Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkie emocje

co nam grozi o godz. 20.05 czyli na TVP1 za chwilę ?

Polecane posty

Gość bez przesady.............
To jest właśnie przykład 17latka, który mówi o czerwonych psach, anarchistach i dzeciach SBków, no i kłóci sie jak było, kiedy jego na świecie nie było:o \ Ale dzieci od zawsze bajki lubią...

Gość Tylko niudacznicy wierzą
jeszcze PO-pierd..ym Złodziejom z PZPR !!!

nie wykształciuch:p

A tak na dobrą sprawę- wszyscy się z PZRPR wywodzimy:o W ogóle ja się urodziłam jeszcze w PRLu, więc jestem czerwoną świną:o I mam przejeb......e, bo jestem czerwona, juz nic teraz nie mogę robić, nie można mieć do mnie zaufania:o A jeszcze się okażę, że mój dziadek był a Wersrachcie/SS/AA/BB?CHWDP i juz w ogóle- przegrałam życie😭

Gość urodzilem sie
w stanie wojennym......... jestem SBcka SWINIA !!!!!!!!!

Gość Oczywiscie winny układ ...
blizej nie określony, a żeby korupcje nazwac stanem normalnym to już szczyt szczytów ... wykupienie weksli Samoobrony za nasze, podatników pieniadze nie jest korupcją, ale co się dziwić jak wchodzi się w koalicję z Samoobroną, zeby tylko zachowac stołki to jest jak jest.

dobranoc - konwersacja z ludźmi normalnymi, nawet jeśli różnimy się poglądami, wpłynęła na mnie kojąco ;)

Gość nawet chrzczony nie byłem
ale jaki to teraz ksiądz katolik zrozumie ?

Gość Wlasnie PO tego nie chciala...
wchodzic w układy i układziki ... dlatego była be i PiS wszedł w koalicję z Samoobroną SAMI SWOI nie ma co ...

pierdolnięta-----> Tobie sie juz na prawdę Kaczki na mózg rzuciły.... Juz widzę jak Tusk jedzie tam do Leppera i razem knują gdzie kamerę ułożyć.....:o Zastanówcie się, co wy gadacie:o I po to Endrju odsunął Renatke a na jej miejsce znalazł świeżaka?:P Tusk pozyczył sprzęt od tvnu i wszedł Reni do szafy, dostał się tam przez komin, żeby razem z Lepperem, uczepionym rynny nagrac wszystko, co do słowa:o Jeszcze księdza przyprowadzili, żeby egzorcyzmy odparwił:o O tym, że PiS dzwoni do posłów Samoobrony mówiono juz kilak dni wcześniej, mówiono, że sa billingi. WIęc jakby byłi mądrzy, to by sie opamiętali. Oczywiście, że to była prowokacja. Ale jak wyszła na jaw afaerka z TELE@ czy Constarem, to nikt sie nie czepiał:p Winny zawsze głupio sie tłumaczy. W tym przypadku bardzo głupio....:o

Gość Dobre sobie ...
Premier chce zebyśmy stan nienormalny uznali za normalny ... Korupcja jest korupcją i nikt tego nie uzna za stan normalny ...

Gość gdzie mozna przeczytac
to oredzie? bo nie widzialem

Gość Człowiek uczciwy .....
na pewno nie da się sprowokowac i to nie ma znaczenia czy była to prowokacja czy nie ... Poza tym oferowanie przez ministra rządu pieniedzy z kasy państwowej na wukup weksli Samoobrony, to juz kwalifikuje sie do prokuratora (Rywin za to siedzi w więzieniu - własnie za takie negocjacje) i narzuca się pytanie na co jeszcze wydaje się pieniądze podatników ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość jeszcze trzeźwy
chyba walnę sobie sepuku...;) co się dzieje z tą Polską, nie dziwię się, że wszyscy emigrują do normalnych krajów, gdzie można godnie i spokojnie żyć!!! mamy chore państwo, w których rządzą chorzy na głowę ludzie, już jak widać po wizytówce naszego "malutkiego państwa" czyli niewielkiego wzrostu "mały książę" nasz ukochany prezydencik i jego bliźniacza podobizna....... są siebie warci odwracają kota ogonem i zamydlają nam oczy, nie dajmy się zwariować, zacznijmy trzeźwo patrzeć, albo może lepiej jak się upijemy to nie będzie nam dokuczać ptasia choroba....oooo

Gość jeszcze trzeźwy
właśnie słuchałem całościowego materiału pani Beger, i jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedź: Kto zgwałcił sekretarkę Mojzesowicza? Taką małą 22-23 latkę, biedulkę.?

W orędziu Premier mówił krótko... Wszystko dobrze , wszystko pod kontrolą ... I jak napisałem na sąsiednim topiku dało się odczuć profesjonalizm ekipy TV . Kaczyńskich filmujemy z bliska i z dołu . Wtedy to kawał chłopa znich . I cudne były zmiany planów na bliski i daleki . Bardzo to podkreslało wagę wypowiedzi... Reszty nie pamiętam...Ledwo się skupiłem , a Premier skonczył..

Gość jeszcze trzeźwy
Pan Premier jak zwykle mówił szybko i chyba nie na temat, nie wspomniał nawet o całym wczorajszym zajściu?

