Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona i zalamana

corka mojego meza

Polecane posty

Gość wkurzona i zalamana

jej matka chce zeby z nami zamieszkala bo wyjezdza do irlandii do pracy,a ta 15 latka ma mnie za nic ,jak do nas przyjezdza na wakacje ,ma mnie totalnie w nosie ,nic nie robi ,nie sprzata po sobie,ojca owinela sobie wokol palca i tylko kase ciagnie,a ja tez na nia pracuje,mnie nikt o zdanie nie pyta

Gość jigens
to sie sprzeciw, powiedz, ze albo respektuje twoje zasady w twoim domu albo fora ze dwora

Gość a co na to twoj maz

Gość a co na to twoj maz
zazadajcie od matki alimenty na ten okres co bedzie u was. w takiej kwocie co twoj maz placil jej.

Gość wkurzona i zalamana
ale to dziewcze jest w okresie buntu i nie chce z dnia na dzien miec 15 letniej corki,nie mam jeszcze dzieci,maz jest 9 lat starszy,wiem ze zdecydowalam sie wyjsc za faceta ktory ma dziecko z poprzedniego malzenstwa,ale wiem ze nie dam rady z nia mieszkac jak pod wspolnym dachem przez 2 lata

Gość nie podam czarnego prawdziwa
2 lata? To przegiecie...

Gość wkurzona i zalamana
jej mama ma tam jakas atrakcyjna oferte pracy ale musi podpisac umowe na 2 lata,tak twierdzi,mala chce mieszkac z tata przez ten okres czasu, o mieszkaniu u babci nawet nie chce slyszec.Ma prawo to jej tata ,ale ja chyba bede musiala odejsc bo nigdy sie z nia nie dogadam

Gość wkurzona i zalamana
moj maz jest nawet zadowolony z takiego obrotu sprawy,juz mysli o likwidacji naszej sypialni zeby corka miala sloneczny pokoj

Gość spokoooo
pomyśl że też miałaś kiedyś 15 lat, ...dziewczyna jest też wściekła i przestraszona że musi mieszkać z Tobą, i co biedaczka ma zrobić. Matka Ją olewa i jedzie, Ty jej niechcesz! tylko palnać sobie w łeb. Pomyśl że jak będzie bardzo źle to można Ją wysłac do mamusi.

Gość pf
a długo już jesteście małżeństwem?

Gość wkurzona i zalamana
ide spac ,musze pomyslec o tym w samotnosci,chyba oszaleje,a to przeciez naturalne ze dziecko chce mieszkac z tata ,moze to ja dziwna jestem

Gość wkurzona i zalamana
6 lat

Gość a co na to twoj maz
sprobuj porozmawiac z mezem na ten temat. dziwie,ze sie zgodzi niepytajc ciebie. i najwidoczniej wszyscy maja w dupie twoje zdanie skoro zadecydowali bez ciebie.

Gość pf
może będzie dobrze, nie pozwól jej tylko sobą pomiatać w końcu to ona bedzie mieszkała u Ciebie nie Ty u niej

Gość a co na to twoj maz
swinia ten twoj maz,szczerze mowiac.

Gość spokoooo
no! trochę mężus przegina z sypialnią, ... załatw to stanowczo ale teraz, .... a może tatuś zaopiekuje się córeczką w domu byłej żony a do Ciebie będzie przychodził w konkury, ..... szybko będzie miał dość i Ją odstawi do Irlandii

Gość wkurzona i zalamana
jej mama jest w porzadku,ma szanse zrealizowac sie w koncu,nie to ze ja olewa,jej babcia chciala wziac wnuczke do siebie ale ta sie uparla ze ona chce do tatusia

Gość a co na to twoj maz
a moze ty sprobujesz z nia porozmawiac? 15 lat dziewczyna,to juz panna a nie dzieciak i powinna zrozumieb sytuacje. maz powinien jej stanowczo powiedziec,ze to jest teraz jego mieszkanie z nowa zona.

Gość wkurzona i zalamana
najgorsze jest to ze ja rozumie ta sytuacje,ze ojciec teraz powinien sie nia zajac,bo przeciez to ich wspolne dziecko ale wiem ze nie dam rady,ja nie mam swoich dzieci,nawet nie chce miec a teraz masz babo placek.Na sypialnie jest jeszcze wiele innych pomieszczen ale juz nie takich fajnych ehhhhhh

Gość a co na to twoj maz
a powiedzialas mezowi,ze nie dasz rady?

Gość jigens
Wkurzona i zalamana a moze do kosza z dziewczyna:P Jestes egiostka to jest Jego corka i ma prawo mieszkac z ojcem , wyobraz sobie ze to Ty masz 15l. i nikt Ciebie nie chce. dziwne ze nie mozesz tego zrozumiec to nie jest wina dziecka ze rodzice rozwiedli sie i dziewczyna nie ma w nikim oparcia.

Gość a co na to twoj maz
ale przeciez jak zaczela mieszkac z mezem to mala chyba tam nie mieszkala? autorka tez ma prowo ukladac sobie zycie tak jak jej pasuje,czy nie?

Gość jigens
tak autorka ma prawo do wlasnego zycia. ale to jest dziecko, czy czulas kiedys odrzucenie? to boli. w wieku 15l dziewczyna dojrzewa i nie wydaje mi sie aby babcia byla dobrym autorytetem , ona potrzebuje ojca.

Gość wkurzona i zalamana
jigens przeczytaj co pisze wyzej,wiem ze ma prawo ale ja nie potrafie z nia mieszkac,ona mnie ignoruje i zwyczajnie nie lubi ,zachowuje sie jakby mnie nie bylo kiedy jest u nas,w samochodzie obok tatusia na przednim siedzeniu,w domu komp do jej dyspozycji,tv tez itp.,potrafi zamowic sobie chinskie jedzenie kiedy ja pare godzin slecze nad obiadem ,masakra

Gość jigens
nie pomyslalas ze dziewczyna ma do Ciebie zal bo kocha oboje rodzicow i sadzi ze to Twoja wina ze jest inaczej. porozmawiaj z mezem . on musi wyjasnic corce ze Ciebie kocha i Jestes dla niego wazna osoba.dziewczyna musi Ciebie akceptowac jako zone taty.

Gość jigens
moja jest tylko pierwsza i ta wypowiedz, te tanie smety to jaka spodzywka