Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asienka lasenka

Skóra odwodniona

Polecane posty

Gość asienka lasenka

Poleccie jakis krem nawilzajacy do skory odwodnionej, mam cere mieszana i strasznie odwodnioną. Dzieki za info

Gość jakastamtego
Nie wiem z jakiego przedzialu cenowego interesuja Cie kremy: z najtanszych polecam zjaja - maslo kakaowe lub oliwkowy, ale ten drugi zostawia tlusta warstwe (jakies 7 zl) nastepnie Dax Cosmetics Re-Lipid - Do skury suchej i bardzo suchej --- wbrew nazwie nadaje sie do kazedego rodzaju cery -- jeden z najlepiej nawilzajacych kremow jakie mialam - wogole kremy tej firmy sa niczego sobie cena kolo 20, 30 zl pozniej apteczne - Ivostin, Le Roche Posay, Der-costam nie pamietam -------------- maja calkiem niezle kremy nawilzajace cena tak kolo 40 zl (nie polecam Vichi - u mnie sie nie sprawdzil) pozniej Weleda - nawilzajacy z serii Irysowej --------------------------------najlepszy nawilzacz jakikiedykolwiek mialam --- nie wiem ile kosztuje w polsce, ale tu 11 euro ------------ ilekolwiek by nie kosztowal to warto zainwestowac jesli naprawde chcesz sobie pomoc, z reszta mozesz poczytac wiecej na www.wizaz.pl