Xseena X. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Do pogadania o wszystkim:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko sami idioci Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xseena X. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 nie wierze:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blady strach Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 ----> on Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xseena X. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 no, czemu nic nie piszecie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onnnnnnnn Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Jest jest normalny a w jakiej sprawie?:P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xseena X. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 A tak...chcialam sobie pogadac:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blady strach Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 ;-) za duzo tych normalnych... podejrzane sie robi... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onnnnnnnn Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 ale rozmowa na kafe nie jest zbyt wygodna proponuje gg:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xseena X. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 chcialabym pogadac o zyciu ,o wszystkim tylko nie wiem z kim bo tu tak jakos pomaranczowo:D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onnnnnnnn Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Z pomarańczem mi do twarzy a czarnego nigdy nie mialem:( Jakieś to wątpliwości cie nachodza ws. życia?:P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xseena X. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 czasami tak!ale poprostu fajnie jest pogadac z kims kogo sie nigdy nie widzialo:)i jego ocena wzgledem twojej osoby bedzie bardziej obiektywna! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zblakany... Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Nie ma czegos takiego jak ocena obiektywna tym bardziej... bardziej obiektywna* ;-) jakis nonsens Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onnnnnnnn Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Ja też lubie w ten spoosób rozmawiać z ludzmi, a jeśli potrafie to doradzać czasem:P CO cie dręczy moja droga?:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca Jeleni 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Co rozumiesz pod słowem \"normalny\", Xseena? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onnnnnnnn Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Normalny to jest przeciwieństwo kogos z dewiacjami psychicznymi Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Astaroth77 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Zależy co rozumiesz przez normalność. Dla mnie jestem normalny chociaż moja mama często twierdziła inaczej jak jeszcze mieszkałem w domu...:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xseena X. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 dreczy mnie to ze jestem z daleka od mojego kraju,rodziny,przyjaciol i czasami czuje sie samotna na obczyznie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onnnnnnnn Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Ja pasuje moze koledzy podniosą rękawicę. Powodzenia Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca Jeleni 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 :) Zaburzenia psychiczne ma każdy ale większość o tym nie wie ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xseena X. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 normalny facet to taki ktory wie czego chce od zycia,ceni sobie uczucia,dotrzymuje slowa.... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Astaroth77 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Czyli chyba jestem normalny... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michas74 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Cześć. A co to znaczy \"normalny\"?? I co się stało, że o życiu chcesz rozmawiać??;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onnnnnnnn Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Czy zaburzeiem psychicznym jest traktowanie siebie jako łowcy jeleni mimo że nim sie nei jest?:P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca Jeleni 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Staram się dotrzymywać słów i cenić uczucia - ale jestem tylko człowiekiem, zjadaczy chleba w anioły nie da się przerobić :) a od życia niewiele wymagam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xseena X. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 nic wielkiego,czasami warto poznac nowych ludzi :)mozna sie od nich wiele nauczyc,chociazby przez neta.poza tym sam fakt ze rozmawiam po polsku jest dla mnie wazny:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michas74 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Sorki nie zdążyłem wysłać..... Ceni sobie u czucia, dotrzymuje słowa i wie czego chce od życia.... W gruncie rzeczy to prawie wszyscy jesteśmy normalni... Na to jak się zachowujemy Wy kobiety macie b. duży wpływ wbrew pozorom. Kwestia tylko czy umiecie z niego dobrze korzystać;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zblakany... Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 A co Cie na obczyzne pognalo... studia ? praca ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xseena X. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 przeciez mnie tez daleko do XSEENY--wojowniczej ksiezniczki,no,mozecos z niej mam....ducha walki:D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca Jeleni 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 A czy zaburzeniem jest klawiaturowe jąkanie się, \"onnnnn\' ? ;) :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach