Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedronka=

Chlopak- ochroniaz prostytutek

Polecane posty

Gość Biedronka=

Hej =) Mam pewne pytanie do Was dziewczyny.. Czy pozwoliłybyście pracować swojemu chłopakowi w agencji.. chodzi mi np jako ochorniaz.. ? Bo ja wlasnie jestem w takiej sytuacji =( i mój chłopak uważa że moje zachowanie jest dziecinne ze nie chce by tam pracował.. Jak wy na to patrzycie bo ja już nie wiem czy ze mną jest coś nie tak?!=(

Gość nigdy..
ochroniarz czyli tzw. alfons. Nie, nie pozwoliłabym na to mojemu facetowi, tzn. niech sobie robi co chce, ale ja poszukam sobie innego.

Gość Biedronka=
No to widze ze 'normalna' chyba jestem=) Bo juz myslałam ze cos ze mną nie tegos.. no nic narazie czekam na więcej wypowidzi Z gory dzieki ze odpisalas =)

Gość Biedronka=
No dziewczyny wypowiedzcie sie=) chce udowodnić swojemu facetowi ze moje zachowanie ''nie jest dziecinne' bo on tak uwaza.. pomózice mi w tym..no chybaze jednak mam cos niepokoleji :d hehe

skądś znam tą sytuacje :/ tyle że jest to na etapie zastanawiania się, a tłumaczy że przynajmniej większą kase będzie miał, tylko że mnie ta kasa nie jest tego warta. Jak na razie tylko powiedziałam temu osobnikowi :) co o tym myśle. Ale co zrobi, tego jeszcze nie wiem.

Gość alicjaaaa
W zyciu bym na to swojemu facetowi nie pozwoliła !! nawet gdyby zarabiał miliony Ja kocham jego a nie jego pieniądze!! juz wolałabym by chodził po smietnikach! mimo ze ufam mu.. lecz.. nie wierzyłabym w to ze wszytsko bedzie ok zyłabym w strachu i niepewnosci ze kiedys to sie stanie , caly czas myslałabym co robi no ja bym tak zyc nie potrafila. wytlumacz mu to jesli cie nie zrozumie to go olej ! jesli dla niego sa wazniejsze zarobki niz ty to go sobie odpusc i to jaknajszybciej bo nie ma sensu tego ciagnac bo ztego co widze zabardzo zadowolona nie jestes:* nie martw sie jak kocha to zmieni zdanie co do 'wyboru pracy' i jeszcze jedno Nie zachowujesz sie dziecinnie to jest normalna reakcja normalnej kochającej kobiety! pozdrawiam Cie Bierdronka= mam nadzieje ze facet z madrzeje

Gość Bierdonka=
Dzieki Alicjaaa i wogóle wszystkim za odpowiedzi=* Ja tez mam taką nadzieje

Gość Belu
No to ja teraz opowiem swoją historie na temat tej pracy.Pracowałem jako jak w y to nazywacie 'ochroniaz' prostytutek.Miałem wtedy kobiete która bardzo kochałem i wciąż kocham.Była domówka u kumpla w domu -tam przesiadywaly te dziewczyny- dodam za zawsze myslałem ze tego nie zrobie bo te dziewczyny to nie dziewczyny tylko szma...ty ! a pozatym z abardzo kochałem swoją dziewczyne! Byla impra no i wszyscy nawaleni..stalo sie:( zrobilem to choc wcale nie chcialem -ona nalegala a ja pod wplywem alkoholu niezabardzo kumałem co sie dzieje.Zdadzilem swoja kobiete..Kilka dni pozniej wyczuli nas psy. Nawet najlepszy kumpel mnie wyhu... dostałem rok:( Teraz juz mam normalną prace Lecz Kobiety ktorą tak bardzo kocham mieć nie moge:(Straciłem wszytsko to co miałem przez głupie pieniadze! Więc wytlumacz swojemu chlopakowi ze pieniadze nie sa takie wazne.Ja teraz juz to wiem.."madry Polak po szkodzie" ja zaluje bardzo ze wogole poszlem dotej cholernej roboty!!!!

