Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisówka

Głosowałam na PIS -przepraszam was Polacy

Polecane posty

Gość gramatik
W Trwam nawet nie pokazali jak poseł z PISu reaguje na propozycje, zrobili tylko nagonkę że tvn ma bulwersujące metody, a Beggerowa złożyła propozycję - krętacze!

Gość to może proszę sobie
http://www.prawy.net/?dz=felietony&id=14470&subdz= Jeszcze raz sobie przeczytajcie. Dokładnie i bez uprzedzeń i po pierwsze czy nikt nie zwrócił uwagi na to ,ze to Renata Beger: "I to natychmiast." "Najpierw porozmawiajmy o mnie!" Sama zaczepia temat siebie, a mówiła, że była molestowana politycznie hmmm! "No tak, ale ja powiedziałam więcej." "AL: Jak ma to wyglądać? RB: Dwa wysokie miejsca, z tego mogę dać jedno nazwisko Beger. To mówiłam, to mówiłam..." - wyraźnie to ona prowadzi "te negocjacje" Czytając tą rozmowę odnosi się jedno wrazenie, że to posłanka łaziła za posłem i namawiała na spotkania, no to przyszedł jej wysłuchać a ona gadała jakie ma rządania. A potem to przedstawili ,ze to poseł przyszedł i jej proponował. Cieta suka.

To może dorzuć do tego odpowiedzi? Bo to one mają tu największe znaczenie...

Zapodany cały link do tej rozmowy.

To może jak już link podajesz, to daruj sobie dodatkowe wklejanie zdań wyrwanych z kontekstu?

Zawsze jakieś ale, to nie czytaj ich tylko czytaj link.

Gość komu
dajecie się ludzie manipulować? wsiowej oszustce, a jak to ładnie świadczy o PO, że ją właśnie wykorzystali do tej prowokacji, ciekawie się zapowiada

Gość Żeby tak jeszcze ktoś
przeprosił za PO i komuchów !!! :(

Gość w poniedziałkowej
Angorze na pierwszej stronie -Renata. W środku wywiad z Renatą. Przygotowywali się towarzysze do prowokacji. Ale coś cienko z nimi, najlepsi są już na emeryturach i miło spędzają czas na Dominikanie /ostatnio bardzo modna w tych kręgach/.