Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkie emocje

co nam grozi o godz. 20.05 czyli na TVP1 za chwilę ?

Polecane posty

Gość manipuluje to raczej
PiS glupimi ludzikami ktorzy wierzyli w moralna rewolucje :P

Gość ty wyżej jesteś żałosny
Nie ważne czy to była prowokacja czy nie i kto za nią stoi. Zapominasz o sednie sprawy, czyli o politycznej korupcji. Czemu PIS i jego fani tak odwracają całą sytuację? Czyżby działała tu zasada, że najlepszą obroną jest atak?

Gość ty wyżej jesteś żałosny
To było oczywiście do "weź sie schowaj"

Gość noja nie wiem czy wy wiecie
no to premier rzadzcei sobie, choc nie wiem jak wam sie to uda bez wiekszosci :P zaden wasz projet nie przejdzie!!!!! nawet budzetu ktory rzad teraz przyjal nie ma kto w sejmie przeglosowac :D a poza tym wystarczy zeby skumaly sie pozostale partie i maja wiekszosc z ktora wy bedziecie musieli sie pogodzic

Gość a cała sprawa była pokazana
Na końcu programu. Ludzie ocućcie się. Wierzycie we wszystko co wam telewizja na talerzu poda.

Gość ooooooooooooooooole
tylko że jeśli założmy wszystko zostało zmontowane przez PO SLD TVN i Beger to w takim wypadku róznież ci posłowie PIS brali w tym udział. Bo skoro poszli jak w dym z załatwieniem weksli "obciążym SEjM" Była to prokowacja to fakt, ale PIS mógł pokazać z innej strony powiedzieć do Beger co Ty glupia babo chcesz jak my ci mamy te weksle anulować? ale nie oni poszli jak w dym za tą prowakacją...........

Gość o toto
"wystarczy zeby skumaly sie pozostale partie i maja wiekszosc z ktora wy bedziecie musieli sie pogodzic " - one juzdawno się skumały- zasrane SLD i sprzedajkowe PO- które załozył agent Olechowski

Gość mówili że można
Ale nie mówili ,że zrobią- bo widocznie zwyczajnie w kulki z Beger grali.

Gość a ja myśl że będzie kupa
śmiechu jeżeli po całej tej aferze w następnych wyborach Tusk i jego PO przerżnie z kretesem :O

o toto _ czyli Twoim zdaniem mamy nowa koalicje :D fajnie ciesze sie bardzo :P ciemnota

Gość myślisz ze swieza partia
poradzi sobie z tą kloaką? zobacz co sie teraz dzieje, kiedy jest likwidowane WSI, kiedy dobierają sie do dupy układowi - diabeł nie śpi

Gość o toto
Ciesz się i smiej baranim głosem. Ciemnota i amnezja to jesteś ty.

heh no oczywiscie,ze Tusk I Rokita przerzna z kretesem, wg najnowszych sondazy i analiz elektoratu srodka niewielka przewage nad PO bedzie mialo SLD niestety na czele nadal PiS

szafa, a kogo masz nowego ?? moze demokratow ze zlodziejskim Frasynkiukiem na czele ?? na kogo nowego nie chcialbys zaglosowac glosujesz na starych, dlatego,ze nowi sa na ostatnich miejscach list wyborczych :/ a nowe male partie startuja z wiekszymi i starszymi tak jak np. zieloni z SdPL

Gość o toto
To ,ze coś sie dzieje i latają jak oszalałe Tuski i SLDowskie tyłki - powinno o czyms świadczyć. Cicho i spokojnie było jak po 92 roku Wałęsa z Tuskiem i Pawlaczkiem min. zabezpieczyli układziki i tyłki układzikowi. Czy nie dziwi was to ,ze co by nie było robione a już szczególnie likwidacja WSI - to wszystko wespół z Radiem i Telewizją dostaje furii? Ludzie obudźcie sie,czy dacie sobie znowu wmówic przez media jak to było w 92r ,ze to dla dobra narodu obalenie rządu itd. Kurwa jak ludzie beda po raz wtory tacy ślepi to już nic sie nie zmieni.

Gość Wszystkie 3 Kaczki na Sybir
i z nimi G..o Czerwone !!!

Gość LUDZIE podnieście DUPY i pod
a po czyich plecach wspina się PO i SLD ?? na pewno nie kościółkowych moherach !!! POwstańcie z kolan i posadzek mohery i do .......taczek !!! BROŃCIE SWOJEGO HUNORU !!!!!!! :D:D:D

o toto. tu masz racje, kolejne obalenie rzadu nic nie zmieni, ale pozostanie pisu przy wladzy zmieni le na gorsze. moim zdaniem przynajmniej, Polska nie jest krajem stricte prawicowym i nie stac nas ani nie jestesmy na tyle gotowa demokracja zeby prawicowcy mogli u nas rzadzic, wiem,ze nie mamy partii skrajnie pr i lew tylko centro, a wrecz przemieszane ale ja sie nie zgodze na PiS ani na PO i to jest moje prywatne zdanie, dlatego uwazam,ze w tym przypadku (po niemal rocznych rzadach) rozwiazanie sejmu jest konieczne dla polski, naszego miejsca w europie i swiecie

rzady mniejszosciowe w mlodych demokracjach to zly pomysl, racje mial Arystoteles twierdzac,ze demokracja to ustroj spaczony i szansa dla demagogow takich jak Kaczynscy

