Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutkie cycuszki

co ja mam zrobic,...

Polecane posty

Gość Malutkie cycuszki

Mam tego dosc!!! nie mam biustu..cholera.. Za jakie grzechy.. Wydalam juz majątek na wszystkie tabletki..Niech ktos mnie zbawi!!!!!!!!!!!!!

ja tez nie i wcale sie tym nie martwie-to jedyny sposob-albo znajdz sobie faceta dla ktorego bedziesz uosobieniem piekna...innej rady nie ma nawet sie nie ludz!

Gość Malutkie cycuszki
izabo.. dziękuję ci za slowa pocieszenia..problem w tym, ze nikt mnie nie zechce, w ogole nie jestem kobieca.. bo i jak tu byc kobieca jak się nie ma biusciku.. Wiem wiem..marudzę jak male dziecko.. ale za co ta niesprawiedliwosc.. 20 lat na karku i biustu brak

Gość justysia000990099
Ale masz! Nie rozpaczaj.. mówie Ci. Przynamniej jak bedziesz miala chlopka bediesz wiedziala ze kocha Cie nie za "DUZE CYCKI" jak to niektorzy.. wiem trudno uwierzyc ale naprawde... i tez za usmiech za oczka za nosek... czyz to nei slodkie? :) kazy jest taki jaki jest no oprocz hiltonowny :D buziak ;*

No ja mam duże piersi tylko ich nie noszę :P a tek serio, też mam ten problem i mam tez ukochanego faceta u boku, który uwielbia te moje \"rodzyneczki\" :0 Uwierz mi jest wielu facetów, którzy lubią małe piersi!!!

Gość a może ty facet jesteś
?

Gość a ja mam wiolkie
cycory i zazdroszcze ty co ich nie maja

Gość gość
ICTGbe1CVgZeTkaHipkr37BX