Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popijająca kawusie

Wlaśnie pije kawę

Polecane posty

Gość popijająca herbatkę
pewnie że tak juz powieszone:)

Ja już 34 lata dziś kończę. Rano przed wyjściem do pracy córusia złożyła mi życzenia. Po południu pewnie mąż złoży (o ile pamięta) no i teściowie pewnie przyjdą. Moich rodziców nie będzie bo wyjechali na urlop. Nie szykuję nic wielkiegi, nie mam na to czasu, tak jak pisałam wcześniej, kupię tort i jakieś ciacho, owoce, kawa, szampan.

Gość popijająca herbatkę
Alutka na wiek nie ma sie wpływu człowiek sie rodzi rosnie dojrzewa a potem starzeje mnie akurat to nie przeszkadza więc powiem ci Ciesz sie jestes młoda:)

Gość całkiem spokojnie wypije
druga kawe:):):):):):)

Wiedźma działa ten System Slim Figura spalanie??? Przydało by mi sie troche co nie co spalic :)

O widzisz no to pięknie! Kuźwa nie chce mi się siedzieć w robocie!!! 😭

Jesienna wiedźmo, napisz więcej o tej diecie, jak bardzo chciałabym schudnąć z 5 kg. Moja córunia ma 11 lat, chodzi do piątej klasy. Napiszcie cos o sobie, skad jesteście, o swoich rodzinach, dzieciach itp.

Zamęzna od 435 dni :D, dzieci jeszcze brak😭 pracuje na czarno, mieszkam w Wlkp i nie wiem co jeszcze. Mam nieznośną teściową :P

Moluś, a mieszkasz razem z teściową? A jaka dokładniej miejscowość w wielkopolsce? Ja jestem z zachodniopomorskiego ze Stargardu a pracuję w Szczecinie

Gość popojająca kawusie
jestem wrocilam z pracy zjadlam obiad i popijam teraz popołudniowa kawusie Alutka a ty urodzinową

Gość popojająca kawusie
ja sacze i czytam kafe może ktos popija zapraszamy:) No i zajadam ciasteczka mniam ;)

popijajaca kawusie - no i widze, ze kawke wypije w miłym towarzystwie 🌼 Ja do kawki mam ciasteczka także ;)

Gość 71M
miłe towarzystwo....coś nas łączy...też pije kawę.Tylko czy ja tu pasuję....?

Gość popojająca kawusie
warunkiem jest picie kawusi herbatki i przyjazne nastawienie..............i juz pasuje:)

Pewnie, że pasuje :) Ja dziś mam optymistyczne nastawienie + przepyszna kawusia z mleczkiem ;)

Gość popijająca kawusie
przekręcilam nicka taka jestem roztrzepana:) ja tez popijam z mleczkiem bez cukru

Gość popijająca kawusie
normalnie praca gotowanie pranie powrot do domu a teraz relaks KAFETERIA

Gość popijająca kawusie
w sklepie a dlaczego pytasz

popijająca kawusie - żebysmy miałay choc troszke o czymś pogadac :) Przeciez w ciszy nie bedziemy piły prawda ;)???

Gość popijająca kawusie
no to powiedz jakis dowcip ja i tak jestem między kompem a kuchnia a balkonem gdzie moje dziecko wola MAMO ON MNI BIJE albo MAMO ......itp więc może dowcipy sobie popiszemy:) i może kto dołączy i tez opowie jakis żart

Przychodzi facet do pracy pobity, podrapany itd. Kumpel go pyta: - Kto ci to zrobił ? - Żona... - Żona? Za co !? - Powiedziałem do niej \"ty\". - I za to cię pobiła? A jak dokładnie powiedziałeś ? - Ona mówi do mnie \"już się nie kochaliśmy ze dwa lata...\" A ja do niej: - Chyba ty...