Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lOoooczek

Hmmm... CZY sa jakies TABLETKI na ................

Polecane posty

Gość lOoooczek

na to aby wlosy zaczely sie krecic, cos o tym slyszalam ale sa to nie potwierdzone wiadomosci?? moze cos o tym wiecie, czekam na powazne odp.! :) pozdrawiam

Gość anIiiiiAaaa
tez sie nad tym zastanawialam.. ale nie slyszalam o czyms takim ;p jak bedziesz cos wiedziala daj znac ;)

Gość moja trauma
Tez chce!!!! To jest moja trauma z dziecinstwa.. Ja - malutka jeszcze blondyneczka z prostymi wloskami na nocniczku.Obok mnie moja troche starsza kuzynka ,tez na nocniczku , z brazowymi kreconymi naturalnie wloskami.Zdjecie takie ze ona patrzy wprost a ja patrze na jej wlosy.. i chyba siadlo mi na psyche.Kilka lat temu zafarbowam na braz i byl to jeden z bardziej szczesliwych dni w moim zyciu.Ale loczki..gdzie te loczki:(

Gość wthert
to czy włosy się kręcą, czy nie i w jaki sposób, zależy w naturze od kształtu cebulek włosowych (ich przekroju poprzecznego) a tego nie da rady zmienić zatem każde inne kręcenie będzie wpływem chemii (nie wiem, może nawilża czymś włos, może go niszczy by się kręcił) i może być szkodliwe więcej nic nie wiem i już siedzę cicho

Gość nieźle
ja co dziennie prostuje bo nie znosze tych moich loków:) przeważnie jest tak że te z lokami chcą proste a te bez loki:)

Gość ***Im*Your*Sweet*Angel***
Chyba nie ma specyfiku (tabletki, albo coś z apteki) na to, żeby włosy się kręciły:(, ja mam naturalnie kręcone sprężynki i chętnie się zamienię na proste... Ale tego niestety nie da się zrobić... PS. Macie może jakiś pomysł co kupić facetowi na dzień chłopa:)..........

Gość lOoooczek
aj.. no jets wlasnie z tym problem, ci ktorzy maja ladne krecone wloski - prostuja je. i na odwrot.. Ja nie mam prostych calkiem wlosow, ani kreconych - heh sa dziwne. pusza sie troszke, jak wezme je na pianke zrobi sie jakas tam duza faa ale to wszysko.. Trwala racze odpada, zbyt duza chemia.. wlos strasznie sie niszczy............

Gość hmmmm..
tema dosc ciekawy ale malo zainteresowanych.. ;) ( powodzenia, bo sama chialambym tez sie dowiedziec czy jest cos takiego)