Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slonko26

staram sie i staram i nic

Polecane posty

chodzi mi o dziecko oczywiscie, wiem, ze to sie powtarza w tylu topikach ale chcialam cos otworzyc i zaczac, 4 miesiace i nic, po tabletkach.............

Gość a dlugo
bralas tabletki?? Jakie?

hej słonko musisz wiedziec ze nie kazda kobieta po odstawieniu tabl...zaraz zachodzi w ciaze, moze twoje jajniki sa jeszcze uspione, i nie zdazyły odzyc, tzn nie wytwazaja kom jajowej nie masz owulacji tak sie czesto zdarza....a masz normalny okres po zaprzestaniu btania tabl, czy nie czekałas na niego i odrazu sie starałas....jesli tak to powinnas poczekac az okres wróci. poza tym mamy tylko 25%szans na zajscoie w ciaze podczas kazdego miesiaca, a to b. małłłło cierpliwosci, twoj orgaznizm musi powrócic do rytmu sprzed okresu brania tabllllll....

Witam, Słyszałam, że własnie sie tak dzieje po dłuższym zażywaniu tabletek antykoncepcyjnych - dokładnie mówiąć mówiła nam to Pani z nauk przedmałżeńskich. Wszelkie tabletki antykoncepcyjne mają taki sam skład - różnią sie tylko proporcjami różnych hormonów(?). Najlepiej żebyś skontaktowała sie z lekarzem. Czy ktos bedzie umiał mi powiedzieć czy zażywanie tabletek nasercowych utrudnia zajście w ciąże? i Jak to jest z takimi lekami w czasie ciąży? Nadmieniam, że mam minimalne odpadanie przystawki, i biore metohexal 25ZK. Szczerze mówiąc boję sie, że nie bede mogła mieć dzieci dopóki nie skończe brac tych leków. Pozdrawiam;)

bralam przez 5 lat femoden, oczywiscie odczekalam az dostalam pierwszy @, cykle mam teraz bardzo dlugie ok 40 dni.

Gość taki tam jednostka
przede wszystkim napisz, czy uprawiasz seks, bo bez tego szanse są zerowe