Największe pretensje należy miec nie do Kaczyńskich, którzy nie dość, że mają po metr trzydzieści w kapeluszach, to jeszcze jako nieszczęscia chodza parami:o, ale do tych, którzy sa tak naiwni, że na nich głosowali:o Równie wielkie pretensje należy mieć do tych, którzy wybory olewają. A największe pretensje, albo raczej dużą doze współczucia trzeba mieć do tych, którzy teraz PiSu bronią,no i zamierzają na niego jeszcze raz głosować... Bo wiadomo- co władza robi z ludzi, to wiadomo od tysiącleci.... Ale jeżeli JEDYNYM postulatem partii jest odnowa moralna, apotem dzieją się takie rzeczy, to w zasadzie trzeba być skończonym idiotą, żeby jeszcze chcieć się w to bawić. Żeby nie widzieć tego, że "szara śieć", to to samo, co wrogowie czwartej rzeszy kilkadziesiąt lat temu:o Że najprymitywniejszą drogą do zdobycia władzy jest podzielenie narodu i utworzenie samemu sobie wroga, zeby usprawiedliwić środki walki "z nim". Chcecie wojny domowej> Chcecie kompromitacji tego kraju>????? Chcecie czwrtego rozbioru>????? Bo obecnie wszyscy stąd spier.... jak tylko nadarzy się okazja:o Kto tutaj zostanie? Dwie Kaczki? To kto wtedy będzie spiskował? Leszek czy Jarek? Jedyny cel i postulat partii rządzącej nie ma racji bytu. Oni nie mają pomysłu ani na gospodarkę, ani na służbę zdrowia, ani na politykę zagraniczną, bazpieczeństwo energetyczne, sprowadzenie zagranicznego kapitału... A bawić się w "mężów stanu" to równie dobrze mogą w salonie u mamy:o

przepraszam za literówki, ale już usypiam powoli....

Gość bravobravo
bez przesady brawo

Gość antekkk
Jak słucham Kaczyńskiego to mi sie włos jeży. Przekupuje najgorsze szumowiny z Samoobrony i idiotów których powyrzucali z innych partii, byle tylko trwać na stołku, a jak sprawa sie wyda, to jak zwykle leci śpiewka w stylu PIS - prowokacja, układ, służby specjalne, PO wszystkiemu winna itp. Co to za Prawo i Sprawiedliwość że rządzi tak że oszukuje, zastrasza albo przekupuje. Chociaz nazwe mogliby zmienić. Wybory wygrali kłamstwami z pustą lodówką, milionami mieszkań i innymi cudami na wierzbie. Na Węgrzech premier sie przynajmniej przyznał że oszukał ludzi, Kaczkodan jak zwykle pier... ze wszystko jest cacy i zwala wine na innych :(

Wiesz.... ale on jest po prostu biednym, samotnym, zakompleksionym człowiekiem:( I pewnie dzieci się z niego i jego brata nabijały już w piaskownicy. Dlatego teraz musi odreagować:o Wielu polityków ma taki syndrom (np. Rokita:) ) Ale oprócz paranoidalnych stanów należałoby jeszcze coś sobą repraezentować. Jeszcze zastanawiają mnie dwie rzeczy- jak ktoś, kto jest profesorem prawa może nie umieć się wypowiadać?:o I jak ktoś, kto jest profesorem prawa, może udawać, że nie nic się nie stało:o Przecież to właśnie prawnik jak nikt inny powinien mieć tę świadomość, że NAWET jeżeli wszyscy wkoło oszukują, to ukarać można tylko tego, który jest na tyle głupi, żeby się dac złapać:o Tylko dowody mogą naprawdę kogoś obciążyć, a nie ujadanie psów za płotem... A o rozmowach PiSu z Samoobrona była mowa już wcześniej, media się tym żywo interesowały. Więc skoro ktoś po ostrzeżeniou nie cofa łapek, to niech nie płacze, że w końcu w nie dostanie:o Żałosne są te podwójne zasady, ciągłe zaprzeczanie, brak samokrytycyzmu. Ale tak jak mówię- dla mnie Kaczyński był skończony od kiedy tylko się zaczął. Ale niestety zamiast satysfakcji mam ponure poczucie tego, ze ten kraj (mój kraj) się po prostu kończy:( Że stanie się puszczą, gdzie ludzie będą ściągac z najdalszych zakątków świata, żeby zobaczyć żubry i białe niedźwiedzie pijące wódke na ulicach i dostać 700zł zasiłku:o No i po co mi taki kraj, gdzie nie można żyć????:(

No ale przecież nic się nie stało i Lipiński jest dumny i blady, że został gwiazdą telewizji:o Mam nadzieję, że wyborcy PiSu są zadowoleni, że jesteśmy właśnie świadkami "odnowy moralnej", której inicjatorką jest Renia B. :o

Gość i wieśniaki
się teraz z was śmieją, że tak łatwo was zmanipulowali, ludzie myślcie trochę, otwórzcie szerzej oczy, chyba, że "Kaszpirowski" zahipnotyzował was wzrokiem, albo zauroczyła was ta maciora/miss Piggy, ale trochę rozumu chyba zostało?

Gość ale się wzniecasz
Jaka puszcza, jakie bezludzie?.Narazie to mieszkania w tej puszczy wykupują angole i irlandczycy węsząc zysk. Mają rację. Część wyjedzie i za jakiś czas wróci. Kraj jest spokojny, czarnych ani arabów nie ma.Ulice czyste,lasy zielone i państwowe można po nich chodzić. Przyjadą potomkowie Polaków z Południowej Afryki z kasą, bo tam już biały człowiek nie może spokojnie żyć, otworzą firmy, dadzą młodym pracę, a że za 1000 zł- to na stażu w sam raz dla takich mało myślących i bez godności młodych ludzi.

Gość tak tak tak tak
i mozna zarobic 12000britto i potem siedzieć na Kafe i biadolić skąd inni maja na buty:O