Gość wy się wszyscy dajecie manipul
lować, frajerzy:o Zwłaszcza tym jebakom leśnym- Kaczkom-dziwaczkom:o

wiesz, \"pierdolnieta szafa dwudrzwiowa\" może Ty faktycznie działasz jak masa, ciemna masa. Wyprowadzę Cię jednak z błędu, niektórzy z nas jeszcze myślą. Rozumieją o co chodzi w handlu stołkami, płaceniu za weksle z sejmowych pieniędzy - de facto, moich i Twoich podatków, znają się na tyle na gospodarce, że rozumieją, że podatkami możemy się zarżnąć a sprawiedliwość społeczna w wydaniu PIS polegać ma na tym, że wszyscy będziemy mieli po równo - minimum socjalne (to już było i się nie sprawdziło. Ja mam problem - nie chcę wyjeżdżać, chcę TU normalnie żyć. I jeszcze jedno, nie wiem czym oni się naćpali - ale i Pan Premier i P. Gosiewski w TVN normalnie nie wyglądali. A ja panicznie boję się wariatów.

wilkstepowy - bardzo podoba mi sie Twoja wypowiedz, a szczegolnie zdanie,ze niechcesz wyjezdzac tylko normalnie tu zyc. tez nie chce jechac do Angli pracowac przy garach pomimo wyzszego wyksztalcenia i znajomosci jezykow. a u nas niestety nie da sie normalnie zyc, to nie jest demokracja ludowa zeby kazdy mial odgornie cos zapewnione, co i tak w zasadzie nigdy nie bedzie jego. PiS ze swoim programem gosp wogole nie powinien byc nazywany prawica :p toz to reczne sterowanie jest :D \dobrze,ze gielda przestala reagowac na polityczne akcje

Gość ja zawsze i od zawsze
głosuję na PO. Bo to jedyna partia, która w ogóle ma jakikolwiek program gospodarczy....A w dzisiejszej polityce i nawet w dzisiejszym świecie rację ma ten, kto ma pieniądze. I tego szanują. I tego słuchają. I ten nie musi sie martwić. Tacy Amerykanie- głupi, nadęci, kiczowaci i spatologizowani:o Ale jak mają kasę, to nawet nikomu nie przeszkadza, że Bush jest idiotą, a każdy, łącznie z waszym Kaczorkiem, w odbyt mu włazi głębko i bez wazeliny:o Mnie tak samo nie obchodzi lustracja, WSI, ABW, inne chu... , obchodzi mnie tylko to, żebym mogła żyć normalnie, kupic dom, mieszkanie, założyć rodzinę. A nia zasiłek 700zł:o A nie praca za 850zł na rękę:o A o lustracji to sobie mogą dyskutowac dodatkowo. Kaczyński taki święty nie jest, więc niech się na autorytet moralny sam nie sili.... Tragedia:o Poza tym dla mnie mogą sobie rządzic nawet psy, byleby znały się na robocie, umiały faktycznie zrobić cos dla kraju, poprawić sytuację, nie kompromitowały nas dalej. A co kto robi w sypialni czy w czasie wolnym- mało mnie obchodzi:o Zresztą lepszy nawet zagorzały komunista, który został oszukany nieco, na własną prośbę, niż sprzedajna suka:)

nie jestem fanką PO, ale zagłosuje na nich, z jednego powodu - mają specy od gospodarki. W przeciwieństwie do obecnie rządzących dyletantów we wszelkich, zresztą dziedzinach. Nawet jak trochę nakradną, a i tak wszyscy to robią, to przynajmniej coś tam i dla ogólnego dobra zrobią(mówię o PO ;)). I jeszcze jedno - pytanie do niektórych - Wy na prawdę wierzycie we wszystkie teorie spiskowe, za tym stali tacy, a za tym służby. Mnie się wydaje, że można być po prostu miernotą i tępym osłem bez żadnych zasad - nikt nie musi za tym stać.

a ja się cieszę z powodów hmmm, prawie, że osobistych, że tenrząd, Sejm, popłynie (taką mam nadzieję). Szykowali mojej \"małej ojczyźnie\" paskudny numer i w przeciwieństwie do rządu Millera raczej by się nie zatrzymali. A tak jest nadzieja - alleluja :)

Gość Kulka w łeb
dla nieudaczników z PiS i złodziei i zdrajców z PO i PZPR !!!

Gość Wykastrować liberałow -pedałów
i komuchów -śmierdziuchów i PiS-owców -ideowców !

i co z tego - nawet jeśli zostali podpuszczeni? Meritum jest inne - ONI DALI SIĘ PODPUŚCIĆ. Mogli przecież powiedzieć - dziękujemy, nie interesuje nas to - czyż nie? Widzę, że tym oszołomom z PIS-u już udaje się zrobić sieczkę w głowie ludziom. Myśleć, ludzie, myśleć - to nie boli

Gość bez przesady.............
Najpierw gadacie, że PO się nie chciało dogadać, a teraz że w ogóle z kimś rozmawiali... Ale przynajmniej nie pluli na Leppera po to, żeby go potem ministrem uczynić:o W ogóle te Kaczki sa takie nieudaczne! Dorosły Jarek się chwali, ze nie kradł, bo nie ma na buty i żyje z mamusią:o Ledwo mu na karmę dla kota starcza:o Tylko ciekawe czym sie tutaj chwalić? Że taki gospodarny jest????:o Kraj się sypie, nie ma inwestycji, wszyscy już od dawna patrzą na nas jak na wariatów a Jarek świętuje:o I jeszcze te żałosne teori spiskowe, które podłapują tylko bezmózgie dzieci albo życiowi nieudacznicy, którym zawsze przeszkadza jakiś rąbek od spódnicy....:o To jest tak żenujące, że po prostu niedobrze się robi:o