Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caffeteria

dymisja prezydenta Kaczyńskiego pod wpływem społeczeństwa

Polecane posty

Gość caffeteria

Czy jeżeli 70% społeczenstwa polskiego podpisałoby petycję, że nie chce takiego prezydenta dałoby to cos? Mam dosyc takiego rzadu!!!!Chcę z powrotem cudownego Kwasniewskiego

Gość ktos znajacy sie na rzeczy
a ja chce by PIS pozostalo, bo pozostali to banda skorumpowanych kretynow, ktorym nie chodzi o Polske a o stolki....

I Kawch i Kaczory to ta sama banda występująca pod różnymi szyldami. Niby są po p[rzeciwnych stronach, ale i tak chodzi im tylko o jedno - dobro własne i swojej partii :-o

Gość hmm..................
ktos znajacy sie na rzeczy --> yyyyy ty chyba telewizji nie ogladasz,twoje kochane PiS sie tak skompromitowalo,ze nawet Rydzyk im nie pomoze

i jak tu w tej Polsce zyc spokojnie?

Gość jasne a PISIORY
to niby takie świętoszki tak???? oglądasz ty telewizję? czytasz gazety? widziałeś/aś co wyprawiają????? UKŁADY to oni tworzą! i to robią to tak durnie, że wyłazi zaraz na światło dzienne - poprzedni robili to chociaż po cichu, żeby nie wylazło! PISIORY DO SRACZA! Co do petycji - wierzysz, że te małe zakompleksione grubaski oddadzą władzę ? ja nie wierzę - zresztą widać przecież jak na dłoni, że mają społeczeństwo polskie za debili, którym mozna wmówić wszystko, a zdanie ludzi dla nich nie ma znaczenia ŻADNEGO.

Figazmakiem--> czyli ta twoja partia to niby swietoszki i nie patrza na stolki tylko na nasze dobro? hmm ciekawe

inne partie kompromituja sie jeszcze bardziej robiac ta cala nagonke wraz ze stronniczym TVN, zacietrzewieni, zajadli i nie mogacy przebolec, ze Pis jest u wladzy.1992r sie klania, tam tez byl Tusk i do tej pory kopie dolki pod kim moze....

Gość do ktos znajacy sie na rzeczy
Czy Ty przypadkiem moherowego beretu nie nosisz? :o

ja nie wiem czy ty wiesz jaki program telewizyjny chcieli PiSowcy stworzyc,chyba cie pogielo,poza tym to dzieki nim mamy najdebilniejszego ministra edukacji w calej naszej historii, TRAGEDIA

Gość caffeteria
Ale ja nie wytrzymam w takim kraju!!Blamaz, wpadne w depresje :(

Gość rumiany Boluś
P.Prezydent Kaczyński i PIS i jeszcze LPR to sa w tej chwili jedyne wiarygodne partie , ktore niczego nie ukradly. cięzko im naprawiac przy nagonce tych , ktorzy popsuli przez 16 lat Polske. i teraz robia wszystko by te naprawe zepsuć jak wszystko zreszta. stad wscieklośc aparatczykow z PO i SLD , bo ktoś im koryta zabiera.

Gość jasne a PISIORY
Kur............... ciemnogród z klapkami na oczach ma się dobrze z tego co widzę:( NIEPRAWDOPODOBNE!

Gość caffeteria
no nie jak PIS wygra wezmę kij baseballowy i rozwale moherowe berety,albo zrobie zamch stanu, w razie czego postawicie mi pomnik??:)

Tusk jest zaklamany od lat, udaje tylko kogos kim nie jest, samoobrona jest partia oszolomow, jak wchodzil do rzadu Lepper lizal im dupe, jak go wyrzucili gada na nich ile wejdzie, robi podkopy, bawi sie wraz z Anana Kofana w Rutkowskiego, no do czego to podobne???????? maja sie czego wstydzic - tylko zlodziejstwo i korupcja.Boja sie Ziobry, bo jako jedyny dobral sie wielu do dupy.......

Gość kik*
Takie bluzgi znieczęcają do poważnych rozmów o polityce. Widzę, że polska lewica nie reprezentuje wyższego poziomu, niż poseł Wierzejski.

i to wlasnie oni nas ograniczaja!czepiaja sie tylko brudow z przeszlosci zamiast zajac sie terazniejszoscia,tamtego i tak nie naprawia!Sa calkiem do dupy.Acha i czemu pisze,ze nas ograniczja, jakie o nas zdanie tearz maja inne kraje zwlaszcza z Uni a z propozycja wprowadzenia kary smierci to juz calkiem przesadzili,dobrze wiedza,ze bedac w UE nie mozna takiego prawa wprowadzac i co to powoduje,sklocenie nas z innymi ble

jeszcze dodam dla jasnosci,ze za PO nie jestem zeby nie bylo

Gość antekkk
Jaka dymisja??? Po ostatniej aferze Kaczyńscy pokazali że społeczeństwo mają w d... i od władzy mozna ich odsunąć tylko siłą

Gość caffeteria
Ale jeśli każdy podpisze petycję, albo ten bezdomny zrobi zamach stanu:) No cholercia zrobmy cos!!Bo bedzie wojna u nas :/

Gość caffeteria
bosh podszywacze są wszędzie..nawet w tak inteligentnym topicu:)

Gość caffeteria
wczoraj spotkałam się też z Józkiem Oleksym, gładziłam go łechtaczką po łysej glacy a on wzdychał z zadowolenia: "bosh... bosh... bosh...!" :classic_cool:

Gość caffeteria
oh my God podszywacz jest u mnie w domu, wie co robię ;)