Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda owca

Oblałam egzamin, też masz ochotę coś komuś zrobić?

Polecane posty

Gość ruda owca

Oblałam egzamin, co za gość normalnie.stara wyga już jestem to mój drugi kierunek,ale żeby tak ludzi oblewac, wie idiota że to ciezki przedmiot.ja cale szczescie pierwszy raz,ale ludzie nawet i 3... wrrrrrrrr polskie szkolnictwo do dupy!!!!

Gość ruda owca
jezu no nie moge z pedagogiki, kierunki pedagogiczne, filozoficzne brednie :(:(:(

Gość to to trzeba było się
nauczyć, a nie tu zrzędzić, zamiast się uczyć, to pewnie tu rozprawialaś o wielkości warg sromowych

Owca nie martw sie !!!!!Swiat sie przeciez nie zawalil!!nastepnym razem mu pokazesz:)

Gość ruda owca
nie rozprawialam,przedmiot jest ciezki,dlatego ze dobrzy studenci lepszy ode mnie obewaja go juz np. 2 raz w takiej sytuacji nie wierze ze sie nie uczyli, po porstu to wina prowadzacego.

Gość a jaka uczelnia
?

Gość ruda owca
Setunia, nastepny raz jest w piatek (co za gosc, dal ludziom 1,5 dnia chyba zeby ich oblac szybko raz jeszcze) wiec sei duuuuzo naucze :)

Gość ruda owca
uczelnia, durny uniwersytet, studia dzienne

Gość a jaka uczelnia
Ale jaki uniwersytet? W jakim mieście?

Gość ruda owca
hmmm a co ktos tu mial dzisiaj podobne doswiadczenia?:) warminsko-mazurski,czyli tzw.wiejsko-miejski :)

Owca , wiec do ksiazek zmykaj:) Ale uniwersytet to tez uczelnia, uczelnia ma szerszy zakres znaczeniowy:)

Gość ruda owca
wlasnie Setunia mam juz zlasowany mozg,bredze i nic nie kumam!

wiejsko-miejski:D przeciez nie moze wszystkich oblewa:o bo go wywala;) ktos musi zdac eraz kolej na Ciebie! a na ktorym roku jestes?

Owca to dzis sie porelaksuj , a od jutra powtorki, bo przeciez juz sie tego uczylas:)

Gość ruda owca
no wiejsko-miejski nie slyszalas :)? IV koncowka roku nie no on zalicza,za 4-5 razem ale jakbym poszla 5 raz mialabym poczucie wartosci rowne 0

Gość a jaka uczelnia
Dzisiaj nie, ale jakiś czas temu :D U nas na UŁ na pedagogice jest taki jeden palant, który zachowuje się podobnie. Czasami na prawdę rewelacyjne rzeczy wymyśla. Mieliśmy u niego egz pisemny, a jak przyszło do ogłoszenia wyników to wciskał nam kit, że ponad połowa studentów nie stawiła się na egzaminie albo nie oddała prac, bo on ich NIE MA i oczywiście wstawi nam 2 i zaprasza na poprawkę :D Myślałam że padnę!!!

Gość ruda owca
chyba tak zrobie,bo dzisiaj rano sie uczylam (oczywiscie pytanie akurat te,na ktore umialam najmniej-bo po co uczyc sie o metaficznych wlasciwosciach idei ktore sa kosmiczne :)? wiec chyba sobie dam na luz i jutro powtoreczka.

Gość ruda owca
do a jaka uczelnia pedagodzy,na pedagogice haaaa wiesniaki jedne!!!

Gość ruda owca
jasne i wtedy juz miec totalnie,mega przej.....:) no way! nie dam sie,tylko musze odespac to dzisiejsze!

U nas na pedagogice tez jest kilku takich palantow;O u mojej kolezanki na roku oblal polowe osob i tego tak nie zostawili,egzamin byl powtorzony z innym egzaminatorem;)

Gość ruda owca
a nasz rok? cicho siedzi jak mysz pod miotla i laza na te poprawki, dodam notabene ze gosciu dal swoje opracowane wyklady, w ktorych jest mnostwo bledow, brak koncowek, brak przecinkow, pozjadane wyrazy.totalny brak szacunku dla uczacego sie!

Gość a jaka uczelnia
"pedagodzy,na pedagogice haaaa wiesniaki jedne!!!" Czyli że o co Ci chodzi? :p

Gość ruda owca
czyli ze profesor, doktor, mgr etc to tez pedagodzy,a wiesniaki mi sie wymknelo z nerwow :)

śmiać mi sie z ciebie chce, wiesz ;) jak sie nie uczysz to oblewasz- logiczne jak dla mnie. zamiast zakuwac, siedzisz na kafeterii i masz jeszce pretensje do profesora? dziewczyno- ty sie obudź ;)

Gość ruda owca
hej medyczka a nie pomyslalas ze jestem w pracy? a z medycznego punktu widzenia chyba powinnam zrobic sobie wieczor przerwy bo moj umysl po takim zakuwaniu juz pewnie nie pracuje normalnie.oczywiscie ty pewnie jestes na medycynie wiec masz milion razy gorsze i trudniejsze egzaminy prawda?:)

prawda ;) ale nie o mnie tu mowa. Ja sie nie użalam nad soba i nie szukam usprawiedliwienia dla swojego lenistwa na kafeterii ;)

UWM - wielko-miejski, wielkich marzeń, u mnie był akurat wiecznego melanżu :classic_cool:. Filozofia jest spoko :D