Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda owca

Oblałam egzamin, też masz ochotę coś komuś zrobić?

Polecane posty

Gość zxcvbbnm
Ruda ja też studiuje na uwm i to na pedagogice teraz bede na 4roku .U kogo oblałaś?

Gość ruda owca
wiec moja droga, nie musisz tego czytac,sa lepsze tematy. tak jak mnie moze nie interesowac twoja medycyna,tak ciebie nie musi interesowac to ze cos komus wydaje sie trudne,a jak widac dzisisejszy moj egzamin i ilosc oblanych osob mowi samo za siebie.

Gość ruda owca
hmm nie wiem czy powinnam tu nazwiskami tak rzucac,bo to nieladnie :)podobno odchodzi wiec nie masz sie czym przejmowac,luzik wymeczy nasz rok i spoko :) wiecznego melanzu dobre,nie slyszalam :)

Gość zxcvbbnm
to podaj chociażprzedmiot

Gość ruda owca
agatus :) ech nie bede podawala,bo zaraz mnie tu sczapia,wazne ze juz nie bedziesz miala,bo ten profesor odchodzi.

Gość zxcvbbnm
ja też tak się łudziłam z kilkoma wykładowcami chociaż z księdzem KU... a miałam już z nim wda razy, cud że żyje

Etam takie ploty, że odchodzi. Jak studiowałam to milion profesorów miało lada chwila odejśc. Przeważnie to się nie sprawdza ;) Nie wierz w ploty

Gość ruda owca
nie wiem,slyszalalm z dobrych zrodel ze odchodzi wiec nie wiem juz sama,ale dobrze by bylo dla tych ludzie z 3 roku :)

Gość zxcvbbnm
no tych naszych wykładowców to tylko podziwiać, ale z tego co widziałam na planie zaocznych 4rok to pewnie ja też będe miała podobne przedmioty i wykładowców, były prawie 3lata wakacji to teraz się zacznie

Gość ruda owca
jezu pisze ze jestem w pracy,wiec tak sobie spadac nie moge sie uczyc!

Gość ruda owca
do spadaj! TAK!

Gość co za chamskie wypierdki
siedzą na tym forum :o Uczyć się gnoje a nie każdy temat krytykować

Gość ruda owca
ja nikomu nie karze tutaj siedziec i pisac, pisze sobie zeby mi newry uszly!

Gość ruda owca
glowa mi peka, nerwy mi chyba odeszly,ej gdzie jest ta medyczka to by mi powiedziala dlaczego tak sie dzieje,bo pewnie mozna to medycznie wytlumaczyc :)

Gość jak kto lubi
ja tez jestem z uwm. tu wielu profesorow jest nieprzewidywalnych- delikatnie mowiac. ale, bez obrazy, Twoj kieruek postrzegany jest u nas jako najbanalniejszy. choc moze ten profesorek to wasza "czarna owca"

Gość ruda owca
sek w tym,ze niby jest najlatwiejszy, niby idzie latwo, bo wiekszosc przedmiotow mnie np interesuje,ale w kazdej sesji jest conajmniej dwoch takich i koniec ciagniesz sie z nimi do konca wrzesnia albo i dluzej :(

Gość jak kto lubi
Nie lam sie. dasz rade! tez mialam wrzesniowa niezla, ale wygralam :D A w piatek masz ustny czy pisemny?

Gość ruda owca
ustny,male pomieszczenie,on naprzeciwko normalnie psychologiczne ma podejscie facet :)

Gość jak kto lubi
To dobrze, ze ustny. Lubie ustne. Pisemne niosa za soba takie ryzyko, ze jak oblewasz, a wydawalo ci sie, ze wszystko dobrze napisalas, to nie wiesz dlaczego nie zdalas. A skoro ktos oblewa kogos na ustnym, to znaczy, ze nie odpowiedzial na jego pytanie lub pytania. Jesli sie nauczysz nie ma mowy, zebys nie zdala.

Gość ruda owca
taaak,tylko sa jeszcze takie sytuacje ze ktos wchodzi mowi ja poporsze 2 bo nic nie umiem i przyjde na kolejny termin,a on wpisuje mu do indeksu 3....fajnie co?

Gość jak kto lubi
hehehe, spoko gosciu. Cwaniaczek kurcze. Nie martw sie, dasz sobie rade. A dzis idz na browara, jako ja ide takze :D Powodzenia!:)

Gość ruda owca
no cwaniaczek jeden! idealista,do prawdy dazy :)