Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikiliki_

jak wam jest w Polsce? za co ja kochacie?

Polecane posty

Gość mikiliki_

jestem ciekawa:)

Gość stare babsko
kocham ,bo jestem juz w takim wieku,ze nie chce mi sie wyjeżdzac i zaczynać od zera

Gość moze cos wiecej

Gość oioiiiiiii
jak sie jest młodym i człowiekowi nawbijają do głowy opowiesci o patriotyżmie to sie Polske kocha ale jak sie dorosnie i nie ma tu pracy ani z czego żyć i tak naprawdę to nikogo nie obchodzi a w rzadzie ciagle walka o stołki i wstyd na cały świat to człowiek sie nawet nie chce przyznawać że jest Polakiem. Jestem w Polsce ale nie widze tu przyszłości niestety.

Gość down is up
Ja ją kocham za nawiększy wzrost gospodarczy od 16 lat.. na który oczywiście zapracowało Prawo i Sprawiedliwość hehe

Gość ale sa ludzie w polsce co maja
kas yi im dobrze no nie?? czy jak sie studiuje germana to ma sie szanse na jaks kariere??

Gość oioiiiiiii
szanse to masz zawsze. Pewnie zostaniesz nauczycielem i będa cie dzieciaki przeklinać. Ot co...

Gość to super chyba lepiej zostane
w dojczach:(

Gość namnożyło się
takich tamtów ostatnio.... znaczy,że źla wam w Polsce.......... pozdrawiam z Londynu

Gość namnożyło się
zaraz pewnie wytkniecie mi błędy.............

Gość ja jestem wlasnie za granica
chce wrocic na studia dlatego pytam jak jest w pl teraz

Gość a w londynie co robisz
popychlem jestes! smieciem na marne funty!!!

Gość namnożyło się
oj oj ktoś się zdenerwował!!! jestem pielęgniarką. marne funty?? jak zarabiam 1200 na rękę miesięcznie?? nie sądzę

Gość kkkkkkkkkk
jest jak jest tobie też w Anglii pewnie nie lekko (rozłaka z rodziną itp.) Takie czasy. Najgorzej z eciągle nam mówia że jest lepiej widac cos wrecz przeciwnego.

Gość namnożyło się
rozłąka z rodziną to fakt,ciężka sprawa.ale jestem tutaj z najważniejszą osoba,z moim mężem. wkurza mnie,jak ktoś od razu atakuje osoby pracujące za garnica,że od razu jakieś smiecie,że na kasę polecieli.... to odpyskowuję takim typkom.

Gość KOCHAM KOCHAM KOCHAM
BO JESTEM POLKĄ

Gość kkkkkkkkkk
nie był a zazdrosci. Kasa mu przesłania oczy. A przeciez niektórzy zarabiaja za granicą mniej niz się zarabia w Polsce. A jakie tam zycie drogie. Nie przejmuj się takimi opiniami. Zawiść i tyle.Szkoda słow.

Gość namnożyło się
też kocham Polskę ale nie było tam dla mnie pracy za godne pieniądze tęsknię za Polską, ale nie zamierzam wrócić za władzy kaczorków jak większość polonii

Gość mi jest zle
skonczylam studia nie moge znalezc roboty szukam szukam i nic zamierzam porzyczyc pieniadze i wyjechac nawet w ciemno wole myc gary na zachodzie niz w kochanej Polsce biedowac!

Gość namnożyło się
do mi jest źle --- wbrew pozoreom,nie każda praca fizyczna z granicą jst ciężka i upokarzająca. mój kolega jest kelnerem,owszem narzeka czasami na klientów w kawiarni itp. ale przecież nie jest żadnym śmieciem,prawda

Gość lepiej nie wracaj
mowie ci nie ma po co skonczysz studia i tez bedziesz musiala znowu wyjechac bo tu sie długo jeszcze nic na lepsze nie zmieni szczególnie dla młodych sa kiepskie perspektywy

Gość kkkkkkkkkk
Polska nie dba o Polków.

Gość kkkkkkkkkk
Polaków miało być

Gość mi jest zle
kelnerem byc to nie wstyd ja tam kelnerka bylam juz na studiach a teraz nie chce byc w Posce kelnerka za 600zeta wole tak pracowac za granica bo pieniadze lepsze

Gość namnożyło się
wiem,że to praca jak każda,ale to było napisane poniekąd też do kogoś,kto stwierdził powyżej,że za granicą to każdy Polak tylko jest śmieciem za marne funty. biedaczek jakiś się zdenerwowałna forum ;-)

Gość kokon
wstyd to pracowac w burdelu

Gość namnożyło się
ja na początku sprzątałam w pensjonacie. co z tego,że byłam pielęgniarką,jak długo nei mogłam znaleźć pracy w tym zawodzie.zorbiłąm tutaj szybki kurs na podstawie papeirów z Polski iteraz pracuje w zawodzie. tak się tu robi,no chyba ze dentysta albo jakiś inzynier przyjedzie,to praca jest od razu