegro tylko te mi się spodobały :-) http://allegro.pl/item129399436_extra_biale_szpilki_szpile_ekstrawaganckie_35_36.html

bo wymarzyłam sobie suknię taką jak tu któraś kiedyś opisywała - przód krótki a z tyłu tren (nie za długi oczywiście) może macie jakieś zdjęcia

Gość santi_23
buty niestety nie w moim typie bo ja z moim narzeczonym jesteśmy jednakowego wzrostu więc poszukuję bucików na tak zwanych "kaczuszkach" takich niziutkich obcasikach:-D

Gość Karola 24
Te buty są wstrętne i nie mówie tego złośliwie ale to jest okropne !!

Gość buziaczek159
hmm jeśli można doradzić to te buty nie pasują na ślub. Są trochę takie.... dziwkarskie. Na ślub muszą być delikatne:-)

Gość santi_23
a czy widzieliście buty ślubne na" kaczuszkach" tzn obcas 3 cm nie wyższe? Bo ja niestety nie:-(

Gość Fresty
te buty to jakby prosto z butiku prostytutki, kup sobie jeszcze do tego biały pejczyk na misia heheheeeeeee , co za bezguście i brak smaku !!! Tylko nie mów, że w tych butach masz czelność kroczyć do ołtarza !!! to jest obrazoburcze !!!

Gość wspolczuje misiowi
biedny MISIU, taką flądrę poślubiać .....

Gość Wiolka -----------------------
Największe bezguście jakie widziałam, wstyd w czymś takim brac ślub, paskudztwo wyborne :O :O :O :O :O :O

Gość Moonty
już po pierwszych przymiarkach jakim są buty widać , że ten ślub jest skazany na porażkę ..:P

santi ----- ja widziałam i nawet sama bede takie niskie mieć . Zalezy skąd jesteś . Ja jestem z Warszawy. Kupiła je moja kolezanka i była bardzo zadowolona z ich \"wygodności\" . Buciki naprawdę fajne i cena fajna - 120 zł. Mają kilka wysokości 3 cm, 5 cm i 8 cm.

Gość stefana1111
he he he niezłe koturny:-D Ja bym w nich miała chyba z 185 cm wzrostu:-D

Im bardziej wam sięnie podobają tym bardziej się cieszę bo wiemże nikt ślubu nie zapomni i długo się będzie o nim mówiło. Ja nie napisałam że te buty kupiłam i prawdopodobnie nie kupię ale nie będę szła w takich raszplach jak każda inna panna młoda. nie lubię być taka sama przez kady ślub jest taki sam - bo ja byłam na paru ale nie pamiętam nawet szczegółu z ubioru panny młodej:-P PS . ZAZDROŚĆ????????

Gość Nie badz smieszna
tak zazdroscimy ci tych wyjatkowo brzydkich( malo powiedziane ) butow :O tak sobie to tlumacz, nie rozsmieszaj mnie, naprawde wydaje ci sie ze wszyscy ci zazdroszcza, odpusc sobie dziewczyno. :O :O :O

Gość vaneska paradiska
Ślub z mym misiem bedzie pięknejszy od slubu tanitki !!!!!! Bo ja sobię zakupię te piękne butki z paseczkami do kolan !!! Będę najpiękniejsza w powiacie wołomińskim !!! Na dyskach w remizie będa o mnie latami opowiadali !!!