Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To_la

Pomozcie mam proboem wielki !!!

Polecane posty

Gość To_la

Witam kiedys moj chlopak przyszedl do mnie do domu...lezelismy w lozku...i zaczelismy zdejmowac ubrania ale majtki nie...i kiedy sciagnal spodnie...i kiedy sie blizyl do mnie to czy moglam zajsc w ciaze plemniki mogly jakos przejsc przez majtki??? okres mi wychodzil 27 czyli wczoraj i jak narazie nie ma co mam zrobic pomozcie boimy sie Pozdrawiam!!!

jesli pytasz powaznie to nie,nie jestes w ciazy. to nie takie proste zajsc w ciaze...

Gość ja pierd....
na pewno zaszłaś w ciąże , jak sie na ciebie patrzyl , a jego plemniki przeszły przez spodnie :o

Gość To_la
no spodnie tak zdjol troche....a ja bylam w majtkach byla taka mozliwosc?? :(:( :(( co mam zrobic mam 14 lat no prawie 15 :(((:((( jest jakis sposob ??

Gość ja pierd....
idź do piaskownicy i pobaw się lepiej lalkami

Gość ja pierd....
nie jestes w ciąży na pewno i lepiej uważaj bo przy stanie twojej wiedzy to nie długo możesz być :o

Gość To_la
no bo sie martwie okres mialam miec wczoraj i nie ma jeszcze a podobno do 30 dni jest ...?? :( i nie wiem

Gość ja pierd....
kurcze , na prawde kompletnie się na tym nie znasz ,więc jak nie chcesz być mamą to lepiej poczekajcie jeszcze z takimi akcjami zanim dorośniesz :o i się lepiej doinformujecie :o

Gość To_la
No wiemy....:( ;/ nie myslelismy jeszcze o tym....bo wiemy co moglo dojsc...;/ tylko mnie martwi..ze cos za dlugo nie pojawia mi sie ;/

Gość ja pierd....
w twoim wieku okres nie jest jeszcze regularny i może mystępować b.różnie , co wlaśnie utrudnia obiektywną ocene sytuacji , jeżeli cię tylko dotykał przez majtki to na pewno nie wpadłaś , a jak masz takie wątpliwości to zawsze możesz iśc do ginekologa.

Gość 19 latka
popieram poprzednieczke. ale Wiesz jak teraz jest dzieci rodza dzieci .. chociaz mam 19 lat biore od roku tabletki ale skonczyłam wtedy 18 lat i wtedy byl moj pierwszy raz a pieszczoty wlasnie z tym moim 1 partnerem i miałam 17 lat.. .. jednak 3 lata jest roznica.. kompletnie nie rozumiem jak mozna w wieku 13/14 lat juz za seks si ezabierac aby cos udowodnic? do tego trzeba byc przygotowanym i fizycznie i psychicznie!!!!!

boze kochany w jakim ty swiecie zyjesz jak zadajesz takie glupie pytania to moze zaczekaj z tym seksem a dorosniesz i posluchaj tej 19 latki

Gość 19 latka
ale Wiesz tego sie im nie wytłumaczy.. te dziciaki mysla ze o stracilam jestem super a wlasnie jest na odwrot faceci niektorzy wola dziewice ja sie ciesze ze bylam taka jak bylam bo ja bylam mojego faceta 1 i on moim i tak jest najlepiej.. i taka np 15 latka mi powie ze ona jest dorosla jak na swoj wiek i moze sie kochac buhahah dla mnie to jest to puszczalstwo co taka 14/15 latka moze wiedziec o prawdziwej milosci najwyzej o szczeniecym zauroczeniu,,

Gość iri-e
dowiedz sie w jaki sposób dochodzi do zapodnienia to sie bac nie bedziesz:P no chyba ze uwazasz ze jestes wiatropylna albo liczysz na niepokalanie poczecie:D

Gość iri-e
nie atakujcie jej ze jest puszczalska bo jak na razie chłopak nawet spodni do konca nie zdjał:D i nie wam jest oceniac czy 15 latka moze kochac czy nie bo to jest sprawa indywidualna