agataTenis 0 Napisano Wrzesień 28, 2006 dziewczyny sponia mi sie okres ale dlatego z emalo jem odzywiam sie zle schudlam i trenuje wysilek jest duzy!czy moze sie obejsc bez hormonow pojde do ginekologa dopiero pierwsyzz miesiac tka mam zaburzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lek med Napisano Wrzesień 28, 2006 ABSOLUTNIE BEZ HORMONÓW!nie daj sobie ich wcisnąc nawet jak gin będzie sugerował.Zwolnij troche tempo ,przytyj ;-) ale nie łykiaj nic-dopiero sobie zaszkodzisz.To normalkna obronna reakcja organizmu-brak miesiaczki zeby nie było ciąży kiedy "nie dbasz o siebie"albi bardzo intensywnie zyjesz.Hormony rozwalą ci organizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lek med Napisano Wrzesień 28, 2006 przepraszam za literówki-spieszyłam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fuu 0 Napisano Wrzesień 28, 2006 zresztą po co chcesz mieć okres? :P Ale tak na serio, to zadbaj o wagę - to, że nie miesiączkujesz, świadczy, żę organizm jest bardzo osłabiony. CHyba nie chcesz ryzykować masowym wypadaniem włosów+inne powikąłnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agataTenis 0 Napisano Wrzesień 29, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadia... Napisano Wrzesień 29, 2006 powiem ci tak tez kiedys mialam ten problem odchudzalam sie i przez to zatrzymal mi sie okres musisz isc do ginekologa bo to ze wrocisz do normalnego stylu odzywiania nic ci nie pomoze bo tak probowalam...przez jakies 3 miesiace nie mialam miesiaczki az w koncu poszlam do ginekologa i przepisal mi jakies jakies tabletki pewnie to byly hormony ale nic nawet po nich nie przytylam....:)radze szybko ci to zrobic bo pozniej moze byc tylko gorzj.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaaaaaaa Napisano Wrzesień 30, 2006 okresu nie miałam przez rok własnie od odchudzania. Po dwoch miesiącach zaniku okresu poszłam do gina i ten przez kilka miesiecy próbował wywołac okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach