Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violala

Kto mieszka za granica i odbiera polska telewizje?

Polecane posty

Gość violala
No wlasnie, to jest to bledne kolo:D. Wlascicielka mieszkania nie pozwolila na to!! Tylko i wylacznie na dachu:(.

Gość zmp
a moze inni sasiedzi tez chetnie by zalozyli digitalna telewizje. zapytaj sie ich,moze wspolnie to zrobicie i koszty beda podzielone?

violala - no to mozesz zaproponowac - zmiane LNB ( tj. ta glowka mala przy antenie) na dwie - digitalne ( astra i eutelsat ) oraz zmiane decodrow na dig. Jest to nie tak wielka inwestycja i problem rozwiazany . Pozdrawiam :-)

kolega tez mial takie chocki, klocki z Vermieter i zamowil gdzies satelite przezroczysta :D , a co zabulil to jego ale ten twojj VErmieter jest chamski. przeciez to w twoim ogrodzie bedzie stalo a nie w jego

Gość vermieter
violala Vermieter nie moze zabronic,jest paragraf ze kazdy obcokrajowiec ma prawo ogladac TV ze swojego kraju ,wygralam te sprawe a teraz sama jestem vermieiter a wiec postrasz go adwokatem ;) Mam niemieckie pochodzenie ale jakby nie bylo przybylam z Polski wiec nie wygral :) Powodzenia

Gość violala
Ensiferum-----teraz dopiero skojarzylam, ze jestes facetem:D. Malo, ktora kobieta pisala by do mnie takim technicznym, fachowym jezykiem:D. Jednak zmiana decoderow oznaczala by, ze kazdy z mieszkancow musialby je zmienic, a to sa dodatkowe koszty dla wlasciciela domu. W zyciu sie na to nie zgodzi!

violala - no pewnie , ze nalezalo by zainwestowac w nowe dig. decodery . Kazdy musialby takowy nabyc i bylby to wydatek rzedu od 50 € w gore ... Jasne jest , ze nie chcesz drzec kotow z Vermieterem ale to ty masz prawna racje . Postaraj mu sie to wytlumaczyc .

Gość violala
Smerfetka 22---ogrod rowniez jest wlasnoscia Vermietera, a korzystac moze z niego kazdy z mieszkancow domu Ensiferum----chyba postaram sie zrobic to na wlasna reke. Dzis kolega z firym, w ktorej pracuje, poradzil mi, zeby wejs na strone my-hammer.de. To bedzie chyba jedyne wyjscie w tej sytuacji. Co o tym myslicie? Dolaczam link: http://www.my-hammer.de/showPage.php?id=sg5_start

Gość Vermiter
Ensiferum duzo polskich programow jest juz zakodowanych ale to juz wiesz ,zeby wiecej programow odbierac z polski musisz miec dekoder Cyfry lub Polzatu jest jeszcze inny sposob ;) ale czesto zmieniaja frekfencje i trzeba na nowo no ale to juz inna dzialka . Sprubuj najpierw z nim porozmawiac ,powiedz mu np ze rozmawialas z adwokatem i powiedzial Ci to co w pierwszym poscie napisalam :)

Gość violala
Do Vermieter----dziekuje Ci za rade, ale chyba nie mialabym szans wygrac tej sprawy. Chodzi o to, ze Vermieterka pozwala mi zalozyc antene, jest tylko warunek, ze musi byc zainstalowana na dachu, a nie w ogrodzie, czy na oknie. Wygralabym te sprawe, gdyby w ogole nie pozwolilaby mi na instalacje, nawet na dachu!

Vermieter - tak , wiem i znam :-) No ale wiesz jak to jest - zalezy od idywidualnych potrzeb i oczekiwan - mnie wystarczy to co mam , czyli tv polonia , polsat2 i regionalna 3 ,ogladam glownie telexpres , wiadomosci i - nie smiac sie kurna - \"m - jak milosc\" ;-) Ale mam znajomych , ktorzy maja absolutnie prawie wszystko - sposobem o jakim wspominasz . Owszem , jest to rozwiazanie - polsat czy cyfra legalna z decoderem z PL . Trzeba byc wiec fanem tv , a w szczegolnosci polskiej no i miec czas na to .... Pozdrawiam :-)

Gość Vermiter
M jak Milosc mowisz?? Ja sie nie smieje mam taki wyraz twarzy od urodzenia :D Tym innym spsobem o ktorym pisalam to sie siwych wlosow dorobilam ciagle trzeba bylo wiesz co a ja do nerwowego rocznika zaliczona,kupilam w polsce cyfre narazie wystarcza :)

Gość A jak miec obraz w tej itvp
Ja mam głos a nie mam obrazu w necie???? czemu??? Mieszkam w Irlandii północnej.

Vermieter - spod tej samej gwiazdy jestesmy ?? ;-) Zapomnialem dodac , ze ci moi znajomi , ktorzy odbieraja te programy ....no wiesz jak ...... wszyscy maja siwe wlosy ;-)

Gość A jak miec obraz w tej itvp
AAAAA już wiem:D

Gość violala
Kochani, o jakim sposobie mowicie, mozecie mnie wtajemniczyc;)??

Gość arko69
24-live-tv-wiz.com nowa strona telewizyjna i sportowa - maja duzy wybor kanalow - wszystko za free i bez rejestracji - polecam wszystkim

Gość gość
powiem tylko tyle www.yoy.tv i wszystko jasne