Gość marmolada7
probuje postawić się w Twojej sytuacji i myśle...... myslę,że po pierwsze...kiedy obojgu ludziom na so\bie zależy,znają się,znaja swoje potrzeby i lęki,to wtedy facet jest ostatnim draniem decydując się na taką pracę,tym bardziej,że Wy o tym rozmawialiście - jak się domyslam- i przdstawiłaś mu swoje negatywne nastawienie po drugie...co z tego,że większa kasa,w życiu nie liczą się pieniądze,a jeżeli on stawia je ponad Twoje potrzeby i Twoje zdanie, to nie jest fajny.Poza tym taka praca ma swoje minusy.Porachunki,praca w nocy,do tego z czasem stanie się nudna. Po trzecie.......może zrozumiałabym,gdyby facet nie miał pracy już długo i dostał taką ofertę,ale z drugiej strony-dla chcąceo nic trudnego.Jesli chcesz znaleźć "normalną"pracę,to znajdziesz. I dodajmy jeszcze,że w sumie praca byłaby nielegalna,bo przecież domy publiczne w Polsce nie są jeszcze zalegalizowanymi instytucjami.I po 10te....czym tu się chwailić znajomym,rodzinie,nie daj boże dzieciom.........że pracuje się w agencji!nieeee po podsumowaniu ODPADA

Gość a zalatwisz mu lepsza praca

Gość Biedronka=
Lepszej chyba nie ;] jak dla niego... bo tam w sumie to dorobty nic takiego nie ma.. ale napewno jakąs znajde i LEGALNA ! =)

Gość Biedronka=
Niech sie ktoś jeszcze odezwie!=) no dziewczyny jakie macie zdanie na ten temacik! :* pozdraawiam

Gość AliSsja
Ja powiem tak nie chciała bym być z takim facetem!Nie wytrzymałabym tego! Myslec co w danej chwili robi.. Oszalałabym więc mówie stanowczo NIE

Nie tyle proś go o zmiane pracy, co od razu kopnij go w dupę. Bez zastanowienia. Dobrze ci radzę, mimo tego, że nie uważam cię za mądrą osobę. Przy okazji kup sobie słownik ortograficzny. Pzdr600

Gość Bierdonka=
lommek czemu nie uważasz mnie za mądrą ?! a apropo moich błędów wiem ze robie ich duzo :p ale to przez to ze szybko pisze.. i czasem nie wciskne jakies klawiszu itp. =)

Gość Nie może być mądra
dziewczyna alfonsa.

Ej przeciez to nic zlego, to ze czasem dziwka zrobi mu loda \"z wdziecznosci\" to chyba nic zlego. Jesli tego nie rozumiesz, to rzuc go i nie marnuj mu zycia!!! :classic_cool:

Gość Ochroniarz w Biedronce
:):):)

Gość Bierdonka=
hm.. co do wypowiedzi "nie może być mądra dziewczyna alfonsa" to powiem Ci tak.. jak nie masz nić mądrego to powiedzenia to zegnam=)

Gość Magda... .
A co złego jest w pracy ochoroniarza? Co z tego ze to jest ochroniarz prostytutek? Zerwac z tego powodu z facetem????? To chore

Gość Magda... .
A wy muyslicie ze oni te prostytutki bzykają? hahaha Jesli to jest jakis legalny dom publiczny "na poziomie" to napewno nie Ps. Alfons to nie ochroniarz prostytutek

Gość Bierdonka=
Magda dom nie jest legalny to zwykły burdel =( a pozatym jakos nie chce mi sie wierzyc ze nie skorzysta..

Gość Magda... .
Ryzyk fizyk...Tu juz sie kłania kwestia zaufania do niego. Bzykanie przez ochroniarzy w burdelach ma miejsce w jakis nielegalnych, tam gdzie siłą zmuszaja do prostytucji. U nas jest burdel, ale tam laski same sie zgłaszają i nikt je nie zmusza i czegos takiego jaka seks z ochroniarzami nie ma miejsca.

Gość Bierdonka=
Aha.. no wiesz tam laski też same od siebie tam pracują nie są zmuszane do tego..lecz wydaje mi sie ze no nie wiem... wiesz ufam mu..lecz nie na tyle.. bo to jest inna kwestia.. siedzial by po nocach z jakimis panienkami a ja sama w domu=(

Gość Magda... .
Taaa myslisz ze on w ich gronie bedzie siedział i ucinał pogawędke?

Gość Bierdonka=
tak mi sie wydaje.. wiesznie wiem jak to tam jest

Gość Ochroniarz w Biedronce
Będzie zabawa jak ci AIDSA sprzeda. W promocji :)

Gość Biedronka=
Aj tam nawet nie gadaj=) Nie nom nie ma takiej opcji by tam pracował :( tylko jak mam go do tego przekonac..