Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _lusia_

anal-problem z przygotowaniami

Polecane posty

Gość _lusia_

Najpierw zaznaczam że to temat nie dla dzieci i przeciwników tego rodzaju seksu więc ich posty będę ignorować. Do osób z doświadczeniem: Jak przygotować się do seksu analnego? Czy mycie się w środku np tamponem jest konieczne? Jak prawidłowo wykonać domową lewatywę? Muszę przyznać że jak dotąd jakoś mi to szło ale... od czasu do czasu na skutek lewatywy pojawiały się takie sensacje w obrębie jelit że nie mogłam wyjść z toalety przez godzinę i dłużej a na seks wogóle traciłam ochotę. Czyli co robię źle? Jak wyczyścić się w środku najprościej i najskuteczniej, bez efektów ubocznych tj ... biegunka.

Gość _lusia_
ech :S, wszystko przez inny post o seksie analnym i niechcący umieściłam temat nie na erotycznym, ale może to i lepiej, w końcu temat lewatywy, płukania jelit, dbania o higienę jak najbardziej dotyczy też zdrowia to bardzo przepraszam moderatorów i proszę o pozostawienie tu tego topiku jeśli nie przeszkadza

Gość _lusia_
no nie wiem, w sumie musiałabym być mężczyzną żeby to wiedzieć :( a wstydzę się zapytać o to mojego partnera a ty jesteś k czy m i dlaczego twierdzisz że czyszczenie wewnątrz nie jest konieczne? to by mi odpowiadało... bo w niektórych sytuacjach przynosi więcej szkody niż pożytku (tzn wpompować wodę czy jakiś płyn jest łatwo..) ...

Moim zdaniem powinnas z nim porozmawiać. Jesli się kogos kocha i uprawa z nim seks to powinno być miejsce na rozmowe o wszystkim co nam przeszkadza, krepuje itp. Nie umiem Ci doradzić w tym wzgledzie niczego innego, bo sie nie znam na tym. Wiem tylko to, ze lewatywa sama w sobie jest niezdrowa i powinna być wykonywana tylko w okreslonych sytuacjach

Gość _lusia_
no proszę... a ja nie wiedziałam że lewatywa jest niezdrowa, ups dzięki za podpowiedź

Lewatywa to nie jest naturalny sposób wypróżniania sie i moze rozleniwiac jelita, tak ze przestana pracować poprawnie. Zreszta zbyt duze wpompowanie płynu i pod zbyt duzym cisnieniem moze nawet jelita uszkodzić.

Gość ja nie robię nic takiego
jaka lewatywa ?! o matko !!! wystarczy ze jestem wypróżniona ..

Gość _lusia_
a jak bedzie chciala sprobowac double anala, to tez bez lewatywy?

Gość _lusia_
*będę