Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katkaa0017

CZY WARTO??? COOKIER SPANIEL?????

Polecane posty

Witam! mam pytanie... jak mysliscie czy mozna wziac psa rasy cookier spaniel poltora roczanego do bloku? chodzi mi o to czy bedzie jeszcze w stanie nauczyc sie innych przyzwyczajen? Plisss

ehh bardzo mi sie podobaja te pieski sa slicznee a teraz moge go miec ale boje sie ze nie przyzwyczai sie do mieszkanka w bloku i bedzie sie meczyl

Gość cook
mam tego pieska 14 miesiecy ! bardzo lubi dzieci (mam corke 3 i 9 lat ! ) lubi bgiegac i jest super!!!! u nas w domu jest sam ok. 8 godzin ! dobrze ułożony zrobi wszystko dla swojej pani !!!!!

Pies w bloku-jest jak sardynka w puszce.A tak ogólnie to teraz tylko wieśniaki mieszkają w blokach.

Gość Jasiu śmietana ..
wieśniaki tylko w blokach?? chyba wieśniaki mieszkają na wsi ,miastowe w miastach

Gość eh cooker spaniele ładne są
ale charakterki mają takie nie bardzo.... szczególnie na stare lata im odbija i mają agresywne zagrania nie stad ni z owąd... ja raczej nie poleciłabym tej rasy....

Gość jak mieszkasz w bloku
nie powinnas miec psa!!Proste!!Chyba ze jamnika!!!

Gość no bez przesady
ja mam w bloku ponad 100 metrów.... i bernardyn by mi się zmieścił :D jakieś stereotypy o komunistycznych klitkach macie w głowach :( poza tym są rasy mini..... Yorki np.

Gość mój kolega..
miał psa tej rasy,żył z 10 lat ( tzn to była suka ) i było ok ,żadnych agresywnych zachowań, nawet kotów nie ganiała ( przechodziła zupełnie obojętnie obok kotów aż nienaturalnie to wyglądało :-D ) bardzo fajny piesio :-) tylko kłaków dużo było na dywanie